Pawouk Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Otázka je, proč si každých x měsíců zvykat na něco nového. Sotva se to usadí, musí se to dodrbat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Nelíbí se mi to nové prostředí a ke všemu se do češtiny motá angličtina.Je to hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Kurva,který chytrák zase dupal do toho fóra,je to na renault,je to pomalé a prostě slušně řečena na 2 věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 A nefunguje tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Prostě na P... Proč zase měnili něco co fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Je to ještě stále v procesu upgrade - proto je fůra věcí nefunkčních. Za mě je to tedy spíš downgrade. Chodím i na fora, která jsou rozsahem mnohonásobně větší, jak co do počtu registrovaných uživatelů, tak množstvím témat a příspěvků, a tam se léta letoucí nic nemění. Tady toto už je minimálně třetí změna provedená velkým třeskem. Proboha PROČ??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Super takže všechno co jsem měl nastavené je v pr... Nic až bude vše fungovat dejte mi echo protože na to nemám nervy! Aby se člověk nemohl podívat na předchozí stránku bez chyb je už masakr... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 jj, dějí se to věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Stěžujte si v patřičném tématu. Tady se to ztratí. Ale ono to stejně bude k ničemu... Zpátky to už nikdo nevrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 jj, průběžně to tam sleduju, sem tam něco málo přihodím do mlýna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Už tam jdu napsat co si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 No to šlo napsat slušně, jako inteligent, a ne jako žumpa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Promiň,ale bohužel nejsem jediný co si tohle myslí Jak jsem se již bavil s Michalem-pokud to bude takhle "kvalitní" jako teď tak na nějaký SH kašlu Fotky taky žádné,no paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Já vím, jsem také mírně řečeno rozladěný, což jsem dal již vícekrát najevo i mimo veřejná témata. Jenže majitel se rozhodnul takto... Fotky a ostatní vložené přílohy se snad vrátí zpátky, to bych byl tedy hodně nas*aný, kdyby ne. Co jsem si stačil všimnout, tak u novějších témat už někde jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Je prostě škoda měnit něco co funguje,teda fungovalo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 před 10 hodinami, Pawouk napsal: Já vím, jsem také mírně řečeno rozladěný, což jsem dal již vícekrát najevo i mimo veřejná témata. Jenže majitel se rozhodnul takto... Fotky a ostatní vložené přílohy se snad vrátí zpátky, to bych byl tedy hodně nas*aný, kdyby ne. Co jsem si stačil všimnout, tak u novějších témat už někde jsou. Při aktualizaci nebo dodání nových funkcí většinou v pozadí fóra běží tzn. Background Processes, které opravují všechny příspěvky, témata, fotky, přílohy a mnoho dalšího. Nejsem si jistý, jak zdejší administrátoři celou věc nastavili, ovšem nějakých pár hodin to trvalo na mém fóru, kde mám něco málo přes 200 tisíc příspěvků, hromadu fotek a uživatelů. Chce to čas, dejme tomu týden, ono si to sedne, člověk si hodně rychle na nový vzhled a vzdušnost zvykne. Pak jde taky o celkové nastavení serveru, jak se bude s fórem prát, ale předpokládám, že zdejší tým je dostatečně zkušený na to, aby pochopil základy tohoto fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 já se mezitím zdovolenkuji, odpočnu a ono si to zatím sedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 před 10 hodinami, Sabiza napsal: Při aktualizaci nebo dodání nových funkcí většinou v pozadí fóra běží tzn. Background Processes, které opravují všechny příspěvky, témata, fotky, přílohy a mnoho dalšího. Nejsem si jistý, jak zdejší administrátoři celou věc nastavili, ovšem nějakých pár hodin to trvalo na mém fóru, kde mám něco málo přes 200 tisíc příspěvků, hromadu fotek a uživatelů. Chce to čas, dejme tomu týden, ono si to sedne, člověk si hodně rychle na nový vzhled a vzdušnost zvykne. Pak jde taky o celkové nastavení serveru, jak se bude s fórem prát, ale předpokládám, že zdejší tým je dostatečně zkušený na to, aby pochopil základy tohoto fóra. Jo, to já chápu, že několik dní to tady bude všechno zabržděný. Vzhled se mi nelíbí a to hlavně proto, že nejsou příspěvky a citace jasně odděleny od sebe. Administrace s tím nechce nic dělat, protože prostě se jim to takto líbí. Kdyby alespoň byly možnosti různých vzhledů a hlavně pozadí. Kdysi to tady bylo a dalo se to skvěle nastavit. Navíc bílé pozadí mi nikdy nevyhovovalo po delší době to tahá za oči. A z hlediska moderování je to teď skutečně za trest - ovládání (tlačítka apod.) jsou někde jinde, je potřeba víc klikat tam, kde dřív stačilo třeba jednou... No děs běs. Ne, toto forum se nelibí a nikdy líbit nebude. Bohužel to s každým dalším upgradem jde z kopce. Děsím se proto, co přijde příště. Jak jsem tady někde četl - je to upraveno pro maminy s founama. Na to kašlu, toto je technické forum, ne mimibazar. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 vidím, že tu díky novému skvělému fóru skoro nikdo nechodí, nebo snad jste zrovna na dovolené, takže užívejte, koho ještě čeká to ž tomu přeji ať se bez komplikací v co nejkratší době dočká zalouženého volna, ti co cestují autem, ať dorazí tam kam potřebují v pořádku a bez komplikací ... my už také za nějakých plus mínus 12 hodin také vyrážíme a jako obvykle , do naší oblíbené destinace http://forum.skodahome.cz/topic/136284-malta-v-bulharsku-2016-aneb-letos-podesáté-a-opět-sami/ tak hezkou dovču 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Tady to teda žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 no čo, dovolenky v plnom prúde. aspoň u niekoho. a zvyšok asi v robote trčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Jo tak ta robota sedí ale ještě necelé 3 týdny a taky budu mít týden klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 hej, len keby taká nuda nebola ani na nete sa mi nič nechce prezerať. našťastie mám sebou notebook tak aspoň seriály môžem pozrieť. a ešte mi za to i zaplatia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 To máš teda fajnovou robotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 občas by som radšej niečo zapájal, robil...už ma zadok bolí od toho sedenia a ničnerobenia. pondelok-utorok som mal dovolenku, tak tiež sme sa nudili. nevedeli sme sa rozhodnúť čo robiť, tak sme sa len tak poflákovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.