Přejít na obsah

25W HID Xenónové výbojky


Lordiik

Doporučené příspěvky

Ak si myslíte o mňe že som zločinec tak potom je tu na fore X zločincov ktorý to majú v Octaviach, Fabiach, a aj superboch ale to je škoda reči už tu nebudem prispievať do tejto témy. Ale na vaše pripomienky to skúsim pozorovať z druhého auta ako to ozaj svieti.

 

Ak sa pokazia tam skúsim dovtedy to tam nechám.

Editováno: , autor: marfan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevidel by som to až tak tragicky ako niektorí miestni užívatelia. Podľa niektorých reakcií je človek s HID sadou pomaly vrah a zločinec, zatiaľ čo v USA si 13000K HID sady dávajú ešte aj do hmloviek a nikomu to vôbec neprekáža.. Nie, nejdem glorifikovať Ameriku, ale aj tam jazdia autá tak ako u nás a nezdá sa žeby HID sadyboli nejaký tragický prvok.

 

Pokiaľ má človek projektory a sú správne nastavené (nie od oka v garáži!) neverím že bude s HID osvetľovať. Pokiaľ svetlá nastavené nemá, osvetľuje aj s najhoršou halogénovou žiarovkou aká sa dá kúpiť..

Editováno: , autor: Lordiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A na čo netreba zabudnúť (pri tejto zmysluplnej diskusii): ani nemáme tušenie, že koľko takých áut okolo nás denne prejde, čo majú dodatočne montované HID a vôbec to neregistrujeme, lebo to majú dobre nastavené a nikoho neoslepujú, a farbu svetla majú tiež ako normálna žiarovka (3000 K). Hlavne že sa držíme hesla: smrť všetkým HIDkárom!
 

marfan: dicka jednoducho ignoruj, on sa vyjadruje presne tak ako si zvolil meno, a s tým už nič nespravíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechcel som uz do tejto temy prispievat ale vcera som natocil video mobilom na celnom skle tak ako mavaju kamery podaktory. A tam je obcas dost zretelne vidiet kto ma oslnuje. A vacsina to bola ktory nemali ziadne HIDky ale normalne ziarovky zle nastavene a este k tomu aj v parabolach. To video tu neskor hodim ak budete chciet jedna sa o cestu z dediny Vesele do mesta Vrbove.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prispejem do diskusie aj ja. Mam tak isto hid sadu v mojej octavke, mam najazdenych cca 15 000 km a za tuto dobu na mna nikto ani raz neblikol ! Pred tym ked som tam mal halogeny mal som svetla nastavene najvyssie ako sa dalo a blikali na mna kazdu chvilu teraz to man sklopene o jeden stupen nizsie a bohate to staci. Myslim ze reakcie niektorych clenov boli trosku prehnane... Ani jeden z vas ste nevideli ako to svieti a odsudzujete ho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...
V ‎08‎.‎11‎.‎2014 na 21:36, ales-r napsal:

marfan jestli chceš poradit kup si schválené žárovky H7 Osram Night Breaker Unlimited. Mám sice předchozí verzi H7 Osram Night Breaker Plus

ale svítí docela dobře rozhodně lépe než originální osvětlení.

Jo ale ty žárovky do 6 měsíců prostě puknou. Dnes jsem si taky koupil HID 5000k zítra je budu montovat. Už mně sere že nic nevidím, a to jsem měnil plno žárovek, prostě čočka ve Fabce nesvítí. Hned si zajedu seřídit světla a budu mít klid.

Editováno: , autor: marek7306
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No popravdě, žárovky H7 Osram Night Breaker Plus mě vydržely cca dva roky. Poté jsem zakoupil H7 Osram Night Breaker Unlimited. I kdyby praskly za rok, tak to nic nemění na tom, že HIDY tam nepartří! Jinak ty světla vymyslel nějakej ignorant, dal bych ho zavřít, za tak nebezpečné osvětlení. Čočky už mám úplně zakalené a kryt už je taky trochu do žluta. Nejvíce mě nasere, že když mě dojede auto, tak krásně osvětluje silnici předemnou a já na silnici vidím stín svého auta, po předjetí už zase vidím prd.

Editováno: , autor: ales-r
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...