Romiiken Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Ahojte, prosim vas chcel by som sa s vami poradit a prediskutovat moj problem. Pri prejazde po nerovnostiach, alebo pri otacani volantu na mieste sa mi oziva klepavy zvuk od riadenia. Na aute su nove ramena, capy, aj homokineticke klby, tlmice, ulozenie, gumy. Po porade na feliciaklube som vymenil aj riadenie. Kupil som ceske nie cinske a ten zvuk je tam stale bez akejkolvek zmeny. Spoj medzi volantovou tycou a riadenim dole pri pedaloch je dobre utiahnuty. Uz som vymenil vsetko co stym moze mat docinenie a furd to robi. Jedine co ma napada je volantova tyc, myslite, zeby to mohla ona vydavat ten zvuk ? Alebo zeby nove riadenie bolo rovnako zle ako stare ? Uz som zufaly, investoval som do toho nemalu ciastku a vysledok sa nedostavil furd pocuvam klepave zvuky od riadenia ako keby som mal najazdene 250 tisic km a nestaral sa o auto. Pre lepsie pochopenie si pozrite prosim toto youtube video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Něco tam HRKÁ - buď nemáš pořádně utaženej volant na tisícihranu, nebo je ještě někde něco povolenýho. Zní to jako by přímo ze středu volantu, tohle nevypadá na něco "dole pod pedálama". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Zdravim Ekkar, Hej zajtra pozriem to utiahnutie volantu a natocim este nove video.Aby to bolo lepsie pocut odkadial to ide. Zatial Dakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.