Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

caute chlapi,  este jedna hlupa otazka, ako to je z tym DAB? to bola nejaka priplatkova vybava? Na to treba nejake HW upravy? Som myslel ze ked mam Bolero, tak mam Bolero, ocividne su rozne verzie jedneho modelu radia? :-o Ma ta skoda naozaj zacina serkat...  :/ Moje bolero DAB nema a pozeram tema ze niekto ho ma...  

Čau.

DAB+  byl za 3000 korun v každem připadĕ

Ano, jsou různé verze HW, Bolero je jen to že máš velký display. Ale jsou verze:
Bolero

Bolero s DAB/DAB+

Bolero se SmartLink/SmartLink+

Bolero s MirrorLink

Bolero s couvací kamerou
a jejich kombinace, jednotlivé verze mohou být HW odlišné, na některých se dá třeba ten SmartLink dodatečně aktivovat, na některých zase něfunguje kamera (nějde ani dodělat a aktivovat). DAB je o jiném HW (neslyšel jsem, že by šel u Bolera jen aktivovat, pokud není z výroby).

Ved to, viem ze DAB je digital, proste FB je analog, tym padom to musi byt HW zalezitost....  ( ja som to skor myslel tak, ze si v nastavenaich radia napriklad vies odstavit AM, tak keby malo radio DAB, teiz sa v tomto nastaveni dalo teoreticky skryt. )  

@lac1kamDab má vlastní tuner s vlastním vývodem na anténu tedy hw záležitost. Nejde do Bolera dodatečně doplnit. A ano pokud je tam z výroby jde schovat stejně jako AM.

Vsetko mi je jasne, Dakujem, Pekny den

Však jsme to psal. Teoreticky to jde asi SW schovat, tak jako AM. Ale nevím o tom, že by existovala konfigurace, kde by bylo Bolero s DAb jen deaktivované pomocí SW.

Jde to schovat. Já to tak měl po výměne swingu. Je to normálně v adaptacích vypnout.

• 10 měsíců později...

Ahojte, neviete mi poradiť, prečo moje Bolero prestalo reagovať na USB klúč? Mal som na ňom hudbu. V PC funguje, a skúšal som aj iné USBčko, tiež nič. Kódoval som cez Caristu nejaké veci, môže to byť kôli tomu? 

Skús resetnúť rádio - podrž tlačidlo hlasitosti stlačené asi 10 sekúnd. Prípadne skús obnoviť továrenské nastavenia cez Nastavenia. Skús preformátovať USB kľúč na iný formát.. FAT32, exFAT, NTFS..

Upraveno od brrrrm

Kluč ma dobrý format, dotetaz išiel, a skúšal som aj iné klúče, nič..., aj USB vstup je v poriadku, lebo ked pripojim cez kabel mobil tak Android auto nabehne. Skúsim teda ten reset, a potom továrenské... EDIT: Tak stačil reset...

Upraveno od juraj79m

• 3 týdny později...

Ahoj.

Nevite nahodou kolik stoji aktualizace softu bolera v Skodovce?

Musim aktualizovat z 0359 na 0363.

Nechci sam teho delat bo nevim jak to dela se dobre.

• 5 týdnů později...

Ahojte mám taký problém na rádiu bolero keď sadnem do auta tak asi 10 min nereaguje displej niekedy seká až po 10 min možno niekedy viac všetko v poriadku máte niekto stým skúsenosť ? 

Ne, funguje téměř hned (prvních pár sekund je tam logo škoda a potom se dá normálně ovládat, někdy potom ještě chvíli trvá, než se naváže spojení s telefonem, ale vše tak do minuty).

Áno akože rádio funguje len displej mi nereaguje :/ na MF volante viem prepnúť pesničku stanicu 

Jak píši, nemám problém nikde nic přepnout, ať už přes LCD, tlačítka kolem LCD nebo přes MuFu volant, vše funguje. Tedy u tebe bude nejspíše někde chyba, možná nějaký studený spoj.

Zrejme asi výmena displeja čo ? 

Ešte skúsiť autorizák, či nie je nejaká novšia verzia fw... takéto mrznutie mi tiež ešte nerobilo ani keď bolo vonku -20°C...

Keď to seká, skús podržať ovládač hlasitosti stlačený cca 10sek, čím sa reštartne Bolero... či to náhodou nepomôže...

Brm skúšal som ale nič vždy po nastúpení do chladného auta nereaguje displej po 10 15 min začne normálne ísť podľa mňa to bude asi displejom 

Tatko má passata b8 a tam to tiež občas nereaguje auto má 32 tisíc 2016 viac v garáži ako na cestách ten Passat myslim😁

• 1 měsíc později...

Ahoj,nedrží mi paměť u Fabie 3 radio Bolero po vypnutí se vše smaže i tel.nejdou synchronizovat kontakty atd.

Záruka?

• 4 týdny později...

Hezkej dobrej, jde nekde zjistit neno stahnout poslední aktualizace?

Nebo mam uz posledni? 😀🤔

IMG_20210119_192044.jpg

• 2 roky později...

Ahoj, mám už dva dny problém s Bolerem.

Při poslechu rádia se mi stává, že se samo od sebe přepne na jinou stanici, u poslechu z SD karty se mi přehrávání zastaví, přepne na další skladbu apod.

Jako by nějaká neviditelná ruka mi to přepínala. Občas i blbě reaguje dotykový displej.

Dělal jsem reset do továrního nastavení, ale bohužel to nepomohlo.

Setkal jste se s tím někdo? 

8 hours ago, marek7 said:

Ahoj, mám už dva dny problém s Bolerem.

Při poslechu rádia se mi stává, že se samo od sebe přepne na jinou stanici, u poslechu z SD karty se mi přehrávání zastaví, přepne na další skladbu apod.

Jako by nějaká neviditelná ruka mi to přepínala. Občas i blbě reaguje dotykový displej.

Dělal jsem reset do továrního nastavení, ale bohužel to nepomohlo.

Setkal jste se s tím někdo? 

Ahoj, také mám podobný problém a žádám o pomoc. Poslední týden se mi rádio samo od sebe přepíná. Včera se nejen přepnulo, ale "vyresetovalo" to nebo jak to popsat celé rádio a musel jsem všechny stanice znova naladit a poukládat. O víkendu jsem zkoušel tovární nastavení, ale očividně to nepomohlo. Co se týče SD karty, když pustím písničku, hraje pár vteřin, maximálně minutu a pak to přeskočí na další skladbu. Nedá se v podstatě nic poslouchat.

Dá se to nějak "podomácku" vyřešit? Nejsem teď v situaci, kdy bych mohl platit za servis. Jinak dotykový displej funguje dobře.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.