Přejít na obsah

Kódování funkcí na Fabii III (VCDS)


kokta7

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, divix napsal:

Ahoj tak jsem to dnes zkoušel s kámošem dokódovat a asistent vůbec není v nabídce. Což mě dost mrzí. 😪

Byl jsem u 2 lidí co se kódováním zabývají s Rapidem 2019 a našlo jim to taky a už mě to ani nemrzí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím jestli to mám zkoušet, ale vycházel jsem z toho, že ta naše Fabie 3 model Style  6-ti kvalt 2015 má multifunkční volant, vyhřívané sedačky, všechny okna v elektrice, adapt.tempomat, start-stop ,dešťový senzor, hand free docela vybavená a Asistent rozjedu v základu není. 

Ale moc děkuji za zájem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono hlavne štandardne chýba vo vcds veľa .lbl súborov, ktoré práve vytvárajú tie popisky v long coding. Ale pri F3 si nemyslím že by mal byť problém aktivovať a taktiež si nemyslím že pri Rapide bude s tým problém. Všetko je dohladateľné na webe. Ale hlavne pozor, Fabia a Rapid majú rozdielne ABS systémy, teda aj kódovanie je rozdielne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim no, Za 8 let jsem se nesetkal aby to na nejake F3 či rapidu nešlo . Dokonce znamy ma autoskolu a poridil si F3 s vybavou , kterou jsem ani nevedel, ze muze vubec existovat :-)) Svihadla i v predu, zpetne zrcatka manualni, samozrejme bez mlhovek, plastovy volant... proste to nemelo vubec nic, vybava jak u favorita 🙂 A i tam asistent rozjezdu v pohode sel aktivovat a fungoval..ale dali jsme to zpet, protoze potrebuje aby se to lidi ucili bez asistentu 🙂 Ono taky muze zaležet na tom kdy a cim si to necha clovek ,,nakodovat" .Pokud si nekdo poridi funglovku a ,,Koduje" mu to nekdo ,,Čínou" na ktery ma starsi verzi VCDS tak taky samozrejme nemusi nektere veci jit. Ale to plati i u originalu..nova verze vychazi cca 2x do roka... Takze pokud si nekdo napriklad poridil funglovku - plácnu : rok vyroby 2/2019 a aktualni (nejnovejsi)  verze vcds v te dobe byla  Leden /2019 a pak az cervenec /2019 , tak v tom meziobdobi jit vsechno nemusi no. - s tim jsem se setkal uz nekolikrat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kamarádi moc děkuji hlavně Wirerovi za video, asistent rozjezdu nakodován a  funguje. Díky. 😀 👍

Ale ještě mám jednu prosbu myslím že na Fábii 3 je na zrcátku dešťový senzor, ale nevím jestli a jak funguje? Věřím ,že se zase něco od vás dozvím. Díky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...