wirer Vloženo 26. Září 2016 Vloženo 26. Září 2016 Je to dobra vec. Ked idem ocovym Roomom bez, tak len trpnem ci niekde nevbehnem. Dokonca i na F2 som si dorabal (zmena jednotky, tahanie kabelaze) a aj terajsi majitel si pochvaluje...za mna odporucam, ke to par klikol cez diagnostiku--Z mobilu Citovat
RDMBR Vloženo 26. Září 2016 Vloženo 26. Září 2016 Jeste jedna otazka, asi to nejde sesynchronizovat z Light assistentem ze by ty mlhovky zacli svitit az se setmi, bo ve dne mi to prijde zbytecny Citovat
Reesha Vloženo 26. Září 2016 Vloženo 26. Září 2016 Corner je aktivní pouze s hlavními světlomety, při denní svícení nefunguje. Citovat
epo Vloženo 26. Září 2016 Vloženo 26. Září 2016 Ale ony prisvecuji jen kdyz sviti potkavacky, takze ve dne s DLR nic. Reeshanek byl rychlejsi... Citovat
RDMBR Vloženo 26. Září 2016 Vloženo 26. Září 2016 takze chapu to spravne ze kdyz mam vybavu Style a led svetla ze to nebude svitit? jeste co je to to DLR Citovat
RDMBR Vloženo 26. Září 2016 Vloženo 26. Září 2016 tak to je tim padem dobry, nebudu svitit pres den do zatacek Citovat
ferda25 Vloženo 1. Říjen 2016 Vloženo 1. Říjen 2016 Tak bylo úspěšně nastaveno: Opravdu to postupné stmívání a opětovné rozsvěcení vypadá mnohem lépe než skoková změna. Citovat
number524 Vloženo 1. Říjen 2016 Vloženo 1. Říjen 2016 Jojo za do Strakonic za ferda25 budu jezdit vždycky rád Citovat
RDMBR Vloženo 3. Říjen 2016 Vloženo 3. Říjen 2016 dnes úspěšně nakódována Fábie, uživatelem Cosby, příjemný člověk, skvělý přístup, prostě profík, za 20 min hotovka vše co jsem chtěl: protočení ručiček, kolik paliva dotankovat, laptimer, green menu u Bolera, Corner funkci, HHC - nezvyk, ale je to paráda;) Rozsvícení mlhovek namísto potkávaček u Leaving/Coming home - efektnější než s potkávačkama Plynulé rozsvícení ledek po blinkru - viz pár příspěvků nahoru, teď je z Fábie hotové Audi vřele doporučuju z moravskoslezskeho kraje Citovat
havrosh Vloženo 4. Říjen 2016 Vloženo 4. Říjen 2016 Panove, nevite jestli lze nakodovat sklapeni zrdcatek pri zpatecce? Jako napr u O3 Citovat
havrosh Vloženo 4. Říjen 2016 Vloženo 4. Říjen 2016 Skoda, myslel jsem ze je to jen o sw, kdyz to umi natacet ovladacem Citovat
epo Vloženo 4. Říjen 2016 Vloženo 4. Říjen 2016 Ale neni sklapeni jako sklapeni ne? Co jsem kdysi myslel ja, je priklopeni "usi" po zaparkovani. To Fabka umet nemuze. Tohle je ale jenom nataceni zrcatek do ruznych uhlu a to prece elektronicky pres ovladac jde, tj. motorky na to v tech zrcatkach ma, ne? Presto to nejde pres tu zpatecku nakodovat? Citovat
havrosh Vloženo 4. Říjen 2016 Vloženo 4. Říjen 2016 Presne jak rikas. To ze neumi zdrcatka priklopit ke karoserii je jasny. Ale v tom videu je sklopeni zrdcadel uvnitr aby bylo videt lepe na obrubnik kdyz parkujes. To si myslim ze by mohlo jit Citovat
epo Vloženo 4. Říjen 2016 Vloženo 4. Říjen 2016 Tak, tak... s tim priklopenim jsme to tu resili uz davno. Sklopeni tu taky probehlo s tim, ze nelze, ale nejsem si jisty, jestli jsme se tenkrat spravne pochopili navzajem. Presne ze stejneho duvodu, jak pises, bych to taky bral. Stelovat to pokaze rucne je dost otrava. Spis se bojim, ze jednotka v F3 si nebude umet zapamotovat vic jak jednu polohu...? Mozna... Citovat
milanxx Vloženo 4. Říjen 2016 Vloženo 4. Říjen 2016 Ok myslel jsem priklapeni. To na zpatecku mi uz davno vysvetlila SA ze to umi jen auto co ma elektricka sedadla. Jde o pamet na polohy. A tu ma asi jen jednotka k sedadlům Citovat
michal2009 Vloženo 4. Říjen 2016 Vloženo 4. Říjen 2016 Přesně tak. Také bylo vždycky třeba mít zrcátko s potenciometry, např třeba u O2. Když se dodělaly sedačky, musely se vyměnit i zrcátka, protože sklápění každá verze neuměla - nevím jak vaše auta f3. Citovat
h2o Vloženo 4. Říjen 2016 Vloženo 4. Říjen 2016 (editace) Není třeba mít sedadla s pamětí, musíte mít zrcátka co mají motorky s pamětí pro přiklopení při zpátečce a co se týče sklopení zrcátek je to to samé motorky v zrcátcích a dveřní jednotky co to podporují. Editováno: 4. Říjen 2016, autor: h2o Citovat
Mrštik Vloženo 4. Říjen 2016 Vloženo 4. Říjen 2016 (editace) Ahoj myslím že to tu dával RaDiS234 je to číslo 17 FabiaMk3_VCDS_Coding_Tweaks_CZ.pdf Editováno: 4. Říjen 2016, autor: Mrštik Citovat
RaDiS234 Vloženo 5. Říjen 2016 Vloženo 5. Říjen 2016 Dával som to lebo som to našiel na internete no bohužiaľ sa mi nepodarilo to nakódovať. Predpokladám že tam treba najskôr tie motorčeky Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.