Únor 1, 20187 r Kolem 7500,- ale menil jsem i olej (ne vlastni). Podivam se, kolik to bylo presne jen v ramci garancky, az dorazim domu...
Únor 4, 20187 r Jo, to se vejdes... vyskrtej si z toho ten olej, sterace, myti a zbyde ti to, co se meni/dela pri te garancce...
Únor 5, 20187 r Prave ze olej menim kazdy rok a vzduchovy a kabinovy filtr a ted plus sterace : ) Spis by me zajimalo estli ty svicky budou taky menit kdyz mam 31 najete za 3 roky
Únor 6, 20187 r Nebudou,u tříleté prohlidky se mění jen brzdovka,pokud nemáš najeto 60000 km,což nemáš + kontrola vozidla.
Únor 21, 20187 r Pročetl jsem vše! Nejsem moudrý:-/ fábku mám od únor 2017, nyní najeto 12.300 km, auto me posila na vymenu oleje - servisni interval za 17 dni. Auto Louda v Praze mi odepsali, ze cena za prvni navstevu bude cca 5.000,-! Mne to prijde strasna řacha! Je to normálni? Po roce provozu auta (do cervna jako predvadeci - najeto 700km) zbytek najezdu ja se. Ude menit jen olej! Nebo? Achjo.Sent from my iPhone using Tapatalk
Únor 22, 20187 r Normlni cena. Nejvyssi polozkou je olej, ten zabyra cca 65% nakladu z teto ceny. Nicmene, existuje i drazsi. Zkus si proste obvolat vice servisu a uvidis jak se pohybuji ceny Ze te auto posila na servis s tak malo KM, je duvod toho ze to auto moc nejezdilo a prevazne jen stalo, pokud je ty vse standardni. Prvini prohlidka je po 2 letech/ 30 tis.km zalezi co nastane drive, u tebe nastal cas.
Únor 22, 20187 r před 8 hodinami, Lukason napsal: Normlni cena. Nejvyssi polozkou je olej, ten zabyra cca 65% nakladu z teto ceny. Nicmene, existuje i drazsi. Zkus si proste obvolat vice servisu a uvidis jak se pohybuji ceny Ze te auto posila na servis s tak malo KM, je duvod toho ze to auto moc nejezdilo a prevazne jen stalo, pokud je ty vse standardni. Prvini prohlidka je po 2 letech/ 30 tis.km zalezi co nastane drive, u tebe nastal cas. Koukal si poradne? Auto mam o mesic mladsi a chce servis... Ale olej zbyva rok ci x km. Ted rocni prohlidka bez vymeny oleje .
Únor 22, 20187 r otec to mel stejne. kupovana FIII combi 1.2 TSI 60kw skladovka na podzim 2016 a chtelo to po nem rocni prohlidku bez vymeny oleje olej psalo za rok nebo cca 15tis km. Mel najeto 14300 tou dobou.
Únor 22, 20187 r Diky za reakce. Jak pisu, auto ujelo za dobu od cervence do unora 12tis. km; posila me na vymenu. Zkusim jeste variantu se svym olejem, ale vim hovno, co a jak. Nejak to dopadne... chtel jsem si jen overit, ze je to normal:-) Sent from my iPad using Tapatalk
Únor 27, 20187 r ja uz mam najazdene 22000 km za necely rok a este mi nehlasilo servis.... je to normalne?
Únor 27, 20187 r Mam to jinak...prvni kontrola jiz po roce, ale bez oleje...ten to pocita do 30 000 km nebo 2 roky. Upraveno Únor 27, 20187 r od Čečulák
Únor 28, 20187 r Tak máme za sebou také výměnu oleje při nájezdu 30 000km. Olej jsem měl vlastní a platil jsem 2000Kč za prohlídku s výměnou oleje, filtr prachový a pylový, filtr olejový, kroužek těsnící, vložka filtru s filtrem a ještě mi bylo řečeno, že kdyby nebyla taková zima tak mi auto i umyjí.
Únor 28, 20187 r Když jsi měl vlastí olej, tak Ti účtovali nějaký peníz za likvidaci vyjetého oleje ????? Děkuji za odpověď. Upraveno Únor 28, 20187 r od ralff
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.