Přejít na obsah

Třepání celého motoru po přidání plynu


djtoyo

Doporučené příspěvky

Zdravim a chci se zeptat jestli nekdo nevite cim to je?jedu po dalnici cca 50km rychlosti 130-140km/h a vse v pohode,po sjeti z dalnice me zniceho nic na rychlostech 3,4 a 5 po pridani plynu se zacalo trepat cele auto a hlavne radici paka!po zastaveni sem otevrel kapotu a trepal se uplne cely motor a neco praskalo nebo cvakalo v mistech v levem hornim rohu pred baterkou!diky za kazdou radu 

Editováno: , autor: djtoyo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj. Byl jsem s octavii na chipu a teď když hodně přidám plyn v malých otáčkách tak se mi rozvibruje celé auto,nevíte čím by to mohlo být? když jezdím normálně tak je vše v pořádku ale jak tomu dupu tak se celé roztřese. mám 1.9TDi 81kW po chipu to má 142koní a 315Nm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kde si byl na chipu? Jestli to začalo po nachipovani, tak bych to zaprvé nechal udělat znovu, tohle vypadá že ti jen přehrál mapy a nedělal to přímo na tvůj vůz, to je první věc. Pak to ještě možná nezvládá setrvačník, už na tom nebude nejlíp a jak je to nachipovane, tak to ten nápor nezvládá už vůbec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj byl jsem v Praze na brzdě mám i vytisknutý graf. Ten pán si s tím docela vyhrál napřed tam dal moc koní že by to už nezvádla spojka a potom tam dal moc krouťáku že už přetáčelo turbo tak zase vše ubral. Vím že tam dal napřed 150 koní ale potom musel ubrat na 142koní. Jinak jsem maximálně spokojený, aby to byl nějaký amatér to nemůžu říci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...