Publikováno Leden 6, 201510 r Mám dotaz ohledně mé fabunky. DO tam mám od Jablotronu CK-306w a při odemykání/ zamykání jen zabliká, ale neodemkne/nezamkne. Jde to pouze klíčem. A nejdou stáhnout okna ani když v zámku podržím klíč v odemykací poloze. Byl jsem s tím v servisu a nemůžou se s hlavní jednotkou spojit. Setkal se s tím někdo? Můžete mi poradit , co s tím? Děkuji
Leden 9, 201510 r To nedává smysl, jak motorek stahování oken má vliv na zamykání ? A pokud nejdou stáhnout okna ani klíčkem, tak je kaput kabeláž ve dveřích. To dává smysl.
Leden 14, 201510 r Autor To nedává smysl, jak motorek stahování oken má vliv na zamykání ? A pokud nejdou stáhnout okna ani klíčkem, tak je kaput kabeláž ve dveřích. To dává smysl. Tak zamykání je vyřešeno, ale stahování oken ne . Je něco na tom pravdy, že pokud je motorek na okna u řidiče kaput, tak nejde stahnout ani jedno okno??
Leden 14, 201510 r Všechny jsou propojeny LIN-BUSem. Kdyby se odpojil ten vadný, tak ostatní by měli fungovat.
Leden 17, 201510 r Autor Autoelektrikář mi to teď nějak přepojil ke spolujezdci, že mi jde stahovat okno pouze u spolujezdce, od řidiče je to mrtvé na obě okna. Doufám, že to dá dohromady. .
Duben 20, 20187 r Zdravím, mám Fabiu II 2009 ale mám s ňou taký problém. Predné okná mám v elektrike a obidve nejdú ovládať ani hore ani dole zo šoferovho ovládača. Takisto nejde zamknúť ani auto tak ako by malo zo šoférových dverí. Keď ho z nich zamknem, tak nebliknú smerovky a všimol som si, že potom svieti tlačítko zamknutia v interiéri. Niekedy keď odtiaľ zamýkam sa mi stane, že nezamkne všetky dvere. Zo spojujazdcových dverí funguje ovládanie spolujazdcoho okna aj zamykanie a odomykanie tak ako má. Poistky som skontroloval, sú ok, mal som dole aj tapacír šoférových dverí a nevidel som aby boli konektory zoxidované alebo podobne. Nestretol sa niekto s niečím podobným? Vďaka
Duben 20, 20187 r Zkontroluj si kabely v průchodce do dveří - obvykle bývají zlámané. Je to typická závada FII.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.