Dixik2 Vloženo 7. leden 2021 Vloženo 7. leden 2021 Ceníky Sandera: new-sandero-price.pdf new-sandero-stepway-price.pdf Brožura: new_sandero_brochure.pdf Citovat
Martab Vloženo 7. leden 2021 Vloženo 7. leden 2021 Ceny pěkné, jen škoda že i přes nepřímý vstřik to má filtr pevných částic :/ Citovat
DušanV Vloženo 7. leden 2021 Vloženo 7. leden 2021 (editace) Hm zajímavé, že i ta litrová atmosféra SCe 65 tam ten GPF filtr má, to 1.0 Mpi od koncernu bez GPF je pro obyčejného uživatele v tomto lepší. Taky je vidět, že je asi tím filtrem uškrcená, dříve mívala litrová atmosféra v Sanderu 54kW, teď má jen 49 kW a i parametry zrychlení jsou horší o 1.6 vteřiny a navíc provozní hmotnost vozu se taky o něco zvedla. Kdysi jsem zkoušel osobně Sandero s tím původním litrovým motorem 54Kw a již tehdy se mi jevila Fabia 1.0 Mpi 55 kW podstatně živější, no a teď to bude asi vyloženě jen kočár do města a na rozvážení dětiček a na nákupy, nebo pro nás důchodce. Nabídka motorů tedy osekaná stejně jako u té dnešní Fabie, holt aby bylo časem vůbec z čeho vybírat. Editováno: 7. leden 2021, autor: DušanV Citovat
ski1961 Vloženo 7. leden 2021 Vloženo 7. leden 2021 ten GPF v té atmosféře je pro mě zklamání :-( Citovat
Martab Vloženo 9. leden 2021 Vloženo 9. leden 2021 Špatně to nevypadá, ale bohužel ani na živo nic extra... Podle videa lak 90-100um, FIII mi měřili nedávno a ta má 110-120um. Halogenové světla nic moc, litr docela chválí, tak snad na tom v HK zapracovali. Citovat
Bikes Vloženo 9. leden 2021 Vloženo 9. leden 2021 Já kdybych si měl vybrat z konkurentů, tak buď nový Clio nebo Corsa. Citovat
Martab Vloženo 9. leden 2021 Vloženo 9. leden 2021 Je takové Korejské řekněme... Zase lepší než minulá generace po FL. Existuje jinak i verze s projektory a u nás jsem v žádném testu ještě ani neviděl toto rozložení budíků: u nás vždy jen kulaté a mění se v podstatě jen podklad "Základní" interiér (resp 2. výbava Comfort s paketem Club) potom vypadá takto: Mimochodem ho mají v AAA za 340 000kč (https://www.aaaauto.cz/cz/hyundai-i20/car.html?id=369728827) Citovat
Sudetak Vloženo 9. leden 2021 Vloženo 9. leden 2021 Ne každý řeší estetiku, čouhá z toho ale lacinost, a to je škoda, konkurence pak nemusí trumfovat. Citovat
Martab Vloženo 9. leden 2021 Vloženo 9. leden 2021 Vzhled je silně subjektivní věc, no co jsem v tom seděl, tak pokud někdo tvrdí, že v FIII působí interiér lacině a plastově, tak potom nevím co bude tvrdit o tom v i20... Ještě více to vyzní, když člověk přesedne z i20 do i30 a podívá se na cenovku... Citovat
Jan R. Vloženo 9. leden 2021 Vloženo 9. leden 2021 před 41 minutami, Sudetak napsal: Ne každý řeší estetiku, čouhá z toho ale lacinost, a to je škoda, konkurence pak nemusí trumfovat. Jj 2x jsem v tom seděl a stačí. Bych řekl, že ta 7letá F3 je uvnitř daleko lepší. Hlavně ten plast nad ovladači topení, ty tapeci. A zadní světla v rohu dole .... nechtěl bych to ani za 250, to už raději Sandero3 Citovat
Martab Vloženo 9. leden 2021 Vloženo 9. leden 2021 @Dixik2 U nás bude mít asi trochu jiné provedení budíků Ale právě že jsem neviděl možnost přepnutí na ty "BMW style" u nás. Citovat
Sudetak Vloženo 9. leden 2021 Vloženo 9. leden 2021 Tohle už celkem vypadá jako auto 21. století, teda než zakážou velké displeje. Citovat
_Denis_ Vloženo 9. leden 2021 Vloženo 9. leden 2021 (editace) To ani tak není o velkých displejích jako o naprosto nesmyslné a nebezpečné implementaci všech komfortních i bezpečnostních systémů do nepřesné dotykové plošky, která by za normálních okolností v podobě mobilu byla tvrdě postihována. A já s tímto krokem EU plně souhlasím. Editováno: 9. leden 2021, autor: _Denis_ Citovat
Jan R. Vloženo 12. leden 2021 Vloženo 12. leden 2021 https://www.auto.cz/omlazeny-vw-polo-vykreslen-podle-spionazi-ted-je-to-jeste-vice-baby-golf-137573?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat
Twisted Vloženo 12. leden 2021 Vloženo 12. leden 2021 Škoda, že nemá i20 vychytanější interiér. Citovat
Jan R. Vloženo 13. leden 2021 Vloženo 13. leden 2021 Polo FL z testů https://autozurnal.com/faceliftovany-vw-polo-2021-sa-inspiruje-golfom-tu-su-prve-zabery?fbclid=IwAR0e_hv8mUSIGUx6n_kkS9hcdUBWQ_YLgkD_zgmN_QccvYjdnO8n-0MQorM Citovat
Martab Vloženo 20. leden 2021 Vloženo 20. leden 2021 Jo, je to pěkné, jen jsme nepochopil ten držák na mobil u vyšších výbav. Když už je tam to LCD s AA/CP, tak přece nechci ještě telefon v zorném poli. Třeba to půjde sundat... Citovat
DušanV Vloženo 20. leden 2021 Vloženo 20. leden 2021 Takhle jak to má vyřešené Dacia v testovaném voze, tedy ten infotainment přes mobil a ten zakomponovaný výklopný držáček na něj, tak takhle si představuji uživatelský příjemné a nenásilné řešení . Kdo to chce využívat, tak vyklopí držák , dá mobil a je to, kdo nechce, tak nepoužívá, ono se dá dokonce do toho držáčku dát i nezávislá navigace, např. český NAVITEL se tam určitě vejde. No a komu to nestačí, tak si pořídí vyšší verzi Dacie a má tam zase ten hnusný (podle mne), do prostoru vystrčený ala tablet. Jednoduché, účelné, vizuálně nenápadné a výrobně asi ne drahé řešení , simply-clever Škodovka by se tady mohla něčemu přiučit. Citovat
Martab Vloženo 20. leden 2021 Vloženo 20. leden 2021 Osobně mi tablet nebaví, ale právě nechápu proč i s "tabletem" je tam kombinovaný ten nevkusný a uplně k ničemu držák na telefon... Ta základní verze není řešená špatně, ale můj šálek kávy to není :) Citovat
DušanV Vloženo 20. leden 2021 Vloženo 20. leden 2021 No musíme se v Dacii zeptat, jestli v té vrcholné výbavě jde ten přídavný držák na telefon odmontovat, taky mě to přijde jako něco zbytečně navíc. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.