Publikováno Listopad 14, 201410 r Ja jsem nikdy v zivote nepustil cesky a nebo jiny radio na mych autoradiich. Co vy? Co poslouchate? Upraveno Listopad 14, 201410 r od skodovak99
Listopad 14, 201410 r Ono taky záleží co za hudební styl posloucháš a kde se pohybuješ, většina komerčních rádií hraje ten stejný shit, takže když máš jiný vkus, jsi docela nahraný. Takže u mně je to především Radio 1 a ExpresFM. Nicméně z dalších rádií někdy Radiožurnál kvůli zprávám a Evropa 2 (naladíš ji prakticky všude v ČR), která se ovšem hodí jen jako kulisa na přehlušení aerodynamického a valivého hluku, jinak je to shit. Jinak se pohybuji v širokém rozpětí od Acid Jazzu, přes Dubstep, Trip Hop, House, Techno, Trance a další elektronické styly (hlavně tedy Rave), po britskou kytarovou scénu (jak současnou, tak hlavně shoegaze z počátku devadesátých let) a i sem tam nějakou tu popinu atd. Z české scény skoro nic, prakticky jen Oceán.
Listopad 15, 201410 r Ja vetsinu casu evropu2, v patek a vikend 80' a 90' na kiss98, nekdy kissJC a po praze danceRadio.. Cd sem si jeste nepustil, kdyz uz tak hudbu z mobilu pres BT.. Mit poradnou hifi soustavu, tak jedu nejakej poradnej hardstyle
Listopad 15, 201410 r Autor Jak psal Pawouk. NESKUTECNY SHITY na radiich. CD chapu, ze snad uz ani nikdo nepousti. Za chvilku to bude v technickem muzeu .. jestli uz to teda neni. Poustim co mozna nejpomalejsi pisnicky, ale ne zas az takovy abych do 2 minut usnul Rychlejsi a agresivnejsi me tak nejak "nuti" jezdit rychleji a agresivneji. Jednou jsem si pustil tohle a malem jsem usnul. Upraveno Listopad 15, 201410 r od skodovak99
Listopad 15, 201410 r Nó, a z čeho si myslíš, že si pouštím tracky výše vyjmenovaných hudebních stylů? USB konektor nemám a MP3 mám vysmahlé už dávno a uskladněné v kastlíku.
Listopad 17, 201410 r Tak ve svých skoro padesáti poslouchám tuhle lyriku ( manželce se to ale moc nelíbí)
Listopad 18, 201410 r :-) ja pocuvam rozpravky z dvd detureniec.A ked som tak prepinam medzi stanicami.Zalezi od nálady. Od folku az po metal.:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.