Publikováno Listopad 30, 201410 r Ahoj, zdravím všechny "YEŤÁKY". Pánové kdo z vás má toto tlačítko? Po faceliftu je to u verze Outdoor ve standardu, ale já mám r.2012 . Dalo se to doobjednat k novému autu za příplatek. Chtěl jsem si to nechat dodělat, ale po konzultaci ve Škodovce mě v servisu řekli, že to Škodovka oficiálně zakázala dodělat, a soukromě si na to nikdo z nich netroufne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vypisovat všechny funkce tohoto tlačítka nemá cenu, všichni si to mohou najít....
Prosinec 9, 201410 r Tlačítko mám, měl jsem ho ve standartu - 4x4 fresh ambition. Použil jsem ho párkrát v životě: 1/ když jsem po koupi auta zkoušel automatické sjíždění svahů 2/ používám na polňačkách za sucha i mokra, zmírňuje to reakce na plyn takže auto nehrabe na štěrku apod a nehází to kameny na podvozek, za mokra pomáhá v blátě apod... Asi by se bez něj Y obešel, ale je do docela šikovné tlačítko.
Květen 31, 20169 r jde to i docela snadno dodělat a pěkně to funguje dle ofociálního vyjádření škodovky se to nedělá a autorizáky to nedělají. Ví někdo co přesně se musí měnit/dělat?
Květen 31, 20169 r Autor normálně by to byla reklama, ale tady si to můžeme dovolit :-) kontaktoval jsem Vašu a ten mě to vše dodělal, v podstatě skoro na počkání.....
Červen 1, 20169 r normálně by to byla reklama, ale tady si to můžeme dovolit :-) kontaktoval jsem Vašu a ten mě to vše dodělal, v podstatě skoro na počkání..... můžu vědět cenu..případně kontakt na toho šikovného pána? Umí to tu i ostatní lidé? Díky Upraveno Červen 1, 20169 r od Ondřej Suchý
Červen 4, 20169 r Má tu někdo kontakt na člověka co by mě to offroad tlačítko uměl dodělat? (i s tou výměnou ESP atd)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.