Březen 9, 20169 r Kluci tak já už řídím i ve spánku Bo se mi včera zdálo,že jsem dostal další 3 body za rychlost
Březen 9, 20169 r Víš, jak to říkal Freud - Sny se někdy plní, jindy ne; jednou se mi zdálo, že spím s krásnou ženou, probudím se, hmatám kolem sebe, a nic; jindy se mi zase zdálo, že jsem se posral, probudím se, hmatám kolem sebe, a fakt.
Březen 11, 20169 r Pracovní čtvrtek aneb když je odstávka proudu Upraveno Březen 11, 20169 r od Bullets
Březen 11, 20169 r TOMUS: A kdo tu pak má XXX myšlenky, že? Nuffe , nevim . Myslim že trochu lidi na to mysli ale nenapišu tohoto . Jedný z dobré osobni kultury a druhý z tohoto že se stydi
Březen 12, 20169 r Pracovní čtvrtek aneb když je odstávka proudu Ty ale dokážeš člověka nažhavit. Ještě pár dní a taky vyrazím směr ITÁLIE.
Březen 14, 20169 r Nebudete měnit trenéra? tak hlavně musí vůbec nějakého angažovat, Hadamzcyk to před koncem naštěstí odpískal a ten zbytek dotáhl majitel klubu Zábranský s asistenty, ideál by bylo, sehnat dobrého sponzora, aby bylo na hráče a zpět angažovat Kýhose ... no uvidíme
Březen 14, 20169 r Tak nejsi sám Malta nám včera taky skončila sezona s Hamé Paštika Vždyť jsem v prosinci psal, že letos play-off nebude. Ale je to i tak je to škoda.
Březen 14, 20169 r Měli to ukončit doma a nenechávat to na rozhodující zápas ve Zlíně kde rozhodčí často podléhají brečící atmosféře na stadionu... Víc se k tomuto nehodlám vyjadřovat mno aspoň můžu v klidu odjet na dovču...
Březen 14, 20169 r my včíl v pátek s mojou jedeme na wellness víkend do maďarské Šoproně, tož už se těšíme. Též pojedeme po 11 letech pře Rakúsy a Vídeň, tak jsem zvědav
Březen 14, 20169 r Nechci to tam plevelit Ondrovi v tematu ale jste vedle jak ta jedle bo on dnes radil zde http://www.aqualand-moravia.cz/kamery
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.