Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@liqid no tvl, to je raketa..tak to je asi rekord, co jsem zatím slyšel, neuvěřitelné..

Jestli můžeš, frkni sem fakturu abychom se mohli mrknout na čem tě tak odrbali. Já jsem asi za to samé platil cca 4 500 a už to mně přišlo dost.

Ahoj,

První servisní prohlídka, olej vlastní - Castrol Edge 5W30 LL, doporučeno a také jsem souhlasil s překódováním na pevný interval a s tím, že můžu a taky budu dávat pořád ten samý olej, tzn. 5W30 LL. Výsledná cena servisní prohlídky 1.100,- Kč (Autocentrum Jan Šmucler Plzeň). Takže spokojenost :) 

• 1 měsíc později...

To Blazin95.

Neměl by být pro pevný interval jiný olej?

Alespoň pro 1.2 TSI byla jiná specifikace pro penvý a LL.

Ale stávájcí příručka po pro 1.0 TSI už tak striktní není. -->

Pokud nemáte tento olej k dispozici, je možné doplnit i jiné oleje. Abyste nepo-

škodili motor, je možné doplnit, až do nejbližší výměny oleje, pouze jednorázově

max. 0,5 l

oleje následujících specifikací: VW 504 00, VW 502 00, VW 508 00,

ACEA A3/ACEA B4 nebo API SN, (API SM).

Ll olej je lze použít i na krátký interval, splňuje normu 502.00

Tak to me nenapadlo.

V tom pridade jo.

Ja dle prirucky jsem presel na 5W40 je to i levnejsi.

• 1 měsíc později...

Dnes servisná prehliadka po 3 rokoch od kúpy auta. Plus servisné opatrenie 97CU, "Optimalizácia manažmentu regulátora dobíjania batérie", prehrávala sa riadiaca jednotka (všetky dokodovane veci ostali aktívne). 

44948301_10213025899873165_1344164234950344704_o.jpg

Upraveno od Matvej15

• 2 týdny později...

Ja som dnes tak isto absolvoval servisnú prehliadku po 3 rokoch. Platil som 42 € a tiež mi okrem výmeny brzdovej kvapaliny a kontroly vozidla prehrali software RJ.  Chcem sa opýtať či aktualizácia softu bola iba kvôli regulovaniu dobíjania batérie, alebo to má vplyv aj na ničo iné??? 

Obávám se, že tady bychom na odpověď potřebovali věsteckou kouli. Nejlépe by ti odpověděli v servise kvůli čemu přehrávali RJ

Mne v servise vobec nekonkretizovali dovod aktualizacie softwaru, povedali iba, ze je "zvolavacka" a treba to dat prehrat. :D

ze to bolo kvoli dobijaniu baterie som si precital az tu...

Abojte,

mám auto vyrobené zhruba stejně jak vy 2015/4.

Podle vyhledavani servisních akci mě svolavacka nečeká.

Jedině že by to bylo tím že auto už je po záruce  a už je nezajímá.

Zkoušel to někdo další?

Upraveno od zwan

Mně přehráli sw před 2 roky kdy mi auto blblo. Mám i nálepku u rezervy. Oficiálně nikde nebyla ale jak jsem byl potom znovu v servisu tak jim to znovu vyjelo při zadávání zakázky. Evidentně podle nějakého rozmezí vin. Mám auto 06/2015.

já měl první F3 z 11/2015 a taky mi to přehrávali..

Mně soft nepřehrávali, co bylo špatně s dobíjením? Flll HB 2/2015.

Mně zhasínalo radio, divně se zamykalo auto. A baterka v servisu přes noc spadla pod 10V. 

Ja som žiadny rozdiel nespozoroval.

Já jsem kvůli tomu jel o dovolené do servisu, ona  mi taky svítila chyba bagu. Ono se to u někoho nemusí projevit. Prostě se sejde několik parametrů,  tzv. přeteče buffer a jednotka neví co má dělat.

• 3 týdny později...

Byl jsem v servisu se 120tis nekdy v zari? Menily se svicky, olej, … jednotku mi neprehravali.

Nemáš u rezervy nálepku? Třeba už z dřívějška? Ale to by zas bylo na faktuře jako položka za 0.

Ahoj, nase Fabie 1.2TSI 8xkw byla na servisni prohlidce - po 2 letech a 20tisickm - leasingovka. Ale ted se divam, a zmyzel tlumici tapacir kapoty nad motorem. To je nejaka svolavacka, nebo si ho mechanik prehodil do svoji Fabie?

3 dny po servisu jdu otevrit auto, ale klic mrtvy. Baterii jsem vymenil za funkci a klic furt nic, ani nezasviti cervena kontrolka. Nahradni klic funguje.

A jeste se mi zda linejsi pri vyssisch rychlostech. Asi nejaka dieselgate aktualizace? Nema nekdo podobne zkusenosti?

Diky

A co ti na to řekli v servisu?

@nicco to jako fakt ? že jsi tam dal auto s tlumícím deklem kapoty a vrátili ti auto bez něj ? tomu se mi snad ani věřit neche ?

A jeste mu asi vymenili baterii.

Aj motor, kedze tam siel s TSI a potom odchadzal s dízlgej(t) softom [emoji85]

No ano, bohuzel jsem si to vsiml az ted. Tak se ptam, jestli nahodou nejaka svolavacka nebo co. To se asi ted bude blbe reklamovat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.