Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kolik si platil prosim te?

Kolem 7500,- ale menil jsem i olej (ne vlastni). Podivam se, kolik to bylo presne jen v ramci garancky, az dorazim domu...

Nooo tak to sem čekal tak max 5ku : O

Jo, to se vejdes... vyskrtej si z toho ten olej, sterace, myti a zbyde ti to, co se meni/dela pri te garancce...

WP_20180204_002.thumb.jpg.4bf15720995aee63d164370c3a41c9b4.jpg

Prave ze olej menim kazdy rok a vzduchovy a kabinovy filtr a ted plus sterace : ) Spis by me zajimalo estli ty svicky budou taky menit kdyz mam 31 najete za 3 roky

Nebudou,u tříleté prohlidky se mění jen brzdovka,pokud nemáš najeto 60000 km,což nemáš  + kontrola vozidla.

Díky za odpoved ;)

hotovo

76D8908B-37CE-4853-B585-7972F89D03D0.jpeg

Tak ta cena je celkem přijatelna.A ani cena oleje neni nějak hrozna na autorizak.

To bude možná tím, že to není LL, ale i tak, cena pěkná :) 

taky sem cekal vic ;)

Good. Az se dostanu na 90tis, tak zas poreferuju... ale jeste mi to chvili potrva ;)

• 2 týdny později...

Pročetl jsem vše! Nejsem moudrý:-/ fábku mám od únor 2017, nyní najeto 12.300 km, auto me posila na vymenu oleje - servisni interval za 17 dni. Auto Louda v Praze mi odepsali, ze cena za prvni navstevu bude cca 5.000,-! Mne to prijde strasna řacha! Je to normálni? Po roce provozu auta (do cervna jako predvadeci - najeto 700km) zbytek najezdu ja se. Ude menit jen olej! Nebo? Achjo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Normlni cena. Nejvyssi polozkou je olej, ten zabyra cca 65% nakladu z teto ceny.

Nicmene, existuje i drazsi. Zkus si proste obvolat vice servisu a uvidis jak se pohybuji ceny ;)

Ze te auto posila na servis s tak malo KM, je duvod toho ze to auto moc nejezdilo a prevazne jen stalo, pokud je ty vse standardni.

Prvini prohlidka je po 2 letech/ 30 tis.km zalezi co nastane drive, u tebe nastal cas.

pripradne se muzes v servise zeptat na moznost pouzit vlastni olej

před 8 hodinami, Lukason napsal:

Normlni cena. Nejvyssi polozkou je olej, ten zabyra cca 65% nakladu z teto ceny.

Nicmene, existuje i drazsi. Zkus si proste obvolat vice servisu a uvidis jak se pohybuji ceny ;)

Ze te auto posila na servis s tak malo KM, je duvod toho ze to auto moc nejezdilo a prevazne jen stalo, pokud je ty vse standardni.

Prvini prohlidka je po 2 letech/ 30 tis.km zalezi co nastane drive, u tebe nastal cas.

Koukal si poradne?

Auto mam o mesic mladsi a chce servis...

Ale olej zbyva rok ci x km.

Ted rocni prohlidka bez vymeny oleje :D.

otec to mel stejne. kupovana FIII combi 1.2 TSI 60kw skladovka na podzim 2016 a chtelo to po nem rocni prohlidku bez vymeny oleje olej psalo za rok nebo cca 15tis km. Mel najeto 14300 tou dobou.

Diky za reakce. Jak pisu, auto ujelo za dobu od cervence do unora 12tis. km; posila me na vymenu. Zkusim jeste variantu se svym olejem, ale vim hovno, co a jak. Nejak to dopadne... chtel jsem si jen overit, ze je to normal:-)

Sent from my iPad using Tapatalk

ja uz mam najazdene 22000 km za necely rok a este mi nehlasilo servis.... je to normalne?

tak mas asi nastaveno po 30000km ne? 

bud 2 roky alebo 30tkm. co pride skor.

Mam to jinak...prvni kontrola jiz po roce, ale bez oleje...ten to pocita do 30 000 km nebo 2 roky.

Upraveno od Čečulák

Tak máme za sebou také výměnu oleje při nájezdu 30 000km. Olej jsem měl vlastní a platil jsem 2000Kč za prohlídku s výměnou oleje, filtr prachový a pylový, filtr olejový, kroužek těsnící, vložka filtru s filtrem a ještě mi bylo řečeno, že kdyby nebyla taková zima tak mi auto i umyjí. :)

To je slusna cena.

Když jsi měl vlastí olej, tak Ti účtovali nějaký peníz za likvidaci vyjetého oleje ?????

Děkuji za odpověď.

Upraveno od ralff

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.