MiraSuperb Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 (editace) Zdravím všechny, potřeboval bych poradit se zapojením zadních parkovacích senzorů Superb II mám originál ale nevím si rady se zapojením. Mám tam tyto drátky Hnědý ten je prý -, pak fialovo-černý ten je jako +, a pak dva do sebe smotané oranžovo-bílí a šedý. a ty nevím kam. Děkuji za návod pokud byste někdo měl přesný návod tak adiomira@seznam.cz Editováno: 11. Říjen 2014, autor: Pawouk Přesunuto a upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Zdravím. Přemýšlím o montáži park. Asistentu na mého sup II kombi 2010 radio Columbus. Poradil by někdo něco co se mu osvědčilo a je spokojen? Jednalo by se mě jen o couvací. Děkuji všem kdo nějak poradí a pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Ty nemáš ani zadní čidla??? Jak máme chápat jen couvací??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Nemám žádné, nemám žádny parkovací systém-asistent, proto prosím o radu. Couvací = zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 no podle mě jsou nejvíce osvědčené ty, co se montují ve výrobě. Takže kup origo. Teoreticky na tom columbusovi můžeš rozchodit i couvací kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.