elkanera Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Jestli to za jízdy zrcadlí např. aplikace od Škodovky, tak by měl fungovat i Sygic car navigation. Není možné, že už vypršela zkušební verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Již není 7mi denní licence pro ale zkoušel jsem dát datum březen a Sygic byl hned na úvodu mirrorlinku a fungoval v rádiu ale po několika minutách naskočilo že licence vypršela a když jsem dal ok tak zase naběhla navigace a zase po pár minutách znovu. Upravená je až v aplikacích mirrorlinku a ta jen problikne a spadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Tak jsem po dlouhé době opět zkoušel mirrorlink (používám AA). Mám Samsung S7, Android 7, nainstalován Rockscout a OneApp, Bolero fw v.365. Dvě jízdy se to připojilo, Oneapp fungovala. Třetí jízdu se to připojilo, Oneapp fungovala do doby než jsem se rozjel, pak hláška, že aplikace není certifikovaná pro provoz za jízdy. Na ikoně Oneapp je přeškrtnuté autíčko, což předtím nebylo. A teď už se zase ani nepřipojím. Zkoušel jsem restart Bolera, kill OneApp, nepomohlo. Nedělal jsem přitom žádnou aktualizaci ničeho. Kabel používám pořád ten samý, kde už kdysi šlapal i full mirror s tou LG aplikací. V něm problém není. Ten mirrorlink je asi nejméně spolehlivý sw jaký jsem v životě viděl. AA šlape jak má, ML katastrofa. Uvažoval jsem i o případné koupi té aplikace Floating Apps či jak se jmenuje ale za těchto podmínek to nemá smysl. Člověk neví hodiny ani dne kdy to zkolabuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 noaid: podobně mi to blblo v Oktávce s Bolerem. Nainstaloval jsem si ze zvědavosti aplikaci Škoda OneApp, ta pár dní fungovala, pak se zasekla a už nejela, tak jsem ji odinstaloval. Jinak si myslím, že problém máš v mobilu a ne v autě. Zkus jít v mobilu do nastavení připojení, tak je někde dole i mirrorlink a pod tím nainstalované (ML) kompatibilní aplikace. A u nich zkus volbu obnovit certifikát, nebo tak nějak - to by mělo pomoci s těmi symboly přeškrtnutých autíček. Možná to nepojede hned, chce to restart a možná pár připojení v autě, než se to spraví. Já jsem si to tehdá zavařil pokusy s mobilem, ale jak se to napravilo, tak už to jede dlouhodobě stabilně - teď myslím aplikace a full mirorrlink, ne OneApp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 No já tam mám 3 aplikace - Rockscout, CarmodeStub a OneApp. Všechny měly certifikát platný dlouhou dobu, OneApp do srpna nebo září. Pro jistotu jsem u OneApp certifikát obnovil a ony se obnovily VŠECHNY do 1.7.2018, takže se zkrátila jejich platnost!!! Z louže pod okap... Jestli to jede v autě jsem ještě nezkoušel. Mimochodem ten telefon používám už jen jako hudební přehrávač a foťák, je pořád v režimu letadlo, A přesto to takhle blbne. Jinak ten mobil nebyl nikdy použit na AA (to mám v jiném služebním), vždy jen na ML a stejné problémy byly kdysi na prvním kusu s Androidem 6, poté na druhém kusu po reklamaci vadné ram, pak se to nějak spravilo a vše chvíli jelo jak má, pak zase ne, pak aktualizace na Andr.7, dále jak jsem psal, chvíli jela OneApp a pak přestala, později opět problémy s připojením. Samozřejmě jsem vždy zkoušel restarty, čištění cache apod. i kill všeho. AA zcela bez problémů mimo různé restrikce, které tam postupně zavádějí. Ale co má šlapat tak šlape. Celou tu dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saablic Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Zdravím všechny, tak jsem se konečně rozhoupal ke koupi nového telefonu, ověřoval jsem si zda umí MirrorLink (ML), bylo mi řečeno, že umí, ale neumí. Je to i má chyba, měl jsem si projet ofiko stránky, no nicméně se rozhoduji co dál. Telefon je SONY Xperia XZ1 Dual SIM, zkoušel jsem tam hodit ML z apk mirroru od SONY, v telefonu se ML skutečně objevil, v autě ale bohužel nenajel. Ještě možná zkusím předchozí dvě verze. Jinak uvažuji o výměně za Samsung S8, který by měl ML oficiálně podporovat. Mrzí mě to, zkoušel jsem v autě Samsung S7 a starší Xperii a ML naběhnul bez problému. Chci prostě nějaký moderní telefon, který ještě ML umí. Jak to tak vypadá, když koukám na nové telefony, tak Android na ML postupně prdí a žádná nová vlajková loď už