LKOII Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Setkali jste se někdo s mlžením předních xenonových lamp v oblasti denního osvětlení? Viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/126475-huriho-steelka/page-10#entry1852723 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
An Drej Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 čauko, vyriešil si to dáko s tým rosením/mlžením xenonov? Mám rovnáky problém a to mám auto týždeň doma. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Někde tady někdo píše o tom, že to i reklamoval. A odpověď od servisu byla taková, že pokud tam nestékají čůrky vody, tak je to mlžení běžný jev... Dělá mi to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
An Drej Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 tak to je teda nadhera..kupim si auto za 23tisic eur a budu sa mi rosit xenony. fakt kvalitka teda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 nám to dělal předváděcí vůz a po čase to přestalo dělat. Pak to bylo u jednoho zákazníka taky, ale tomu chyběla vzadu u motoeu na světla gumový krytka, takže světlo bylo pořád otevřený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LKOII Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Stalo se opět, po tom, co napadla halda sněhu. Auto stálo na dílně cca den a po dni jsem sním ujel dva kilometry. Když jsem zastavil a vystoupil, tak už byly zamlžený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Dělá mi to taky, v návodu je napsáno, že to není na závadu :-). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
An Drej Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 to je pekna k.kotina napisana tam lebo mne sa orosia prave ked tie xenony zapnem..nie ked su svetla vypnute na passate sa mi bixenony za 7rokov neorosili ani jediny krat a to mam nabehanych 320tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Hele, tak toho jsem si nikdy nevšiml...a to na světla koukám, skutečně často... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Lidičky jak začlo být hnusně vždy po jizdé zhruba do hoďky se začnou trocha mlžit předni bi xenony dole u toho led pásku a prošku nad ním.Má někdo stejný problém?Octavia III rs combi Děkuji za infa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Ano, řeší se to napříč modelovou řadou, je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 před 2 hodinami, Ondřej Kubát napsal: Lidičky jak začlo být hnusně vždy po jizdé zhruba do hoďky se začnou trocha mlžit předni bi xenony dole u toho led pásku a prošku nad ním.Má někdo stejný problém?Octavia III rs combi Děkuji za infa Zase někdo pořádně nehledal. Témata sloučena. 2043148_1 - Orosené světlomety, koncové svítilny a boční směrová světla.pdf 2019472_5 - Posuzování reklamací netěsných světlometů a zadních skupinových svítilen.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Ondřeji, u LED světel je to zamlžení ještě více znatelné. Na tohle je současné počasí úplně ideální. Zde tak bohužel 100% platí typická hláška autorizovaného servisu, potažmu přímo výrobce : "Je to vlastnost" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 před 9 hodinami, Aleš_BX napsal: jednoduchý důvod, LED nehřejí dopředu, ale dozadu za chip.... Prémiové značky světla vyhřívaní zbytkovým teplem z chlazení LED modulů nebo jiným způsobem vyhřívaní skel světel... Jen tak na okraj, myslím, že Porsche už by mohlo být bráno jako prémiová značka, v ulici má borec funglovku Cayenna a světla se mu rosí jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 před 10 hodinami, l79 napsal: Jen tak na okraj, myslím, že Porsche už by mohlo být bráno jako prémiová značka, v ulici má borec funglovku Cayenna a světla se mu rosí jako prase Přesně tak.Soused taky má funglovku za tři a půl mega a světlo min do půlky upně zamlžený! