Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám dotaz ohledně mé fabunky. DO tam mám od Jablotronu CK-306w a při odemykání/ zamykání jen zabliká, ale neodemkne/nezamkne. Jde to pouze klíčem. A nejdou stáhnout okna ani když v zámku podržím klíč v odemykací poloze. Byl jsem s tím v servisu a nemůžou se s hlavní jednotkou spojit. Setkal se s tím někdo? Můžete mi poradit , co s tím? Děkuji

• Autor

Zřejmě je závada na svět. Je to motorek stahování u řidiče.

To nedává smysl, jak motorek stahování oken má  vliv na zamykání ? A pokud nejdou stáhnout okna ani klíčkem, tak je kaput kabeláž ve dveřích. To dává smysl.

• Autor

To nedává smysl, jak motorek stahování oken má  vliv na zamykání ? A pokud nejdou stáhnout okna ani klíčkem, tak je kaput kabeláž ve dveřích. To dává smysl.

Tak zamykání je vyřešeno, ale stahování oken ne :kol-32: . Je něco na tom pravdy, že pokud je motorek na okna u řidiče kaput, tak nejde stahnout ani jedno okno?? :kol-32:

Všechny jsou propojeny LIN-BUSem. Kdyby se odpojil ten vadný, tak ostatní by měli fungovat.

• Autor

Autoelektrikář mi to teď nějak přepojil ke spolujezdci, že mi jde stahovat okno pouze u spolujezdce, od řidiče je to mrtvé na obě okna. Doufám, že to dá dohromady. :kol-26:  :kol-32: .

• 3 roky později...

Zdravím, mám Fabiu II 2009 ale mám s ňou taký problém. Predné okná mám v elektrike a obidve nejdú ovládať ani hore ani dole zo šoferovho ovládača. Takisto nejde zamknúť ani auto tak ako by malo zo šoférových dverí. Keď ho z nich zamknem, tak nebliknú smerovky a všimol som si, že potom svieti tlačítko zamknutia v interiéri. Niekedy keď odtiaľ zamýkam sa mi stane, že nezamkne všetky dvere. Zo spojujazdcových dverí funguje ovládanie spolujazdcoho okna aj zamykanie a odomykanie tak ako má. Poistky som skontroloval, sú ok, mal som dole aj tapacír šoférových dverí a nevidel som aby boli konektory zoxidované alebo podobne. Nestretol sa niekto s niečím podobným? Vďaka

Zkontroluj si kabely v průchodce do dveří - obvykle bývají zlámané. Je to typická závada FII.

To som nevedel, že fabie II na to trpia. Skontrolujem to. Dik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.