Březen 10, 201510 r Tak to uz by bylo i jidlo tady ale neni zadne tema A jozzi ted testuje tu vodu zda je k piti
Březen 10, 201510 r Tady je všechno v tématu. A pěkně to tady jede. Včera založeno a hle, už čtvrtá stránka.
Březen 10, 201510 r No vsak razovity kraj Jozzi uz to ochutnal a uz spi Taky uz pomalu pujdu bo chodim spat s kurama a ty uz sly spat ale zase vstavam driv nez ony
Březen 10, 201510 r Autor V lepším případě jen načůral Co by si do čaje čural , ten pri přebalovani počural tatu Tak to uz by bylo i jidlo tady ale neni zadne tema A jozzi ted testuje tu vodu zda je k piti Ano otestoval a došel k zaveru že dalši level bude pivo , bo neni maly mličňak No počkáme si na odpověď od Jozziho Jójo MS kraj je tvrdý,1 den-4 stránky To je slabe, si pamatuju že za starych času co jsem ještě neměl vousy a ty řidičak se zaplnovalo i sto stranek denně , teda podařilo se nam to jednou v hospodě s kyblajzem
Březen 10, 201510 r Krabicu mam , spi v ni kocur potvora .. pritom ty didoy cekam na dnech bo uz nejak dobu strasi na celnici tak hlavně aby jsi to pak neposlal i s kocourem, bo nevím co by sem si s ním tady počal Poslušně hlasim že jsem tu , bo jak už jsme byli u te vany tak bylo šest plusminus par hodin a přišel čas na juniorove špa, (čte se to jako rochněni v černem čaji ) , maly mel takou žizen že mi to začal normalně chlastat, snad po tom tejinu bude v noci spat my to měli naplánované na sedmou, ale Seba usnul a udělal nám čáru přes rozpočet , tak nevím ... uteče mi Vyprávěj ... co je u nás, nějak s ním nic nestíhám
Březen 10, 201510 r Autor No ja se u maleho už vykašlal na nějyk harmonogram , kalendař , a asi zahodim i hodinky , čas řidi on ,ale řeknu vam jsou i chvile kdy velky chlap vymekne ... maleho jsem okoupal , namazal zabalil , mamka nakrmila , pak jsme si odgrkli oba , pohrali si, maly me hytnul za prst a usnul ... syncy kurde, pocit k nezaplaceni
Březen 10, 201510 r jak vám snáší vodu?, u nás je spíš řev ... mu říkám, (nerad se obléká) ... ty budeš muset chodit nahý a špinavý
Březen 10, 201510 r Autor jak vám snáší vodu?, u nás je spíš řev ... mu říkám, (nerad se obléká) ... ty budeš muset chodit nahý a špinavý Maly to je taky unterwaserman, fuj waserman tyjo , ten muže byt hladovej , posrany, počurany , řev jako by ho řezali ,ale daš ho dovody a je ve svem živlu , kope šploucha , smeje se , ja si to myti uživam , moja ještě nekoupala Asi to tady přejmenuji na "Baby club u Jozziho". :D počkej až je kapku rozmnožime , tedka tych mimin je furt malo , a musime rozmnozovat jadro , bo syncy celosvetove vymiraj
Březen 10, 201510 r Tady si to pročti a najdeš i fotky http://forum.skodahome.cz/topic/119176-moravskoslezsk%C3%BD-kraj-co-takhle-uspo%C5%99%C3%A1dat-n%C4%9Bjak%C3%BD-sraz/page-56#entry2020630
Březen 10, 201510 r Maly to je taky unterwaserman, fuj waserman tyjo , ten muže byt hladovej , posrany, počurany , řev jako by ho řezali ,ale daš ho dovody a je ve svem živlu , kope šploucha , smeje se , ja si to myti uživam , moja ještě nekoupala :D počkej až je kapku rozmnožime , tedka tych mimin je furt malo , a musime rozmnozovat jadro , bo syncy celosvetove vymiraj no já čekám kdy se to zlomí u nás, Honzík je o něco starší ... co je Sebula u nás též jsem ke koupání nikoho ještě nepustil
Březen 10, 201510 r Autor To koupani to je zažitek , už se těšim až maly bude sedět vemu ho do vany , pořidim lodičky a kachničky a budem se rochnit varhanky nevarhanky Máte někde na rajceti či kaj fotky z těch srazů? Mam dojem e na rajčeti nebud enic ,ale jak už ondra poukazal , ve vlakně o srazu nějake fotky jsou
Březen 10, 201510 r Člověk se vrátí s šichty a nestačí se divit co se tu všechno probralo. Jozzi prcek je roztomilý doufám, že ho učíš na škodovky bo nevidím Škoda pizamko. Upraveno Březen 10, 201510 r od filippatrik
Březen 11, 201510 r Autor Škoda overalek už mam ale je to 86 , to bude mít tak rocek teda doufám no malý roste jako z mlika
Březen 11, 201510 r Fíha, člově 1 den nestihne sem zajít a už aby čet několik stránek zpátky . To jsou mi témata od nádraží, přes čůrán až k trabantu s kozama.... Mimochodem na ropucha u auta má baterii Varta a modrou, taky mám takovou
Březen 11, 201510 r Škoda overalek už mam ale je to 86 , to bude mít tak rocek teda doufám no malý roste jako z mlika kolik váží? My jsme včera vážili a máme 5,30kg ... a mimochodem, včerejší koupačka byla bleskovka, páč jsme řvali jak pardáli, bo hlad je sfiňa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.