mirda1234 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Dobrý den, na Fabii 1.4MPI 50kw rok 2000 typ motoru ATZ. Pociťuji na volnoběh třepáni celého vozu a kolísání otáček na volnoběhu. Co myslíte že by to mohlo být? Může toto třepání mít spojitost s vytahaným rozvodovým řetězem? nebo to může být špatný vstřik? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 je toho veľa (sviečka,zap.lišta,vstrekovač,špatné tesnenie pod sacím.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 v prve rade bych volil asi diagnostiku, jestli neco nenapise muze ti treba vynechavat vstrik a atd,... je toho opravdu celkem dost co to muze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0m3k87 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) Zdravím, moje 1.4 mpi 50kw AME začala dělat toto viz video. Stává se to pouze občas. Není to pravidlem. Na plynový pedal na videu vůbec nešaham. Pouze nastartováno a neutrál. Nevíte co to může být? Díky. Tom Editováno: 31. Březen 2015, autor: t0m3k87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Video je nefunkční - chce přihlášení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0m3k87 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Omluvám se, video by mělo byt už funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 OK, už to funguje, témata jsem sloučil. Počítám, že bez diagnostiky se neobejdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Asi nejakej skritek v motoru :D .... no a tedka k veci ... obavam se ze by diagnostika nemusela nic napsat, ale muze to delat cokoliv, jak je na tom spojka ? co bylo v posledni dobe na aute delano ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pustick Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Dobrý den, mám ten samý problém. S autem jezdím na plyn, ale zrovna včera došel, tak jsem jel na benzín. A motor dělal to samé. Na plyn jsem se s tím nikdy nesetkal, ale co si matně pamatuji, tak na benzín již v předešlé době ano. Počítač nic nehlásí. Motor 44kw - 1 lambdasonda. Díky za rady :-) Odkaz na video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda.l Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tipuju zapolavací lištu podle zvuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.