Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Auto mi v servisu nechteli dat ani kdyz jsem to tam mel kvuli bouracce. Musel jsem si to resit sam pres pojistovnu vinika. Ta mobilita je fakt nevim k cemu...

Jinak pri 210tis taky pravidelna prohlidka, ale nic zvlastniho se nedelalo - jen filtry a olej.

Vloženo

Zajtra ma caka seris Fabia 1,2 tsi dsg  po 4 rokoch a 45000 km....auto si pyta prehliadku s vymenou oleja.Viem,ze to vybehnu podla VIN auta v servise,ale s cim vsetkym mozeme predbezne ratat,ze sa robi?

Vloženo

Dávam podobnú otázku.

Dnes som po vyše troch týždňoch sedel v aute a vyskočila mi hláška o servise s výmenou oleja o 24 dní. Ide o úplne prvú prehliadku (okrem toho ked som si dal v autorizaku po roku len vymeniť olej). F3 fl combi 81kw 03/2019.

Čo môžem čakať od tejto prehliadky?

Mám bezplatné prehliadky 5 rokov, čo v tomto prípade znamená bezplatné? Že naozaj za nič čo musia spraviť podľa nejakého štandardu neplatim?

A ešte takáto vec - objednať sa na prehliadku musím tak, aby som neprešvihol tých 24 dní? Keď nestihnem?

Vloženo

Při předplaceném servise je to ale trochu jinak a musíš to stihnout, myslím @wirer by mohl vyprávět jak kvůli pár km do prohlídky musel nechat auto naložit na podval a odvézt do servisu...

Vloženo

Presne,radsej par dni skor,urcite nepretahovat,kedysi to tolerovali,dnes uz nie.

PS1984@prvy servis iba vymenia olej,skontroluju bezne auto,mozno doleju kvapalinu do ostrekovacov,ked im to vyslovene nezakazes/zaplatis si ju sam/ a ak nemas ziadny problem s autom,tak viac nic.Ak to mas v predplatenom servise,ako ja u Superbu,tak iba podpises papiere a neplatis nic.

Vloženo

@PS1984tak pak máš všechny předepsané prohlídky na těch 5let nebo 75tkm, co nastane dříve zdarma, samozřejmě včetně dílů.Jen si dej pozor na to, jak psal @Martab na tento předplacený servis zřejmě platí jiná pravidla než na ten běžný, co si platíme, kde není problém nějakou dobu přejet. Raději si to zjisti přesně v tom servisu, kam se chystáš, jak to mají oni, viz případ wirera, kterého vezli na prohlídku na odtahovce, protože nesměl přejet ani km :-)

Vloženo

Ak som si nechcel vymenu oleja a prehliadku platit, musel som dodrzat 60 000km. Mal som to ako bezplatny balik basic (alebo nejak tak) pri kupe auta. Zavolaj si do servisu a rovno ti povedia co sa meni... Mimochodom pri dielenskej prirucke som daval aj plany servisov. Staci pohladat a citat! 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...