marius Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Taky to sundavam/nandavam celkem casto a drzi stale jak na zacatku. Nebal bych se toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hund Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Včera jsem byl ve značkovém servisu. Ptal jsem se na cenu TZ pro FIII combi. Cena TZ original Škoda je 16 tisíc. Za TZ SVC Náchod je 14 tisíc s tím, že je tam elektrika origo Škoda. Pán mě vysvětlil, že ať si to nechám dělat v autorizovaném servisu nebo u někoho doma v garáži ať vždy použiji originální elektroinstalaci Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 To vyjde pěkně draho dodělat, v konfiguraci je to za 9 tis. Včetně silnější baterie a většího chladiče, tyhle věci se za 9 tisíc vyplatí než to pak bastlit doma a mít za 16 tis. Jen část věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 žádná baterie ani chladič.... meleš nesmysly 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 (editace) přečti si konfigurátor a mlč. Editováno: 25. Září 2016, autor: Lukáš F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Většina přívěsů za Fabií jsou nebržděné do 750 kg a baterie i chladič tuto zátěž v pohodě vydrží.Zájemci o dodatečnou montáž tažného z 99% slyší na cenu a ta je u F III od cca 5500,- včetně montáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 No minimálně jak to vyřešit se senzorama by mě zajímalo kdybych chtěl dodělávat tažné za 5500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 před 2 hodinami, Lukáš F. napsal: přečti si konfigurátor a mlč. píšeš totální nesmysly, praxe je jiná.. chladič i chladící soustava je stejná, nenašel jsem žádný rozdíl v celem chladícím systému... a baterku taky ne... a ještli chceš něco řešit tak klidně můžem... dělám elektriku VW Group už spoustu let a vím o čem mluvím, narozdíl od tebe co zkopíruje jen nějaký časopis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Pánové Milhausek a Lukáš F. - pokud máte zájem o BAN, stačí říct a vaše přání bude promptně splněno! Příspěvky hrubě porušující pravidla fora jsem odstranil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Nechápu za co, urážel akorát on. Nic méně vznesu dotaz u výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 (editace) Je jisté, že tažné v výroby vyjde nejlevněji, tj. pokud si někdo konfiguruje auto a nebere "skladovku" je nesmysl si to objednat bez tažného. Editováno: 25. Září 2016, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 před 10 hodinami, MilanHos napsal: No minimálně jak to vyřešit se senzorama by mě zajímalo kdybych chtěl dodělávat tažné za 5500 JE TO VELMI JEDNODUCHÉ ZA MÍRNÝ PŘÍPLATEK SE MONTUJE ELEKRTOPŘÍPOKJA KTERÁ ODPOJUJE COUVACÍ SENZORY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Pánové, nedávno jsem měl půjčeného trojkového Superba a oproti Fábii byla asi nejlepší vychytávka to sklopné tažné. Nedalo by se něco takového namontovat i do Fábie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyziv Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 V 25. 9. 2016 at 19:37, tažak napsal: JE TO VELMI JEDNODUCHÉ ZA MÍRNÝ PŘÍPLATEK SE MONTUJE ELEKRTOPŘÍPOKJA KTERÁ ODPOJUJE COUVACÍ SENZORY To tažak: dá se prosím ta elektropřípojka dodělat už k namontovanému tažnému a případná cena? Tatík si nechával před koupí auta (předváděčka) namontovat tažné a chlapce u autorizovaného dealera samo nenapadlo vzhledem k přítomnosti parkovacích senzorů tam dát lepší elektriku, která park. senzory při zapjení přívěsu deaktivuje :-( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Ano dá bez problemu, mam kdyby jsi potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyziv Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Ahoj, díky za odpověď ve fóru. Popsal by jsi mi prosím jak ta elektropřípojka vypadá - to se montuje místo té původní elektrokrabičky/připojky co je u tažného? Jaká je prosím cena, třeba i s montáží? Odkud prosím jsi? My jsme z Vysočiny. Fabie je tatíkova, tak bych mu pak kdyžtak přeposlal info a kdyby měl zájem, tak by za Tebou klidně i dojel. Chtěl jsem Ti hodit SZ, ale nešlo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serfig Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Ahoj,koupil jsem si minulý týden z pluska jetou Fabii III Style a včera (úterý) jsem si nechal ve ŠA na montovat origo tz s tím,že to bude ve 14.00 hotové.Ve středu opět není hotové.Prý mají problémy s elektrikoua řeší to s MB.Vím,že to asi nebude jednoduchý propojit to tak aby vše makalo jak má.Myslel jsem si,že to bude pro Škodováky brnkačka.Možná,že nějakej elektrikář tady s fora my vysvětlí jestli je to fakt tak složitý nebo mají slabýho elektrikáře.Tak doufam,že ve čtvrtek bude hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 neměl by s tím být problém, to spíš objednali něco trochu jiného a čekají až jim to vymění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaklaf Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Serfig - můžeš prosím pak přidat fotky po montáži? Taky uvažuji o dodatečné montáži. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmz Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 Zdravím ,mám F III, 2016 kde jsou 3 couvací senzory, chci si namontovat tažné "napevno" , ...senzor je uprostřed a bude v podstatě kousek nad ( koulí) - nebude to neustále ovliňovat činost couvacích senzorů? Nebo se bude muset namontovat sundávací tažné?? Díky za info 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Ahoj kluci. Jak je to tedy s tim silnejsim alternatorem, vetsim chladicem a silnejsimi pruzinami? Muze to nekdo rozlousknout prosim? Jsem laijk ale v automotive jsem par let pracoval a neumim si predstavit, ze by ty dily kuli taznemu opravdu takhle menili. Navic zarovky v zadnich svetlech jsou pro alternator jak nic a origo chladic kratkodobe na pripadnou vyssi zatez take musi byt uspusoben ne? Bavime se zde o fabii, nikoliv o traktoru na orani brambor diky za vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veliz Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 (editace) Montáž TZ v autorizovaném servisu (šrouby) vyšla na necelých 12000 včetně redukce na 7 pól. Díra v nárazníku nevypadá nejlépe, ale zase není omezena světlá výška (u Fabie 1 jsem někdy při propružení drhnul tažným o zem). TZ budu mít na autě trvale. Kdybych věděl, že dodatečná montáž TZ je větší technický problém, než u Fabie 1, asi bych objednával z fabriky, ale třeba bych zase neměl dealerskou slevu 16000 na skladový vůz. Budu tahat jen vozík, takže s chlazením a dobíjením si nedělám starosti, vždyť i motor 1,2HTP si s ním poradil, tak aby to nezvládl 1,2TSI. Editováno: 3. Červenec 2018, autor: veliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 12000?? To snad né?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Taky se mi ta cena nezdá, ptal jsem se v AS a říkali, že se cena pohybuje kolem 6000 - 8000 Kč včetně materiálu a práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.