Pepikrihu Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Ahoj, podobný topic jsem nenašel, ale máte někdo zkušenosti s pískováním VIN kodu na autoskla? Má to vůbec cenu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 myslím, že se to tu někde řešilo. Nějakou cenu to má, ale vzhledem k tomu, že auta se ve většině případů kradou na díly, tak ne zas tak vysokou. Určitě lepší než nic... A určitě lepší dát vin, než nějaký nesmyslný kód, který je evidován kdesi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 přesně, já to třeba mám, je to prostě další věc, proč si možná nevyberou tvoje auto a určitě vin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Já jsem si to leptal sám obědnal jsem si přímo sadu nato mrkni do mého topicu v náš superb mohl by tam být i odkaz nekde .... stálo to cca 600-800 je to fakt jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 12. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 (editace) Já jsem si právě objednal http://www.vinprotect.cz/ četl jsem i recenze nějaké tak pak pošlu výsledek Editováno: 12. Únor 2015, autor: Pepikrihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 já jsem zajel do firmy a vypískování vin mě stálo 550 všeho všudy na 6 skel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 ja to leptal kyselinou na 8 oken fakt easy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 ono se to občas dělá v rámci nejrůznějších akcí i "zdarma" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 když jsem si nechal montovat kdysi v Brně defend bylo pískování na 8 oken v ceně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 (editace) Podle mě je pískování/leptání v dnešní době zbytečné. Zloději skla rozbíjejí, protože jsou levná a tudíž k ničemu Ale mít nějakou šablonu třeba superbklubu, tak bych do toho šel jen tak pro okrasu Editováno: 12. Únor 2015, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Tak kdo vyrobí šablonu? Viděl bych to třeba na Ghostbustera A na srazu by se mohlo leptat, pasta je levná:http://www.ceske-tradice.cz/katalog/zbozi/tvoreni/leptani-skla/produkt/efkoglass---leptaci-krem-na-sklo-30g Editováno: 13. Únor 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 tu šablonu by ti vyřežou v každém větším copycentru, nebo jak se tyhle obchody, kde dělají vizitky, potisky na hrnky apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 14. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Hm....tak teď nevím jestli si tam dám to VINko a nebo počkám co vymyslíte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Napíšu našemu zpřátelenému slovákovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 To jo, ale logo supu je na skle tak akorát pro parádu, ale vin už tam má své opodstatnění, jelikož by museli při prodeji kradeného vozu měnit okna, protože pod starým vin vůz neprodas a při rozebrání už okna nevyuzijou, s logem supu to asi řešit nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 myslíš že při rozebrání někoho vytrhnou okna? tak je prostě vyhodí a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 je to práce navíc a přední okno se nedá úplně jednoduše rozmlátit. Mírná komplikace to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Ten kdo ti odjede autem chodi dverma, ne oknem. Oknem chodi jen vymastenej fetak pro navigaci hosi co ti vezmou auto maji jinej styl Jinak kluci kdyz to mate vyleptany, bohate staci vzil polituru na sklo a krasne to jde rozlestit ze to nepoznas. Jedine piskovani skel, tam kdyz okno chces vybrousit tak to neudelas protoze je to vypiskovany hluboko. Ale pokud si to udelas samo domo, je to fajn, lepsi nez nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 14. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Jde mi hlavně o prevenci...ten člověk si to podle mě rozmyslí...i když okna tolik nestojí, je to další investice atd..atd..navíc se mi to počítá i jako bonus do havarijního tak proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Přesně tak to beru, rozhodně ne že to za každou cenu odradí, jak jsem psal víš, prostě další komplikace pro zloděje a šance že to nebude zrovna mé auto. Jinak jak píše Michal, rozbijej okna akorát smasky pro columbuse, a druhá věc, přesně lepší vypiskovat, což je i můj případ, na YouTube je video jak vyleptani odstraněj za celkem krátký čas. Editováno: 14. Únor 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 to rozbíjení oken bylo myšleno tak, že případný zloděj se těch skel bude muset nějak zbavit, přece si je nenechá za stodolou a nejjednodušší cesta je je rozmlátit. Pochybuju, že by se s timi někdo opět leštil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Tak to asi určité ne, ale je to prostě zas o něco menší zisk, takže šance že půjdou o dům dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 ja to objednal a vyleptal na všechna skla, tj 10 skel.. aspon neco.. pokud bych měl xenony, tak bych to vyleptal i na ne, nekam do rohu.. v ramci prevence, lepsi nez nic.. a rekl bych, že to nicim rozleštit nepujde, je to vyleptany hluboko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Cawte. Supik, z coho by mala byt ta sablona? A co by mala obsahovat? moc nerozumiem reči vášho kmeňa ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Do šablony vyřezat VIN. Tu pak přilepíš na sklo a vyleptáš do nej kyselinou číslo karoserie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.