slapnahrabe Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Pokud vím, tak Woody tady někde zmiňoval, že má Style+ a tam je u Rapidu ve výbavě Škoda Surround se 6 reproduktory. Ale ten popis by odpovídal, že to nemá zapnuté nebo to porovnával v režimu rádia, kde to nefunguje z nějakého důvodu záměrně. Ten rozdíl je opravdu propastný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 V sekcii Váš Rapid som jeho tému nenašiel, preto to bola otázka len pre istotu, či náhodou nemá Ambition so Swingom a 4 repro. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Mám styl plus a zkoušel jsem to na rádiu. Vím že škoda sorround funguje jen u médií. Rádio v rapidu ale hraje o hodně hůř než ve fábii. Nyní mám auto v servisu tak jak pro něho půjdu zeptám se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Vo Fabii si nemal naladené digitálne DAB rádio? To totiž hraje podstatne lepšie ako analógové FM rádiá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Jak to poznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Vľavom dolnom rohu budeš mať DAB alebo FM.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 To tam nemám ani v jednom rádiu. Jak to zpustím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Nijak DAB je za příplatek. Takže pokud sis nekoupil tak nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Tak mám zpět své auto a je to hrůza. Hraje to hůř než jsem měl kdysi favorita. Nevíte někdo jestli se nedá s tím něco udělat přes diagnostiku? U starého rapida se zeslabily basy při nízkých teplotách, ale tady to tak hraje pořád, nemáte někdo nového rapida aby jste mi potvrdili, že je to normální anebo je někde problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 @Woody mám facelift 2018 s Amundsenem a jsem z Ostravy, pokud vím, jsi také z kraje, tak kdybys měl někdy cestu a chtěl to porovnat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Tak to by bylo dobré. Pracuji v Porubě, takže dopoledne by to šlo někde v okolí, anebo po 14 h jedu přes Marianskohorskou směr Hrušov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Tak dnes jsem trochu testoval a zjistil jsem, že když na rádiu uberu basy na minimum tak to skoro není ani poznat. Rozdíl mezi minimálními basy a maximálními je téměř nulový. Nemáte někdo nějaký tip co by to mohlo být? Připadá mi to že to hraje jak starý rapid při mínusových teplotách. Tam bylo nějaké omezení basů, aby se nepoškodila ztvrdlá membrána. Ale mi to hraje tak pořád, nehledě jaká je teplota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Chtěl jsem se zeptat jestli nebudu mít problém rozchodit nový Swing s dotykovou obrazovkou, když ho vyměním za normální Swing co mám v Rapidu MR2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Dle informací zde na fóru v jiných tématech tam byl problém hlavně s jiným USB vstupem, že to chtělo jiný typ. Koukni do tématu u O3, tam to snad bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Problém je, že Rapid MR2014 má elektroniku z Fábie II (v podstatě). Nový dotekový Swing přišel až s příchodem MR16 myslím, tedy s elektronikou FIII. Takže tam bude nejen problém s USB, ale i napojením na elektroniku auta. Myslím Yeti používal upravenou verzi Swingu, která nekomunikuje s autem, ale ten zase asi nebude sedět rozměrově do Rapidu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Děkuji za rady. Koupím tedy Amundsen. Tam by snad neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Pozdravujem. Dnes mi prestali hrať veľké reproduktory v prednych dverách. Vyškove hraju. Po čase začal hrat aj veľký reprák v pravých dverách. Zadne repro nemám. Auto je MR 2013. Napadá niekoho v čom je chyba? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Může to být mrazem, je tam nějaká ochrana před prasknutím membrány v reproduktoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Ahoj ďakujem za info. Akurát som chcel písať, že ako sa oteplilo, tak reproduktory začali hrať. Tak teraz to nejdem riešiť a uvidím ako sa to bude správať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 před 5 hodinami, Marousek napsal: Může to být mrazem, je tam nějaká ochrana před prasknutím membrány v reproduktoru. Nesmysl, ochrana membrány je při mrazech že nemají basy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 (editace) Tak to se omlouvám. Potom nezbývá než reklamovat. Editováno: 18. Prosinec 2018, autor: Marousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Už je to po záruke. MR 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Nesetkal se někdo s problémem při telefonování že je hovor velmi nekvalitní?? MR2016 s novou elektronikou + iphone X. fungovalo mi to jen chvíli po koupi auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Měl jsem podobný problém s nekvalitním příjmem (hlas ze záhrobí, robot...), pomohl restart mobilu. Od té doby už se to nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vapnocik Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Ahoj všem, Potřeboval bych radu ohledně rádia. Mám klasické org. Swing r.v. 2013 a chtěl bych namontovat org.Swing s obrazovkou (5JA 035 867 A) Je to velký problém nebo kabeláž a sparovaní bude v pohodě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.