Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@kakamil777 hele jsem pro, už jsem to i psal. Nikdo víc se ti neozval? Pošlu klidně i 100, 200Kč. Ale pokud jsme dva, nemá to smysl. 

Také klidně přispěji.

Ahoj,

mám na rok přístup k aktuálním POI. Tak když mi přihodíte alespoň na caffe, mile rád pošlu 🙂 

Díky

Pánové, držte se laskavě tématu! Příspěvky, kdo kolik přispěl na kávičku, patří dotyčnému do SZ!

• 6 měsíců později...

Odkaz, co zmiňuje kvasimodo výše, tak funguje dobře.

Můj postup:

- na navigaci podržet cca 3 vteřiny tlačítko "menu". Vyjede servisní okno, z kterého si opíšete název zařízení. V mém případě "MHI2_ER_SKG13_P4526"

- to si pak najdete na této stránce https://mib-helper.com/show.php?all=firmwares#details

- stáhl jsem si položku "2024-02 Europe (156.3 MB ↓)"; z odstavce "5. Personal POI and SpeedCams updates (found 5 PPOI updates):"

- rozbalil, na SD kartu vykopíroval adresáře vč. souborů z "CZ" jazykového balíčku a po vložení do SD slotu aktualizoval + vybral ty co chci. Je tady přímo video návod jak na to, takže super 

Zatím jsem POI s kamerou zkoušel jenom letmo, takže nemůžu ještě úplně soudit. Ale na první dobrou to vypadá moc dobře a součástí importovaných POI jsou také čerpací stanice, fastfoody,... hodně komplexní záležitost.

• 1 měsíc později...

Už jsem to dle návodu jednou zkoušel, ale ztratil jsem se u toho vykopírování souborů.

Stáhl jsem  - MIB2 High VW-Seat-Skoda

V něm pak vybral zip HIGH_EU_2024-02-01 a ten rozbalil

Tam jsou složky LANG_CZ a ostatní jazyky

Uvnitř této složky pak:

-metainfo2.txt

-PersonalPOI a v něm pak dál další složky a až celkem hluboko soubory jako - strings_cs_CZ.xml

Každopádně moje rádio to nevidí jako update, bylo by možné to trochu rozepsat?

Jaký adresář má být konkrétně na kartě v root a co v něm?

• 10 měsíců později...

Kdyby někdo chtěl, tak jsem udělal databázi radarů z poi.cz ve formátu pro columbus mib2. Možná to pojede i jinde, ale to nemám jak vyzkoušet. Mám i pro amundsen mib2, ale taky nevyzkoušeno. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.