ho nepodporuje. Mě je prostě líto moje Bolero, když ten ML má (auto květen 2015 jak jsem zmiňoval dříve), nevyužít. Na navigaci apod. Děkuji za jakékoliv případné rady ohledně stávajícího telefonu nebo jeho výměny za jiný model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Huawei P10 podporuje Mirrorlink... Zo začiatku bol problém ale teraz OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saablic Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 před 46 minutami, Eric_ napsal: Huawei P10 podporuje Mirrorlink... Zo začiatku bol problém ale teraz OK. No já se už rozhodl, že vezmu tu S8 :-) Tam mi taky potvrdili, že ML umí i na Oreu a je i na oficiálních stránkách certifikovaných zařízení ML. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Mirrorlink je aj zalezitost HW, takze nestaci nainstalovat len neaku app v domienke, ze to pojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Aktuálně akce na Sygic Car Navigation (umí ML) za 1349 Kč. Platí do 15.7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 pre stastlivcov, ktori nemaju MirrorLink na Boleru, navod ako si dorobit tuto funkcionalitu: https://www.youtube.com/watch?v=tdfUAGuk7k0 https://github.com/fhorinek/adbmirror 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 kontaktoval som ho, uvidim ci odpise. v podstate video signal ide OrangePi >>> HDMI na VGA >>> VGA na RGBS pomocou integr. obvodu XOR >>> RGBS je pripojene na Bolero cez aftermarket navigáciu... idem to skumat dalej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 (editace) prvý úspech - zatial spojeny MT Honor s pocitacom ThinkPad, vysledok: vertikalne: horizontalne: takze ked dame tuto appku na OrangePi alebo RaspberryPi tak mame zdroj video signalu... uz to len napojit na Bolero... Editováno: 8. Srpen 2018, autor: ilmirec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 (editace) pre milovníkov teorie: https://www.youtube.com/watch?v=0y8Xn5NfpLY Editováno: 8. Srpen 2018, autor: ilmirec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feelaboy Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Zdravím, je nějaký návod pro pitomce jak to rozchodit na Bolero bez Smartlinku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 @Feelaboy no to chceš ale nemožné, bez smartlinku mirrolink nikdy nerozchodíš, protože je právě součástí toho smartlinku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 jestli on nemyslel to silenost z tech videi tady. tj. ne pres mirrorlink, ale vysilat obraz z telefonu na bolero. tj spise screenshare (smartview u samsungu do TV). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Ale k tomu je třeba další krabka se systémem na kterém by to šlo spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 Ahojte takto fungujem ja https://www.youtube.com/watch?v=GuulrZf1DfA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 @LujdziL Ano, ale ty máš určitě rádio, které podporuje MurrorLink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 @Martab ano to mas pravdu. Myslim ze sa tam da domontovat Android system na bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 14. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 kua, kto vymyslel taku srajdu menom mirrorlink? podporovane telefony sto rokov za opicami, neexistuje nejake modernejsie riesenie? uz zacinam uvazovat nad inym radiom, ale zasa, 400€ je kusok moc :/ Nejake napady? Idealne origos skoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 Mirrorlink už končí a nebude podporován, takže smartlink a AA nebo carplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 14. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 No veď. Ale ako smartlink dostanem do Bolera ... :( To treba nové autorádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 15. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 @lac1kam jak už se tu píše, mirrolink je už mrtvý projekt..a jestliže máš Bolero a mluvíš o mirrolinku, tak předpokládám, že máš jednu z prvních F3 MR 2015, kde byl součástí Bolera jen samotný mirrorlink..v tom případě nemáš žádnou šanci do Bolera smartlink dostat a nepomohla by ani výměna rádia, bohužel žádná šance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.