Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahojte, nájdem niekde info, čo sa všetko robí pri garančke 60 000km?

Bývalo to v servisní knížce, pokud to tam je pořád, tak tam.

Upraveno od mambo

Dnes je servisní knížka elektronická.

1503291258_Servisnintervaly.thumb.jpg.b84c32fc4bdb6ff6f2edc2f6433e9b1f.jpg

Aha, tak to jsem zaspal dobu. :-)

sekcia ostatne - dielenske prirucky - udrzba-presne pokyny...

• 2 týdny později...

Garančka při 30tkm, vlastní olej za 600,-, spokojenost se Škodou a ,,svým” servisem stále. 😀

8DE65BDB-A3AF-48AE-80C1-9DA677E8E377.jpeg

Zřejmě dobrý oddíl, napiš jméno servisu, zajedu tam také :-)

• 2 měsíce později...

6 let / 90tis.

nad rámec prohlídky čištění zadních bubnů, přední brzdy a kontrola geometrie.

20210119_160020.thumb.jpg.7ca2adadc7f7691c35fb33361be1729c.jpg

Upraveno od Bikes

Cena pěkná, co je ta MOBILITA - 120?

Jo tak, tak to je dobrá cena.

A ani to auto nemusíš dotankovat (max. 120km za den). Takže za mě super.

Auto mi v servisu nechteli dat ani kdyz jsem to tam mel kvuli bouracce. Musel jsem si to resit sam pres pojistovnu vinika. Ta mobilita je fakt nevim k cemu...

Jinak pri 210tis taky pravidelna prohlidka, ale nic zvlastniho se nedelalo - jen filtry a olej.

Zajtra ma caka seris Fabia 1,2 tsi dsg  po 4 rokoch a 45000 km....auto si pyta prehliadku s vymenou oleja.Viem,ze to vybehnu podla VIN auta v servise,ale s cim vsetkym mozeme predbezne ratat,ze sa robi?

@Patrik1971 kromě oleje, ten je jasný, počítej při této prohlídce ještě s výměnou vzduchového filtru a svíček, to jsou předepsané úkony po 4 letech, takže počítej, že tahle prohlídka bude o dost dražšší..

Dávam podobnú otázku.

Dnes som po vyše troch týždňoch sedel v aute a vyskočila mi hláška o servise s výmenou oleja o 24 dní. Ide o úplne prvú prehliadku (okrem toho ked som si dal v autorizaku po roku len vymeniť olej). F3 fl combi 81kw 03/2019.

Čo môžem čakať od tejto prehliadky?

Mám bezplatné prehliadky 5 rokov, čo v tomto prípade znamená bezplatné? Že naozaj za nič čo musia spraviť podľa nejakého štandardu neplatim?

A ešte takáto vec - objednať sa na prehliadku musím tak, aby som neprešvihol tých 24 dní? Keď nestihnem?

O dny nejde,  toleruji vetsinou cca 3 tydny zpozdeni. 

Při předplaceném servise je to ale trochu jinak a musíš to stihnout, myslím @wirer by mohl vyprávět jak kvůli pár km do prohlídky musel nechat auto naložit na podval a odvézt do servisu...

@PS1984 co myslíš tou bezplatnou 5 letou prohlídkou ? není to náhodou předplacený servis na 5 let/100tkm ? je třeba se vyjadřovat přesně :-)

Servisný balik Basic 5 rokov do 75 000 km. 

Bolo mi povedané, ked mi robili tú výmenu oleja, že: servis máte bezplatný...

Presne,radsej par dni skor,urcite nepretahovat,kedysi to tolerovali,dnes uz nie.

PS1984@prvy servis iba vymenia olej,skontroluju bezne auto,mozno doleju kvapalinu do ostrekovacov,ked im to vyslovene nezakazes/zaplatis si ju sam/ a ak nemas ziadny problem s autom,tak viac nic.Ak to mas v predplatenom servise,ako ja u Superbu,tak iba podpises papiere a neplatis nic.

@PS1984tak pak máš všechny předepsané prohlídky na těch 5let nebo 75tkm, co nastane dříve zdarma, samozřejmě včetně dílů.Jen si dej pozor na to, jak psal @Martab na tento předplacený servis zřejmě platí jiná pravidla než na ten běžný, co si platíme, kde není problém nějakou dobu přejet. Raději si to zjisti přesně v tom servisu, kam se chystáš, jak to mají oni, viz případ wirera, kterého vezli na prohlídku na odtahovce, protože nesměl přejet ani km :-)

U tehle "balicku" je zdarma prace a plati se jen material ne? Nebo je v tom vsechno?

@epo kdepak, je v tom všechno i materiál, který je předepsaný u těch prohlídek k výměně.

Ak som si nechcel vymenu oleja a prehliadku platit, musel som dodrzat 60 000km. Mal som to ako bezplatny balik basic (alebo nejak tak) pri kupe auta. Zavolaj si do servisu a rovno ti povedia co sa meni... Mimochodom pri dielenskej prirucke som daval aj plany servisov. Staci pohladat a citat! 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.