Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Benzín v dieselu.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 no to mal šťastie ...ešte ten zákazník dobre dopadol ...asi by sa smiechu nezdržal,keby tam mal piliny ... a pri bode 5 by som doporučoval použiť bod 8 ...myslím tým systém odvzdušnenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Díky za skvělé počtení, taky jsem si naivně myslel, že menší množství benzinu v naftě nevadí... (ne, že by to byl s TSI můj problém) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Já jsem před 70 000 km natanoval 6 litrů benzínu, dolil naftou do plné, tj 54 l nafty a jezdím dodnes 140 000 km bez problémů. Nebude tak zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 libi se mi, jak tam ma mechanik tu hadru na predku auta.. to jsem u zadnych garazniku nikdy nevidel... tezko rict jestli to tak delaj v kazdym servisu nebo jen v jarove.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Já jsem před 70 000 km natanoval 6 litrů benzínu, dolil naftou do plné, tj 54 l nafty a jezdím dodnes 140 000 km bez problémů. Nebude tak zle. Přesněji jsem doteď žil s názorem, že se nějaký ten benzín v naftě hodí pro naředění za pořádného mrazu... A tu mazivost menší podíl bezinu snad tak zásadně nesníží - aspoň pokud to není 54l benzínu na 6 litrů nafty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 PDcko se s benzinem vyporada lip,to CR je docela v pasti no,bracha pri rezerve dotankoval 15litru benzinu a jel s tim cca 9km nez ho to zastavilo,po vypusteni a naliti nafty motor jede uplne ok nic se neposkodilo uz ma cca 30tis najeto od incidentu a porad ok,16v PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 Jirka - u nás sú návleky - volant , sedadlo , šaltpáka , ručná , a pri otvorenej kapote ochranné návleky predku a blatníkov povinné a kontrolované , u vás to bude rovnako ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 libi se mi, jak tam ma mechanik tu hadru na predku auta.. to jsem u zadnych garazniku nikdy nevidel... tezko rict jestli to tak delaj v kazdym servisu nebo jen v jarove.. nevidím,kde by mal handru na blatníku ...vidím len ochranný návlek na blatníky a prednú časť...handra je na motore ...či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 Jirka - u nás sú návleky - volant , sedadlo , šaltpáka , ručná , a pri otvorenej kapote ochranné návleky predku a blatníkov povinné a kontrolované.... ....a fotené,následne peniažky bye-bye 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.