duee Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Ahoj vespolek, nehřeje mi pravy venkovní zrcátko. V DP jsem vyčetl, že se má vyndat sklo, na kterým je nalisovaný topný těleso, který by mělo mít odpor 3-6 Ohmů, a samozřejmě musí být napětí na drátech, když se zapne vytápění zadního okna. Takže jsem začal tím, že jsem chtěl to sklo vyloupnout, ale tím jsem taky skončil :-( Podle návodu se má "odtlačit" nejdříve ze spodu a potom z hora. Doufám že jsem to pochopil dobře, prostě jsem tam tou škvírou mezi plastem a sklem vstrčil háčky na vytahování rádia z palubovky, a chtěl jsem to nějak vytáhnout, nejdřív z dola a pak z hora, ale bohužel jsem to jenom natočil do krajních poloh natáčení, a nic víc se mi nepodařilo. Je možny že bych to nějak špatně pochopil a musí se na to nějakým fíglem, anebo se na to prostě musí hrubou silou a prostě to násilím hákama vyrvat? Já jsem to tahal tak že jsem už hýbal celým zrcátkem, kdybych zabral ještě víc tak nejspíš ohnu zrcátko v kloubu, ale zapřít ho za zabrat ještě víc už jsem se neodvážil, protože jsem to nechtěl zkur***. Co s tím? Zabrat fakt natvrdo? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Zdarec já jsem to páčil plastovou škrabkou na led a šlo to, ale chce to fakt víc zabrat. Napřed zespodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yesa Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Jak poznám, že mám vyhřívaný zrcátka? to je někde nějakej specoš knofl? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Jestli je mas elektricky ovladany, tak je mas i vyhrivany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jestli je mas elektricky ovladany, tak je mas i vyhrivany... Přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ...a jsou vyhřívané obě strany, nebo jen ta pravá, u řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ...a jsou vyhřívané obě strany, nebo jen ta pravá, u řidiče? Obě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yesa Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. Myslim, ze u pofaceliftu, jde vyhrivani zrcatek vypnout i kdyz hreje zadni sklo, tim joystickem na stelovani zrcatek, samostatne bez skla to nehreje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 no počkat pánove mam ovládání zrcatek elektrikou a rv.97 to jako mam taky vyhřev??? Dá se to někde zjistit jestli to mám stopro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Na tom ovládacím joysticku na dveřích bys to měl mít označené. Já tam mám tři polohy - krajní jsou ovládání zrcátek a prostřední je topení, ale jen když je zapnuté vyhřívání zadního okna. Je tam nakreslené takové to okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no počkat pánove mam ovládání zrcatek elektrikou a rv.97 to jako mam taky vyhřev??? Dá se to někde zjistit jestli to mám stopro? Ano, myslím, že máš vyhřívaná zrcátka. V tvém případě (r.v. 97) asi nemáš u joystiku symbol okna s topením, ale při zapnutí vyhřívání zadního okna topí i zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ...a jsou vyhřívané obě strany, nebo jen ta pravá, u řidiče? Rekl bych,ze u ridice je PRAVA,ale pokud je mas el. ovladane tak jsöu i vyhrivane a obe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 ...a jsou vyhřívané obě strany, nebo jen ta pravá, u řidiče? Rekl bych,ze u ridice je PRAVA,ale pokud je mas el. ovladane tak jsöu i vyhrivane a obe. Ja mel dycky pocit, ze u nas ridic sedi vlevo, ale kdyz uz jste dva, taxem si to asi myslel blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVA Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken. Neni to pravidlo, mam elektricky okna a poustim to vyhrivanim zadniho okna, takze rozhodne ne joystickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVA Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken. Neni to pravidlo, mam elektricky okna a poustim to vyhrivanim zadniho okna, takze rozhodne ne joystickem Co máš za rok? Nevím jak u starších, ale u MR2004 je rozdíl dle pohonu oken. A nebo to mají blbě napsané v dokumentaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout? Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken. Neni to pravidlo, mam elektricky okna a poustim to vyhrivanim zadniho okna, takze rozhodne ne joystickem Co máš za rok? Nevím jak u starších, ale u MR2004 je rozdíl dle pohonu oken. A nebo to mají blbě napsané v dokumentaci Ja mam prave jeste starsi, 98, takze to urcite u MR2004 bude uplne jiny, jak pises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Ahoj vespolek,nehřeje mi pravy venkovní zrcátko. V DP jsem vyčetl, že se má vyndat sklo, na kterým je nalisovaný topný těleso, který by mělo mít odpor 3-6 Ohmů, a samozřejmě musí být napětí na drátech, když se zapne vytápění zadního okna. Takže jsem začal tím, že jsem chtěl to sklo vyloupnout, ale tím jsem taky skončil :-( Podle návodu se má "odtlačit" nejdříve ze spodu a potom z hora. Doufám že jsem to pochopil dobře, prostě jsem tam tou škvírou mezi plastem a sklem vstrčil háčky na vytahování rádia z palubovky, a chtěl jsem to nějak vytáhnout, nejdřív z dola a pak z hora, ale bohužel jsem to jenom natočil do krajních poloh natáčení, a nic víc se mi nepodařilo. Je možny že bych to nějak špatně pochopil a musí se na to nějakým fíglem, anebo se na to prostě musí hrubou silou a prostě to násilím hákama vyrvat? Já jsem to tahal tak že jsem už hýbal celým zrcátkem, kdybych zabral ještě víc tak nejspíš ohnu zrcátko v kloubu, ale zapřít ho za zabrat ještě víc už jsem se neodvážil, protože jsem to nechtěl zkur***. Co s tím? Zabrat fakt natvrdo? Dík vem to kamenem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 A umíte někdo sehnat skla vnějších zrcátek s vyhříváním (levé normál a pravé menší)? Díky Pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Ahoj vespolek,nehřeje mi pravy venkovní zrcátko. V DP jsem vyčetl, že se má vyndat sklo, na kterým je nalisovaný topný těleso, který by mělo mít odpor 3-6 Ohmů, a samozřejmě musí být napětí na drátech, když se zapne vytápění zadního okna. Takže jsem začal tím, že jsem chtěl to sklo vyloupnout, ale tím jsem taky skončil :-( Podle návodu se má "odtlačit" nejdříve ze spodu a potom z hora. Doufám že jsem to pochopil dobře, prostě jsem tam tou škvírou mezi plastem a sklem vstrčil háčky na vytahování rádia z palubovky, a chtěl jsem to nějak vytáhnout, nejdřív z dola a pak z hora, ale bohužel jsem to jenom natočil do krajních poloh natáčení, a nic víc se mi nepodařilo. Je možny že bych to nějak špatně pochopil a musí se na to nějakým fíglem, anebo se na to prostě musí hrubou silou a prostě to násilím hákama vyrvat? Já jsem to tahal tak že jsem už hýbal celým zrcátkem, kdybych zabral ještě víc tak nejspíš ohnu zrcátko v kloubu, ale zapřít ho za zabrat ještě víc už jsem se neodvážil, protože jsem to nechtěl zkur***. Co s tím? Zabrat fakt natvrdo? Dík vem to kamenem Nejlíp to jde asi tak, že sklo naklopíš (joystickem) co nejvíc k sobě aby vznikla na okraji mezera a pak opatrně šroubovákem vyloupnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.