Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pokud vím, tak Woody tady někde zmiňoval, že má Style+ a tam je u Rapidu ve výbavě Škoda Surround se 6 reproduktory. Ale ten popis by odpovídal, že to nemá zapnuté nebo to porovnával v režimu rádia, kde to nefunguje z nějakého důvodu záměrně. Ten rozdíl je opravdu propastný.

Vloženo

Mám styl plus a zkoušel jsem to na rádiu. Vím že škoda sorround funguje jen u médií. 

Rádio v rapidu ale hraje o hodně hůř než ve fábii. Nyní mám auto v servisu tak jak pro něho půjdu zeptám se na to.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak mám zpět své auto a je to hrůza. Hraje to hůř než jsem měl kdysi favorita.

Nevíte někdo jestli se nedá s tím něco udělat přes diagnostiku?

U starého rapida se zeslabily basy při nízkých teplotách, ale tady to tak hraje pořád, nemáte někdo nového rapida aby jste mi potvrdili, že je to normální anebo je někde problém.

Vloženo

Tak dnes jsem trochu testoval a zjistil jsem, že když na rádiu uberu basy na minimum tak to skoro není ani poznat. Rozdíl mezi minimálními basy a maximálními je téměř nulový. Nemáte někdo nějaký tip co by to mohlo být? Připadá mi to že to hraje jak starý rapid při mínusových teplotách. Tam bylo nějaké omezení basů, aby se nepoškodila ztvrdlá membrána. Ale mi to hraje tak pořád, nehledě jaká je teplota.

Vloženo

Problém je, že Rapid MR2014 má elektroniku z Fábie II (v podstatě). Nový dotekový Swing přišel až s příchodem MR16 myslím, tedy s elektronikou FIII. Takže tam bude nejen problém s USB, ale i napojením na elektroniku auta. Myslím Yeti používal upravenou verzi Swingu, která nekomunikuje s autem, ale ten zase asi nebude sedět rozměrově do Rapidu.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pozdravujem.

Dnes mi prestali hrať veľké reproduktory v prednych dverách. Vyškove hraju. Po čase začal hrat aj veľký reprák v pravých dverách. Zadne repro nemám. Auto je MR 2013. Napadá niekoho v čom je chyba? Dakujem.

Vloženo
před 5 hodinami, Marousek napsal:

Může to být mrazem, je tam nějaká ochrana před prasknutím membrány v reproduktoru.

Nesmysl, ochrana membrány je při mrazech že nemají basy.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Nesetkal se někdo s problémem při telefonování že je hovor velmi nekvalitní?? MR2016 s novou elektronikou + iphone X. fungovalo mi to jen chvíli po koupi auta. 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj všem,

Potřeboval bych radu ohledně rádia. Mám klasické org. Swing r.v. 2013

a chtěl bych namontovat org.Swing s obrazovkou (5JA 035 867 A)

Je to velký problém nebo kabeláž a sparovaní bude v pohodě ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...