Pawouk Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Twl, tak ty taky? To jsem tedy skoro kolegové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 no vidíte a vaší miláčci by zase nejezdili bez všech těch konektorů co tam máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Pawouku taky tak nějak od piky ? Bo já začínám od zakladu energie , u me ještě ani ta energie nevi ze bude energii a přitom k její výrobě ji pouzivame ... Kurec už jsem se v tom stratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Tak v tomto se tedy neorientuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Dobrák od kosti. Tak určitě Jo to se pozná hned... Ale tak co, nějaký chlápek.. To mi připomnělo jednu nálepku co jsem dělal kamarádovi: Mě to lákalo udělat,musel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Galvi: Ty máš mašinu na dělání nálepek? Mi se líbí jak ty máš tu přezdívku na tom sloupku . Ale nám se ted ždorb v práci rozsypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 My pro sihr ani nic takového nemeli ale už třikrát jsme dobili 3d tiskárnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 filippatrik: Osobně ji nemám, ale mám přístup do reklamky, kde je a kde si můžu cokoliv udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Galvi: A co bys za to chtěl ? Chlapi otázka pro všechny uvažuju v sobotu se podívat do Mladé Boleslavi do muzea Škoda. Byli jste tam někdo po tom co je to upravené? Stojí to za ty km tam jet? Díkes :-) Editováno: 12. Březen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Má taky chuť zajet ale koncem léta a spojit to se státem FF byl tam Libor tak mu kdyžtak nápis sz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Díky Jozzi určitě mu pisnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 filippatrik: to záleží jak velkou a z jaká folie,.... Nejlepší je poslat třeba zprávou co chceš, jak to má byt velké a jak barevné.. Nechám udělat návrh a pošlu ti ho i s cenou na odsouhlasení, nedá se ta cena říct od boku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Galvi: Ok dikes, zaměstnám o víkendu drahou polovičku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Galvi: A co bys za to chtěl ? Chlapi otázka pro všechny uvažuju v sobotu se podívat do Mladé Boleslavi do muzea Škoda. Byli jste tam někdo po tom co je to upravené? Stojí to za ty km tam jet? Díkes :-) Ehm, auta jsou nacpaná v několikapatrových regálech, takže k nim není bezprostřední přístup - koukáš se jim na podvozek... To se jim krutě vymklo. Spíš si zjisti, zda nebude možnost se podívat do depozitáře, tam mají různé prototypy atd. Já se tam při návštěvě muzea nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 A co kdyby si člověk vzal vlastní štafle ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 A co kdyby si člověk vzal vlastní štafle ? Taky jsem nad tím uvažoval ale byls rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 jozzi, s tou návštěvou ještě počkej než bude program roomstersrazu. Když byl naposled v Bolce(před třemi roky), byly vstupenky v rámci srazu, ovšem tehdy to bylo ještě v provizorce. Tehdy jsem ale nešel, páč jsme cestou zpět měli v plánu navštívit přehradu Les království. Tak třeba to opět zařadí do letošního programu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 jozzi, s tou návštěvou ještě počkej než bude program roomstersrazu. Když byl naposled v Bolce(před třemi roky), byly vstupenky v rámci srazu, ovšem tehdy to bylo ještě v provizorce. Tehdy jsem ale nešel, páč jsme cestou zpět měli v plánu navštívit přehradu Les království. Tak třeba to opět zařadí do letošního programu Tež uvažuju se připojit, teda podle toho kdy to bude. Tak říkáš že ještě počkat jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 jozzi, s tou návštěvou ještě počkej než bude program roomstersrazu. Když byl naposled v Bolce(před třemi roky), byly vstupenky v rámci srazu, ovšem tehdy to bylo ještě v provizorce. Tehdy jsem ale nešel, páč jsme cestou zpět měli v plánu navštívit přehradu Les království. Tak třeba to opět zařadí do letošního programujo to by se mi líbilo , prave do muzea bych se rad podíval , ba ani na nějakou výrobu. A malý se už na sraz moc těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 3. víkendový sraz v Mladé Boleslavi bude v termínu 4.-6.9.2015 jinak pokud se zaregistrujete na stránkách roomsterclub.com a eventuelně pošlete symbolický příspěvek 50,- na chod webu, stanete se z příznivců členy a bude vám chodit newsletter, mimo jiné i s datumem srazu, programem, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Budu doma kouknu na to termín je ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 No tak to zrovna makám takže mi to nejspíš nevyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jarovky neprisly ... ani dnes pošťák nezvonil 2x? ... bo už mi chybí jen ten hnědý repro konektor (přijde zítra z Belgie) a už to mám komplet nachystané, dokonce i s modrým konektorem na AUX vstup, takže už je rádio očekáváno ... jen ty járovky to brzdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 A co kdyby si člověk vzal vlastní štafle ? Na tohle bys musel mít tedy pořádný štafle: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 ani dnes pošťák nezvonil 2x? ... bo už mi chybí jen ten hnědý repro konektor (přijde zítra z Belgie) a už to mám komplet nachystané, dokonce i s modrým konektorem na AUX vstup, takže už je rádio očekáváno ... jen ty járovky to brzdí Ještě ne ale už vim kde jsou asi jsem to přepiskl z obednavkou a chtej po me kluci ušati clo Na tohle bys musel mít tedy pořádný štafle: P6220120.JPG Mam 6ti metrovy řebřik , to musi stačit ještě že mi toho krvepijce nechali v přizemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.