trekos86 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Ahojte, do klasickeho skodavackeho autoradia (velke, zelene podsvietenie, skoda Octavia II, 2008) som si kupil AUX adapter (vid. priloha). konektor som napojil do zadneho slotu autoradia a napojil MP3 na AUX. po prepnuti na AUX in MP3 funguje, len zvuk je prilis slaby, musim mat na max, aby som aspon nieco pocul, navyse vobec nie je pocut basy. ma to takto byt? alebo to je potrebne nastavit? dakujem za pomoc T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanesek Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Musíš zařízení ze kterého jde muzika dát na plny koule a i pokud má equalizer tak nastavit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trekos86 Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 praveze som skusal a nepomohlo. ty si tiez dorabal AUX? tebe funguje hlasno? este otazocka, ten kablik s "ockom" na konci ide na kostru, vsak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanesek Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Ano dodělával jsem aux a funguje normálně . Očko je na kostru . Já jsem ovšem použil jen prodlužku jack 3,5 na jedné straně ustřihl a nacvakl konektory . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trekos86 Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 pojdem to vyskusat este raz...kostru si kam pripevnil? myslis, ze moze byt problem v ukostreni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Problem v ukostreni podle me byt urcite muze. To ocko pridelej nekam primo na plechovy obal radia. Ja to takto mam a hraje to paradne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rothos Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 A to kde jsi sebral tenhle adaptér? O.o? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trekos86 Posted November 25, 2014 Author Share Posted November 25, 2014 cez www.molpir.sk stalo to 26 EUR, neviem ci to je vela, malo...podla mna to vie sikovny "majster" urobit za lacnejsie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trekos86 Posted December 22, 2014 Author Share Posted December 22, 2014 takze nakoniec som AUX adapter ukostril a je to este horsie, priserne to pisti a ked odpojim ukostrenie tak pesnicky pocut velmi slabucko, halsitost musim mat na 32 aby som nieco pocul a to bez basov. neviete niekto prosim poradit? dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maros Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Kuci,je nejaky kabel ktery pichnu do Aux zdirky v operce (O2) a napojim na to flesku nebo ctecku karet abych mohl z toho hrat pisnicky ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (edited) Ano, rika se mu mobilni telefon (neni to teda kabel, ale spis adapter)... Jinak asi ne... Edited January 20, 2015 by LucasCZE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 dá se dodělat rozhraní MDI, k tomu flešku připojíš. Ji nak k původnímu dotazu - tavstupní hlasitost přes AUX je na rádiu dá částečně nastavit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 MDI dodelat samozrejme jde, stejne jako nejaky neoriginalni digital music changer. Ale tyto reseni se urcite nebudou pripojovat k AUX zdirce v loketce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts