Přejít na obsah

Nějaké fotky vytuněných OII?

Luke288

Doporučené příspěvky

dyt píšu, že logický to není, ale vem si třeba když si jdeš koupit boty, tak 8čky stojí stejně jako 11ky :)

Ty wole!...nesrovnávej boty a kola :aggressive: To je to samé když budu srovnávat Škodu s Mercedesem...Asi se pujdu protáhnout na hrazdu abych se uklidnil...ted shánim Al kola R16 na zimu a taky jsem z toho na prášky a nevim do čeho jit? TWISTER?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

žádnou logiku v tom nehledejte, je to jen obchodní trik. Kola 17" můžou dát na auto všichni majitelé OII a tak je předpoklad, že zájem bude mnohem větší, než o ty 18", který můžou dle TP použít jen majitelé RS. V tom je ten fígl.

To mě nenapadlo,člověče...ale vlastně proč si mysliš,že tam nemužu dát RS18?Vždyt se tam vejdou! Maximálně to neni uvedeno ve velkem TP.Asi tím,ne?

Odkaz ke komentáři

žádnou logiku v tom nehledejte, je to jen obchodní trik. Kola 17" můžou dát na auto všichni majitelé OII a tak je předpoklad, že zájem bude mnohem větší, než o ty 18", který můžou dle TP použít jen majitelé RS. V tom je ten fígl.

Taka hypoteticka otazka, moze to mat niekto dodatocne homologovane zo Skodovky na obycajnu Octaviu (schvalila to Skodovka uz niekomu?) ? Tak potom mu to musia zapisat nie?

Odkaz ke komentáři

Běžná silniční kontrola asi to nepozná ale problém nastane když způsobiš nějakou bouračku...to pak asi hoději na Tebe-nevim jestli to takhle funguje i v praxi.Já jsem před týdnem chtěl kupovat Al kola ze Superba Metan a nedopadlo to protože je tam jiné označeni ET než u Octávky.Ten disk tam v pohodě nasadit jde ale byl jsem upozorněn šéfem autor.servisu(můj známej) že jakmile způsobim dopravní nehodu tak jsem v prd...Superb má ET 37 a O2 ET50.

Odkaz ke komentáři

ano, 18ky se na oktávku opravdu vejdou :), vejdou se i 19ky a myslím, že i 20ky by se vlezly. dodatečnej zápis origo RS 18tek lze snad jenom při dovozu auta ze zahraničí, už se to tu řešilo. jak na to bude koukat pojišťovna nevím a je mi to vcelku jedno, protože kdybych se měl takhle ohlížet, tak si na auto nedám nic krom origo věcí. a věřím, že pokud je pojišťovna rozumná, tak kvůli kolům na kterých jezdí jiný škodovky z výroby na tebe vinu nehoděj

mmch mě byla havarijka proplacena na 18kách bez problémů

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři

ano, 18ky se na oktávku opravdu vejdou :), vejdou se i 19ky a myslím, že i 20ky by se vlezly. dodatečnej zápis origo RS 18tek lze snad jenom při dovozu auta ze zahraničí, už se to tu řešilo. jak na to bude koukat pojišťovna nevím a je mi to vcelku jedno, protože kdybych se měl takhle ohlížet, tak si na auto nedám nic krom origo věcí. a věřím, že pokud je pojišťovna rozumná, tak kvůli kolům na kterých jezdí jiný škodovky z výroby na tebe vinu nehoděj

mmch mě byla havarijka proplacena na 18kách bez problémů

Tys boural Luke?

Odkaz ke komentáři

Toto téma ztratilo koukám smysl. Jmenuje se fotky vytuněných OII a jen jsem tak ve spěchu prohlíd 4-5 stránek a žádné fotky jsem nenašel. :o

Jak je to sakra možný? Člověk jsem vstoupí s tim, že si prohlídne, popř. přečte info o "nabitejch" Octávkách a najde jen kupu příspěvků o ničem.. Jak kdo na jakých gumách boural atd..

Třeba já boural na 15cti palcových barumkách a už bych je na auto v životě nedal!! Fakt stojej za ho*no :076

Odkaz ke komentáři

Toto téma ztratilo koukám smysl. Jmenuje se fotky vytuněných OII a jen jsem tak ve spěchu prohlíd 4-5 stránek a žádné fotky jsem nenašel. :o

Jak je to sakra možný? Člověk jsem vstoupí s tim, že si prohlídne, popř. přečte info o "nabitejch" Octávkách a najde jen kupu příspěvků o ničem.. Jak kdo na jakých gumách boural atd..

Třeba já boural na 15cti palcových barumkách a už bych je na auto v životě nedal!! Fakt stojej za ho*no :076

že to řikáš zrovna ty. ono těch hezkých oktávek moc neni. to nečti

Odkaz ke komentáři

že to řikáš zrovna ty. ono těch hezkých oktávek moc neni. to nečti

I když mě taky Komár nasral,že tady dělal ze sebe blbce...tak se ho musim zastat v tom,že ty Barumky opravdu stoji za ho...já bych je nekoupil ani za dobrou cenu protože ta pneu nic neumi a mě taky málem dvakrát přivedla do průseru...jinak souhlas s Lukym-octávky dvojkovy v tuningy nejsou ani moc pěkny-je to elegantní auto a max.jsem vyměnil kola a dal spojler s origo naraznikama RS.

Editováno: , autor: Romariooo
Odkaz ke komentáři

Souhlasím, že moc jich asi nebude. Alespoň jsem jich moc neviděl. Zato Starejch Oktav se předělává více než je zdrávo, si myslím.

Docela už mě ty "polo-tuneři" lezou krkem, když vidim co všechno jsou schopný na Octávku dostat a jakýmkoli způsobem vměstnat tuningové prvky do míst, nad kterými mě zůstává rozum jen stát. :wacko:

Odkaz ke komentáři

Souhlasím, že moc jich asi nebude. Alespoň jsem jich moc neviděl. Zato Starejch Oktav se předělává více než je zdrávo, si myslím.

Docela už mě ty "polo-tuneři" lezou krkem, když vidim co všechno jsou schopný na Octávku dostat a jakýmkoli způsobem vměstnat tuningové prvky do míst, nad kterými mě zůstává rozum jen stát. :wacko:

když ono u OII je na takové bastlení a tuny laminátu všude možně i nemožně ještě čas..naštěstí :)

Odkaz ke komentáři

když ono u OII je na takové bastlení a tuny laminátu všude možně i nemožně ještě čas..naštěstí :)

To HEY! Plně s Jirikem souhlasím!

Přeci jenom OII se pohybuje ještě cenově vysoko, tak se není čemu divit, že vytuněných OII je minimum. Osobně jsem ještě žádný "prototyp neviděl"

Ale OI = když vidím, že se dají sehnat již od cca. 50.000,- Kč, tak to je pro trochu movitého tunera ideální "kup" !!

Stejně tak je zřejmé, že tzv. "tuner - mechanik" toho z původní výbavy na autě moc nenechá.

Spíš se bude snažit vadné části nahradit novými, lepšími např. sportovními díly (sportovní brzdy + podvozek, chip tuning..) či tuningovými prvky (zavařená karoserie, zadní světla, přítlačné křidýlko :kol-128: , gumy o šíři 2 standartních atd..)

Až tahle lavina zasáhne i OII, tak věřím tomu, že někdo zase vymyslí Octavku III. třídy a bude se tento cyklus jen standartně opakovat.

Myslíte si, že mám pravdu? Či se mýlím?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...