Říjen 22, 20204 r Bývalo to v servisní knížce, pokud to tam je pořád, tak tam. Upraveno Říjen 22, 20204 r od mambo
Listopad 4, 20204 r Garančka při 30tkm, vlastní olej za 600,-, spokojenost se Škodou a ,,svým” servisem stále. 😀
Leden 19, 20214 r 6 let / 90tis. nad rámec prohlídky čištění zadních bubnů, přední brzdy a kontrola geometrie. Upraveno Leden 19, 20214 r od Bikes
Leden 19, 20214 r Auto mi v servisu nechteli dat ani kdyz jsem to tam mel kvuli bouracce. Musel jsem si to resit sam pres pojistovnu vinika. Ta mobilita je fakt nevim k cemu... Jinak pri 210tis taky pravidelna prohlidka, ale nic zvlastniho se nedelalo - jen filtry a olej.
Leden 25, 20214 r Zajtra ma caka seris Fabia 1,2 tsi dsg po 4 rokoch a 45000 km....auto si pyta prehliadku s vymenou oleja.Viem,ze to vybehnu podla VIN auta v servise,ale s cim vsetkym mozeme predbezne ratat,ze sa robi?
Leden 25, 20214 r @Patrik1971 kromě oleje, ten je jasný, počítej při této prohlídce ještě s výměnou vzduchového filtru a svíček, to jsou předepsané úkony po 4 letech, takže počítej, že tahle prohlídka bude o dost dražšší..
Leden 25, 20214 r Dávam podobnú otázku. Dnes som po vyše troch týždňoch sedel v aute a vyskočila mi hláška o servise s výmenou oleja o 24 dní. Ide o úplne prvú prehliadku (okrem toho ked som si dal v autorizaku po roku len vymeniť olej). F3 fl combi 81kw 03/2019. Čo môžem čakať od tejto prehliadky? Mám bezplatné prehliadky 5 rokov, čo v tomto prípade znamená bezplatné? Že naozaj za nič čo musia spraviť podľa nejakého štandardu neplatim? A ešte takáto vec - objednať sa na prehliadku musím tak, aby som neprešvihol tých 24 dní? Keď nestihnem?
Leden 25, 20214 r Při předplaceném servise je to ale trochu jinak a musíš to stihnout, myslím @wirer by mohl vyprávět jak kvůli pár km do prohlídky musel nechat auto naložit na podval a odvézt do servisu...
Leden 25, 20214 r @PS1984 co myslíš tou bezplatnou 5 letou prohlídkou ? není to náhodou předplacený servis na 5 let/100tkm ? je třeba se vyjadřovat přesně :-)
Leden 25, 20214 r Servisný balik Basic 5 rokov do 75 000 km. Bolo mi povedané, ked mi robili tú výmenu oleja, že: servis máte bezplatný...
Leden 25, 20214 r Presne,radsej par dni skor,urcite nepretahovat,kedysi to tolerovali,dnes uz nie. PS1984@prvy servis iba vymenia olej,skontroluju bezne auto,mozno doleju kvapalinu do ostrekovacov,ked im to vyslovene nezakazes/zaplatis si ju sam/ a ak nemas ziadny problem s autom,tak viac nic.Ak to mas v predplatenom servise,ako ja u Superbu,tak iba podpises papiere a neplatis nic.
Leden 25, 20214 r @PS1984tak pak máš všechny předepsané prohlídky na těch 5let nebo 75tkm, co nastane dříve zdarma, samozřejmě včetně dílů.Jen si dej pozor na to, jak psal @Martab na tento předplacený servis zřejmě platí jiná pravidla než na ten běžný, co si platíme, kde není problém nějakou dobu přejet. Raději si to zjisti přesně v tom servisu, kam se chystáš, jak to mají oni, viz případ wirera, kterého vezli na prohlídku na odtahovce, protože nesměl přejet ani km :-)
Leden 25, 20214 r U tehle "balicku" je zdarma prace a plati se jen material ne? Nebo je v tom vsechno?
Leden 25, 20214 r @epo kdepak, je v tom všechno i materiál, který je předepsaný u těch prohlídek k výměně.
Leden 25, 20214 r Ak som si nechcel vymenu oleja a prehliadku platit, musel som dodrzat 60 000km. Mal som to ako bezplatny balik basic (alebo nejak tak) pri kupe auta. Zavolaj si do servisu a rovno ti povedia co sa meni... Mimochodom pri dielenskej prirucke som daval aj plany servisov. Staci pohladat a citat!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.