Leden 18, 20241 r @kakamil777 hele jsem pro, už jsem to i psal. Nikdo víc se ti neozval? Pošlu klidně i 100, 200Kč. Ale pokud jsme dva, nemá to smysl.
Leden 21, 20241 r Ahoj, mám na rok přístup k aktuálním POI. Tak když mi přihodíte alespoň na caffe, mile rád pošlu 🙂 Díky
Leden 26, 20241 r Pánové, držte se laskavě tématu! Příspěvky, kdo kolik přispěl na kávičku, patří dotyčnému do SZ!
Srpen 3, 20241 r Odkaz, co zmiňuje kvasimodo výše, tak funguje dobře. Můj postup: - na navigaci podržet cca 3 vteřiny tlačítko "menu". Vyjede servisní okno, z kterého si opíšete název zařízení. V mém případě "MHI2_ER_SKG13_P4526" - to si pak najdete na této stránce https://mib-helper.com/show.php?all=firmwares#details - stáhl jsem si položku "2024-02 Europe (156.3 MB ↓)"; z odstavce "5. Personal POI and SpeedCams updates (found 5 PPOI updates):" - rozbalil, na SD kartu vykopíroval adresáře vč. souborů z "CZ" jazykového balíčku a po vložení do SD slotu aktualizoval + vybral ty co chci. Je tady přímo video návod jak na to, takže super Zatím jsem POI s kamerou zkoušel jenom letmo, takže nemůžu ještě úplně soudit. Ale na první dobrou to vypadá moc dobře a součástí importovaných POI jsou také čerpací stanice, fastfoody,... hodně komplexní záležitost.
Září 11, 2024Zář 11 Už jsem to dle návodu jednou zkoušel, ale ztratil jsem se u toho vykopírování souborů. Stáhl jsem - MIB2 High VW-Seat-Skoda V něm pak vybral zip HIGH_EU_2024-02-01 a ten rozbalil Tam jsou složky LANG_CZ a ostatní jazyky Uvnitř této složky pak: -metainfo2.txt -PersonalPOI a v něm pak dál další složky a až celkem hluboko soubory jako - strings_cs_CZ.xml Každopádně moje rádio to nevidí jako update, bylo by možné to trochu rozepsat? Jaký adresář má být konkrétně na kartě v root a co v něm?
Červenec 13Čvc 13 Kdyby někdo chtěl, tak jsem udělal databázi radarů z poi.cz ve formátu pro columbus mib2. Možná to pojede i jinde, ale to nemám jak vyzkoušet. Mám i pro amundsen mib2, ale taky nevyzkoušeno.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.