Radino Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 a existuje nato prípravok na premazanie? Stabilizátor myslíš ako stabilizačnú tyčku tie gumené lôžka na koncoch alebo niečo iné? Máš konkrétnu skúsenosť, že to za mokra nerobí, pretože to som zatiaľ neodsledoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jim_h Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Nevím, jestli to úplně souvisí s tímto tématem, ale mám dost podobný problém s vrzáním zadní pravé nápravy (nebo brzdy). Problém, ale nepociťuji za jízdy, ale jenom když stojím na místě a otáčím s volantem a přitom stojím na brzdě. Tak jsem se chtěl zeptat na vaše zkušenosti. Na jednu stranu jsem si říkal, že to může být normální, přece jenom se auto při otáčení předními koly lehce hýbe nebo kroutí. Na druhou stranu jsem ale už v pár autech seděl a nikdy jsem si toho nevšiml. Auto mám teprve 3 měsíce, najeto cca 8500 km, ale tento problém je na autě už od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 (editace) jim_h : Neco takoveho eviduji i u svoji nove octavky FL ... taky kdyz stojim na nozni brzde nebo mam zatazenou rucku a vystupuji z auta, nebo nasedam, tak vrze jak stara ..... Zatim mam najezd 3tis km ... ale urcite to budu resit u nejblizsi garancky, anebo pri nejblizsi navsteve v servisu ... kdyz jsem reklamoval svetla, tak jsem jim to tam rikal, ale odpoved byla, ze mam jeste stim pockat jestli si to nejak nesedne, ale sam tomu moc neverim ... Editováno: 1. Listopad 2017, autor: Jojo91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Dej pak vědět , čím to je. Mě to dělá taky, v servise něco promazali, ale dělá to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hijolem Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 před 13 hodinami, Radino napsal: a existuje nato prípravok na premazanie? Stabilizátor myslíš ako stabilizačnú tyčku tie gumené lôžka na koncoch alebo niečo iné? Máš konkrétnu skúsenosť, že to za mokra nerobí, pretože to som zatiaľ neodsledoval. Gumene lozka v ktorych je samotna tyc uchytena o napravnicu. Tam to premazes a mas pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jim_h Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 No, podle četnosti lidí se začínám obávat, že to bude spíše vlastnost než závada. Což mi teda překvapuje, že si s tím moc neví rady, když to bude asi časte. Jinak mam taky FL v kombíku. Jediné co jsem dneska vypozoroval, tak je to možná za deště trošku slabší, ale budu to ještě testovat. Mam v plánu jet do servisu cca za 14 dní, už mi ji stihli v ulici odřít, tak se jich tam rovnou zeptám a pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 jim_h: Urcite dej vedet, abych si pripadne paky na ne pripravil pri navsteve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Přesně jak říká jim_h, za deště je to slabší, někdy to úplně zmizí, ale vrzání tam je furt. Za sucha to vrže hůř jak volítanej superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Za deště to zmizí právě proto, že to ta voda jakoby "promaže". Jak to vyschne, bude to slyšet zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 a čím to treba premazať, hlavne aby to voda nevyplavila to mazivo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jim_h Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 copa čím ale hlavně kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Taky mi to začalo příšerně vrzat při přejezdu příčného retardéru, je to reklamovatelný nebo to stačí někde promazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Mazat? Patri tam klzne ulozenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Tak sem namazal oba konce tyče stabilizátoru bílou voděodolnou vazelínou a mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Jak, konce tyče? Jako místo spojení stabilizátoru a spojovačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 To co je vidět za kolem a vede někam směrem k tlumiči. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 (editace) Myslíš teda spojovačku.... č4? Editováno: 7. Listopad 2017, autor: cz pida přidán ještě nákres ramene 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Yop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 A sundaval jsi ji dolu nebo jsi to dal jen na zvedak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Nic sem nevyndaval, jen sem si vytočil kola a nastříkal to. Uvidím co to bude dělat, pokud se to vrátí tak při další prohlídce ať to řeší servis. Ale zatím to pomohlo. Před a po sem si byl přejet retarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Super, zkusim a dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Tak u mě to nepomohlo, ale já to ani nečekal, mě to vrže spíš jakoby pod podlahou u spolujezdce a je to slyšet jen v kabině, zvenku nic... takový plastovogumový vrzání v jednom kuse a je jedno jestli točím volantem nebo cokoli přejíždím a čím pomalejší jízda tím je to hlasitější, s kvaltem i bez ....jinak prapůvodně mi vzaly puky v ramenech, po výměně je klid, ale teď mám zase tohle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Tak u mě to nepomohlo, ale já to ani nečekal, mě to vrže spíš jakoby pod podlahou u spolujezdce a je to slyšet jen v kabině, zvenku nic... takový plastovogumový vrzání v jednom kuse a je jedno jestli točím volantem nebo cokoli přejíždím a čím pomalejší jízda tím je to hlasitější, s kvaltem i bez ....jinak prapůvodně mi vzaly puky v ramenech, po výměně je klid, ale teď mám zase tohle :-) Ahoj. Něco vrže na pravé straně někde pod palubkou a zní to skoro stejně jako ty ramena. Dneska mi to taky ozvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 no dneska lilo jako z konve a vrzání se nekonalo.....já to tipuju u sebe na uložení stabilizátoru (obrázek nahoře JEDNIČKA) bohužel to nejde už samostatně vyměnit...takže jedině komplet výměna což je s prací tak 4 000...chtěl jsem to nějak prostříkat, ale v podstatě není jak.....ty puky mi jinak vrzaly při přejetí jakéhokoli retardéru, po vyměně je klid...zase mi ale nevrzalo tohle..no jo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 (editace) Tak jsem promazal dle návodu od @LiveBomb @cz pida a přijde mi, že vrže míň. Díky! Editováno: 7. Listopad 2017, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.