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 tak ještě by se dala dát topná spirálka do ostřikovače a stříkat ostřikovači světel teplou vodu :DDD - schválně, kdy tohle zavedou jako simply clever? :) Sice to orosení nevypadá nijak hezky, ale pokud světlo dostatečně svítí, tak bych se tím asi netrápil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 (editace) Mě např. se takto (FullLED) mlží jen levá (na straně řidiče) a to celá dělená lampa, a to skoro pořád, ale pravá NIKDY (!). Sleduji to od počátku uvedení auta do provozu (přes rok), pravidelně se to ukáže zejména při ručním mytí auta - můj "detailér" mě na to u pravého světla stále upozorňuje, a já mu stále vysvětluji tu pohádku "o vlastnosti", což on a ani já moc nebereme. Ale spolknul jsem to zatím, nicméně přemýšlím právě o tom argumentu, že se mě nemlží obě světla, ale pouze jedno, od počátku. Mimochodem nějaký argument, že to až prémiová auta mají řešené (a jen některá !) je dosti lichý, moje auto stále hodně přes 3/4 mega, a ani velmi drahá FullLED světla u O3FL nejsou rozhodně výbavou nějakých holoverzí, takže bych předpokládal, že to je spíše konstrukční pochybení, než proklamovaná vlastnost, jak nám kecají v servisech. Tam bohužel ani netuší, jakou tepelnou emisi mají takové supervýkonné LED přechody, a jak to samozřejmě lze využít k temperování vnitřku světla. V tom kontextu mě je záhadou, že se nemlží ta světla obě... Taková pochybení jsou jim celkem blízká, a samozřejmě to budou zatloukat a zatloukat a zatloukat, dokud jim někdo opět nezareklamuje celé auto (!) Asi by to chtělo, aby s nimi někdo šel do sporu, jinak nám samozřejmě budou na hlavu s.át dál... Editováno: 8. leden 2019, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Mlží se obě, protože vevnitř je to jeden kus. A pokud se tvoří kapky, tak už to rozhodně není lehké zamlžení, které je OK. Pokud se tvoří kapky, měli by světlo bez řečí vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Asi jsi špatně rozuměl, když jsem psal že se mlží levé světlo, myslel jsem tím levé světlo, ne obě světla. Pravé světlo je na opačné straně auta, a je v pořádku. To že se to jedno světlo zvenčí tváří jako složené ze dvou částí je úplně jedno, samozřejmě vím, že to je jeden kus :-(Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Myslíš dálkové (ta část s parabolou)? Já měl za to že mluvíš o světle na druhé straně auta, že se nemlží a to jsem i komentoval. To že se mlží jen jedna strana auta je dáno tím, že jedno světlo máš OK a druhé ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Tak jak je to na fotce, celé světlo - obě jeho části (opakovaně píšu, že vím, že je to jeden kus jen kosmeticky předělený plechem, toto ví každý majitel O3FL ?). Druhé světlo, to na druhé straně auta se nemlží, ani jedna jeho část. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Tak pak nevím, čemu jsem měl špatně rozumět, ale to je jedno ? . Každopádně pokud se mlží jen jedna strana auta a ještě k tomu se tvoří kapky, rozhodně to není konstrukční věc a je to vada, navíc zamlžení co ŠA akceptuje nemá zasahovat do činné plochy světlometu, což u tebe zasahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 před 3 hodinami, Martab napsal: Mlží se obě, protože vevnitř je to jeden kus. A pokud se tvoří kapky, tak už to rozhodně není lehké zamlžení, které je OK. Pokud se tvoří kapky, měli by světlo bez řečí vyměnit. Nemlží se obě, toto na fotce je jeden reflektor, byť designově rozdělený na 2 viditelné části. Mlží se celý reflektor. Druhý reflektor je OK. Asi každý jiný kmen ? Ale OK, původně jsem použil pojem světlo... před 1 hodinou, Martab napsal: ...Každopádně pokud se mlží jen jedna strana auta a ještě k tomu se tvoří kapky, rozhodně to není konstrukční věc a je to vada, navíc zamlžení co ŠA akceptuje nemá zasahovat do činné plochy světlometu, což u tebe zasahuje. Toto je velmi zajímavé, neboť již ve 2 značkových servisech mě sdělili, že to je přirozené a je to vlastnost reflektoru, a odkázali mě na to známé tvrzení v manuálu. No budu muset opět rozběhnout nějakou přesvědčovací kampaň, že tohoto se to netýká, jsou někde nějaké info na papíře, k tomu co tvrdíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 (editace) Pánové co to děláte . četli jste knihu o světlech ? už v O II knížce píšou že se můžou zamlžovat a není to na reklamaci. Je to skleníkový efekt. řešení je dodělat si tam malé ventilátory na cirkulaci vzduchu. Je to jednoduché . Jo už jsem to někde tady na foru dával kde to přesně píšou. Editováno: 8. leden 2019, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.