Červenec 31, 20187 r @liqid no tvl, to je raketa..tak to je asi rekord, co jsem zatím slyšel, neuvěřitelné..
Srpen 1, 20187 r Jestli můžeš, frkni sem fakturu abychom se mohli mrknout na čem tě tak odrbali. Já jsem asi za to samé platil cca 4 500 a už to mně přišlo dost.
Srpen 6, 20187 r Ahoj, První servisní prohlídka, olej vlastní - Castrol Edge 5W30 LL, doporučeno a také jsem souhlasil s překódováním na pevný interval a s tím, že můžu a taky budu dávat pořád ten samý olej, tzn. 5W30 LL. Výsledná cena servisní prohlídky 1.100,- Kč (Autocentrum Jan Šmucler Plzeň). Takže spokojenost
Září 19, 20186 r To Blazin95. Neměl by být pro pevný interval jiný olej? Alespoň pro 1.2 TSI byla jiná specifikace pro penvý a LL. Ale stávájcí příručka po pro 1.0 TSI už tak striktní není. --> Pokud nemáte tento olej k dispozici, je možné doplnit i jiné oleje. Abyste nepo- škodili motor, je možné doplnit, až do nejbližší výměny oleje, pouze jednorázově max. 0,5 l oleje následujících specifikací: VW 504 00, VW 502 00, VW 508 00, ACEA A3/ACEA B4 nebo API SN, (API SM).
Září 20, 20186 r Tak to me nenapadlo. V tom pridade jo. Ja dle prirucky jsem presel na 5W40 je to i levnejsi.
Říjen 29, 20186 r Dnes servisná prehliadka po 3 rokoch od kúpy auta. Plus servisné opatrenie 97CU, "Optimalizácia manažmentu regulátora dobíjania batérie", prehrávala sa riadiaca jednotka (všetky dokodovane veci ostali aktívne). Upraveno Říjen 30, 20186 r od Matvej15
Listopad 13, 20186 r Ja som dnes tak isto absolvoval servisnú prehliadku po 3 rokoch. Platil som 42 € a tiež mi okrem výmeny brzdovej kvapaliny a kontroly vozidla prehrali software RJ. Chcem sa opýtať či aktualizácia softu bola iba kvôli regulovaniu dobíjania batérie, alebo to má vplyv aj na ničo iné???
Listopad 13, 20186 r Obávám se, že tady bychom na odpověď potřebovali věsteckou kouli. Nejlépe by ti odpověděli v servise kvůli čemu přehrávali RJ
Listopad 13, 20186 r Mne v servise vobec nekonkretizovali dovod aktualizacie softwaru, povedali iba, ze je "zvolavacka" a treba to dat prehrat. :D ze to bolo kvoli dobijaniu baterie som si precital az tu...
Listopad 14, 20186 r Abojte, mám auto vyrobené zhruba stejně jak vy 2015/4. Podle vyhledavani servisních akci mě svolavacka nečeká. Jedině že by to bylo tím že auto už je po záruce a už je nezajímá. Zkoušel to někdo další? Upraveno Listopad 14, 20186 r od zwan
Listopad 14, 20186 r Mně přehráli sw před 2 roky kdy mi auto blblo. Mám i nálepku u rezervy. Oficiálně nikde nebyla ale jak jsem byl potom znovu v servisu tak jim to znovu vyjelo při zadávání zakázky. Evidentně podle nějakého rozmezí vin. Mám auto 06/2015.
Listopad 15, 20186 r Mně zhasínalo radio, divně se zamykalo auto. A baterka v servisu přes noc spadla pod 10V.
Listopad 15, 20186 r Já jsem kvůli tomu jel o dovolené do servisu, ona mi taky svítila chyba bagu. Ono se to u někoho nemusí projevit. Prostě se sejde několik parametrů, tzv. přeteče buffer a jednotka neví co má dělat.
Prosinec 1, 20186 r Byl jsem v servisu se 120tis nekdy v zari? Menily se svicky, olej, … jednotku mi neprehravali.
Prosinec 2, 20186 r Nemáš u rezervy nálepku? Třeba už z dřívějška? Ale to by zas bylo na faktuře jako položka za 0.
Prosinec 2, 20186 r Ahoj, nase Fabie 1.2TSI 8xkw byla na servisni prohlidce - po 2 letech a 20tisickm - leasingovka. Ale ted se divam, a zmyzel tlumici tapacir kapoty nad motorem. To je nejaka svolavacka, nebo si ho mechanik prehodil do svoji Fabie? 3 dny po servisu jdu otevrit auto, ale klic mrtvy. Baterii jsem vymenil za funkci a klic furt nic, ani nezasviti cervena kontrolka. Nahradni klic funguje. A jeste se mi zda linejsi pri vyssisch rychlostech. Asi nejaka dieselgate aktualizace? Nema nekdo podobne zkusenosti? Diky
Prosinec 2, 20186 r @nicco to jako fakt ? že jsi tam dal auto s tlumícím deklem kapoty a vrátili ti auto bez něj ? tomu se mi snad ani věřit neche ?
Prosinec 2, 20186 r No ano, bohuzel jsem si to vsiml az ted. Tak se ptam, jestli nahodou nejaka svolavacka nebo co. To se asi ted bude blbe reklamovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.