sansk8 Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Zdravím pánové, chtěl jsem se vás zde zeptat, pořípadě vyzjistit, zda se již někdo zabýval problematikou dodělání paměti předních sedadel pro třídveřové Citigo. Nevíte, zda stačí pouze něco dodat do původní konstrukce sedačky, či jestli my bez paměti máme prostě smůlu a dodělávka není možná? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sansk8 Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Vážně se po tom ještě nikdo nepídil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Tak když se nikdo nemá k odpovědi... Nevím jak konkrétně u Citiga, ale u všech ostatních Škodovek musíš vedle natahání elektriky vyměnit komplet sedadla. Předpokládám, že zde to bude obdobné. Pokud by ti neseděly potahy dají se přehodit na "nové" sedadlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Obávám se, že měl na mysli "mechanickou paměť" Easy Entry = sklopná přední sedadla se vrací do původní polohy po provedení patřičných úkonů s ovládací páčkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 nono jo třídvéřák, tak to jsem úplně mimo, ale výměna sedaček by to taky vyřešila :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sansk8 Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Přesně tak, myslel jsem to Easy Entry. Zkusím sehnat někoho kdo to má a kouknout tomu pod sukni. Ještě zkusím i Škodovku, ale tam předpokládám že dostanu klasickou odpověd nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts