Listopad 30, 20159 r Ondro > naft'ak se už nevypalti . Benzinove auta uz malo spotrebuji benzinu pro 100 km. Cena nafty a benzinu je skoro stejna
Listopad 30, 20159 r tak na fábii jsem měl loňskou celoroční průměrku 6,53/100 plynu, takže na to bych se s naftou dostával horko těžko
Listopad 30, 20159 r no s roomem se ti blížím, bo tam mám momentálně průměrku od začátku roku 8,33 ... ale LPG
Listopad 30, 20159 r bo s roomem jezdíme dost často dálnice a je kratčeji zpřevodován než fábule ... co mě ale překvapilo, že letos ten poměr dálnic byl nesrovnatelně vyšší než loni a loni jsem měl průměrku 8,48
Listopad 30, 20159 r rád bych, ale bohužel, tentokrát to neklapne Škoda A 27.12 klapne? Dobrou noc kluci Jdu spat Brou
Prosinec 1, 20159 r Škoda A 27.12 klapne? Brou to též ne, bo to povezu mladé zpět do Pilsen ... vidím to tak někdy na jaro
Prosinec 1, 20159 r Hele to co mu upadlo bejvá většinou k něčemu přidělaný ne ? Jinak mi to teď nevyjde toho 5tého i když bych moc rád a toho 27mého tuplem ne, bo to makám. Ať žijou pracovní vánoce a vánoční prémie. :
Prosinec 1, 20159 r Ondra kéž by, sám bych si představoval uplně jinak, ale je fakt, že ty vánoce udělaj nějakou korunu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.