Listopad 5, 20195 r caute chlapi, este jedna hlupa otazka, ako to je z tym DAB? to bola nejaka priplatkova vybava? Na to treba nejake HW upravy? Som myslel ze ked mam Bolero, tak mam Bolero, ocividne su rozne verzie jedneho modelu radia? :-o Ma ta skoda naozaj zacina serkat... :/ Moje bolero DAB nema a pozeram tema ze niekto ho ma...
Listopad 5, 20195 r Ano, jsou různé verze HW, Bolero je jen to že máš velký display. Ale jsou verze: Bolero Bolero s DAB/DAB+ Bolero se SmartLink/SmartLink+ Bolero s MirrorLink Bolero s couvací kamerou a jejich kombinace, jednotlivé verze mohou být HW odlišné, na některých se dá třeba ten SmartLink dodatečně aktivovat, na některých zase něfunguje kamera (nějde ani dodělat a aktivovat). DAB je o jiném HW (neslyšel jsem, že by šel u Bolera jen aktivovat, pokud není z výroby).
Listopad 6, 20195 r Ved to, viem ze DAB je digital, proste FB je analog, tym padom to musi byt HW zalezitost.... ( ja som to skor myslel tak, ze si v nastavenaich radia napriklad vies odstavit AM, tak keby malo radio DAB, teiz sa v tomto nastaveni dalo teoreticky skryt. )
Listopad 6, 20195 r @lac1kamDab má vlastní tuner s vlastním vývodem na anténu tedy hw záležitost. Nejde do Bolera dodatečně doplnit. A ano pokud je tam z výroby jde schovat stejně jako AM.
Listopad 6, 20195 r Však jsme to psal. Teoreticky to jde asi SW schovat, tak jako AM. Ale nevím o tom, že by existovala konfigurace, kde by bylo Bolero s DAb jen deaktivované pomocí SW.
Listopad 6, 20195 r Jde to schovat. Já to tak měl po výměne swingu. Je to normálně v adaptacích vypnout.
Říjen 4, 20204 r Ahojte, neviete mi poradiť, prečo moje Bolero prestalo reagovať na USB klúč? Mal som na ňom hudbu. V PC funguje, a skúšal som aj iné USBčko, tiež nič. Kódoval som cez Caristu nejaké veci, môže to byť kôli tomu?
Říjen 4, 20204 r Skús resetnúť rádio - podrž tlačidlo hlasitosti stlačené asi 10 sekúnd. Prípadne skús obnoviť továrenské nastavenia cez Nastavenia. Skús preformátovať USB kľúč na iný formát.. FAT32, exFAT, NTFS.. Upraveno Říjen 4, 20204 r od brrrrm
Říjen 4, 20204 r Kluč ma dobrý format, dotetaz išiel, a skúšal som aj iné klúče, nič..., aj USB vstup je v poriadku, lebo ked pripojim cez kabel mobil tak Android auto nabehne. Skúsim teda ten reset, a potom továrenské... EDIT: Tak stačil reset... Upraveno Říjen 7, 20204 r od juraj79m
Říjen 22, 20204 r Ahoj. Nevite nahodou kolik stoji aktualizace softu bolera v Skodovce? Musim aktualizovat z 0359 na 0363. Nechci sam teho delat bo nevim jak to dela se dobre.
Listopad 21, 20204 r Ahojte mám taký problém na rádiu bolero keď sadnem do auta tak asi 10 min nereaguje displej niekedy seká až po 10 min možno niekedy viac všetko v poriadku máte niekto stým skúsenosť ?
Listopad 21, 20204 r Ne, funguje téměř hned (prvních pár sekund je tam logo škoda a potom se dá normálně ovládat, někdy potom ještě chvíli trvá, než se naváže spojení s telefonem, ale vše tak do minuty).
Listopad 21, 20204 r Áno akože rádio funguje len displej mi nereaguje :/ na MF volante viem prepnúť pesničku stanicu
Listopad 21, 20204 r Jak píši, nemám problém nikde nic přepnout, ať už přes LCD, tlačítka kolem LCD nebo přes MuFu volant, vše funguje. Tedy u tebe bude nejspíše někde chyba, možná nějaký studený spoj.
Listopad 21, 20204 r Ešte skúsiť autorizák, či nie je nejaká novšia verzia fw... takéto mrznutie mi tiež ešte nerobilo ani keď bolo vonku -20°C... Keď to seká, skús podržať ovládač hlasitosti stlačený cca 10sek, čím sa reštartne Bolero... či to náhodou nepomôže...
Listopad 21, 20204 r Brm skúšal som ale nič vždy po nastúpení do chladného auta nereaguje displej po 10 15 min začne normálne ísť podľa mňa to bude asi displejom
Listopad 21, 20204 r Tatko má passata b8 a tam to tiež občas nereaguje auto má 32 tisíc 2016 viac v garáži ako na cestách ten Passat myslim😁
Prosinec 22, 20204 r Ahoj,nedrží mi paměť u Fabie 3 radio Bolero po vypnutí se vše smaže i tel.nejdou synchronizovat kontakty atd.
Leden 19, 20214 r Hezkej dobrej, jde nekde zjistit neno stahnout poslední aktualizace? Nebo mam uz posledni? 😀🤔
Říjen 31, 20231 r Ahoj, mám už dva dny problém s Bolerem. Při poslechu rádia se mi stává, že se samo od sebe přepne na jinou stanici, u poslechu z SD karty se mi přehrávání zastaví, přepne na další skladbu apod. Jako by nějaká neviditelná ruka mi to přepínala. Občas i blbě reaguje dotykový displej. Dělal jsem reset do továrního nastavení, ale bohužel to nepomohlo. Setkal jste se s tím někdo?
Říjen 31, 20231 r 8 hours ago, marek7 said: Ahoj, mám už dva dny problém s Bolerem. Při poslechu rádia se mi stává, že se samo od sebe přepne na jinou stanici, u poslechu z SD karty se mi přehrávání zastaví, přepne na další skladbu apod. Jako by nějaká neviditelná ruka mi to přepínala. Občas i blbě reaguje dotykový displej. Dělal jsem reset do továrního nastavení, ale bohužel to nepomohlo. Setkal jste se s tím někdo? Ahoj, také mám podobný problém a žádám o pomoc. Poslední týden se mi rádio samo od sebe přepíná. Včera se nejen přepnulo, ale "vyresetovalo" to nebo jak to popsat celé rádio a musel jsem všechny stanice znova naladit a poukládat. O víkendu jsem zkoušel tovární nastavení, ale očividně to nepomohlo. Co se týče SD karty, když pustím písničku, hraje pár vteřin, maximálně minutu a pak to přeskočí na další skladbu. Nedá se v podstatě nic poslouchat. Dá se to nějak "podomácku" vyřešit? Nejsem teď v situaci, kdy bych mohl platit za servis. Jinak dotykový displej funguje dobře.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.