jan2611 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Zdravím, máte s tímto příslušenstvím někdo nějaké zkušenosti? Přemýšlím, jestli si to přihodit do výbavy. Nerad vozím kola na střeše, jednak vyšší spotřeba, a hlavně při mé roztržitosti bych určitě někdy zkusil zajet do garáže s kolem na střeše. Takže i se současnou krátkou Fábií vozím kolo v kufru (s vyndanýma zadníma sedačkama), ovšem je tam jen tak volně ložený, což asi z hlediska bezpečnosti taky není bůhvíco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Nevím, záleží asi jaká kola vozíš, ale přijde mi to jako drahý nesmysl. Za prvé - je škoda cpát zabahněný kolo do kufru (v případě MTB). Za druhé - kolo se musí částečně rozebrat. Za třetí - ten nosič nepočítá s pevnými osami, takže u moderních horských kol prakticky nepoužitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan2611 Vloženo 26. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Dík. Vozím běžné trekové, bahnu se vyhýbám, takže zabahněné by se do kufru asi nedávalo. Ale z popisu a vyobrazení v konfigurátoru jsem nějak nevyrozuměl, jestli se krom sundání předního kola musí ještě něco dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Nejspíš se jenom sundá přední kolo a potom se zadní kolo přikurtuje k něčemu popruhem. Každopádně si myslím, že se to dá v pohodě dokoupit jako příslušenství (to stejné třeba u mezipodlahy a paketu simply clever), takže pokud si nejsi jistý, že to k něčemu bude, nekupoval bych to. Já osobně mám v plánu si koupit do kufru celtu kvůli bordelu a kola tam prostě strčit bez držáku, fixace gumovým lanem k okům v kufru by měla IMHO víc než stačit. Pokud se sundá přední kolo, tak si člověk ani nic neomlátí a nezašpiní. Editováno: 26. Únor 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Držák mám v Roomsteru, kola v něm drží perfektně. Sundáš přední kolo a upneš ho za přední vidlici do rychloupínáku v držáku. Na sedlovku je objímka, která se přes popruhy chytí k okům v kufru auta. Mám to doma někde nafoceno, když bude zájem hodím to sem. Doufám, že držák je identický i do F3, protže si ho chci nechat a používat ve Fabce. Editováno: 26. Březen 2015, autor: Monty74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Je jen škoda, že se Škodovka automaticky diskvalifikuje tím, že uchytíš jenom vidlici s rychloupínákem. Podpora pro pevné 15 a 20mm osy prostě chybí. A přitom dnes už se pevné osy začínají objevovat i na cyklokroskách a silničkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.