ASPIRE Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 no vyšlo a doufám že jak tam pujdem příště tak už to bude zase v cajku Jinak Ondro tu jednu fotku si pujčím s těmi žebry Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Půjč si co chceš, mi je to jedno?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 před 5 hodinami, TOMUS napsal: @Malta líp bude když budeš sedět doma ? Budeš vic zdravý. Koronavir blazný v celé evropě. Však jo, už jsem žádal šéfa o homeoffice a budu s vnukem doma, zavřeli mu školku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 @Malta U nas taky skolnictvi je zaveno, a maji domaci skolu. Mame takovy e-dzienniczek zaka, kde rodice vedi co dite dela ve skole. S pomoci tuto denicka rodice dostaji co dite ma udelat domu. Priklad: precist nejakou knihu, nebo vyresit matematiku apod. Ja bych taky chtel byt doma. Bohuzel makam jako skladnik plastovych desek a musim chodit k praci. Styk s zakaznikama mam velky. Prodavani desek neni nutne v teto pandemie. Nutne jsou potraviny, drogerie, lekarny, a zbytek neni. Zbytek muze byt zavrene vcetne s hranicema. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Pracuji doma od pondělí. Udělal jsem zásoby potravin a léků. Nemusím opustit dům měsíc :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 před 10 hodinami, Malta napsal: Však jo, už jsem žádal šéfa o homeoffice a budu s vnukem doma, zavřeli mu školku Babka bude mať neskutočnú radosť, keď jej tam budú dvaja zbojníci robiť čurbes ... :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 zdar chlopci,tu se maká na 2 sněny,podnik eště jede a po šichtě rozvoz roušek a obl,štítu.tak se vuubec nenudím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Přeji všem, aby se nemuseli nudit. To by bylo nejhorší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 (editace) Skyšel jsem že teto Vaše rychlotedyy z Činy jsou na govno. 20% ukazuji pravdu. Líp sedět doma. Unas to i kurefky nenosi roušku a pracuji u rychlocesty. Dnes jsem to viděl na živo. Ale to je jiný svět. Editováno: 26. Březen 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Tak už i Bohumín hlásí první případ. https://www.youtube.com/watch?v=4JHVHUdTTjc&feature=share&fbclid=IwAR0ZnDYykhtkgx43SKZwZLfZ4zO5XjE-c_zT5StV1FyHaz1szd6_6lcXOPs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Březen 2020 Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 V mem meste je az 3 pripady. To je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Chlapci a holky, vy takhle vsude chodite a prece mame koronavir . Pres makani u skodovek neskocime teto pandemie. Klidne zustante doma :) Mate moc vice nakzenych nez my U nas za prochazky bez cilu je pokuta i tohle nemala od 30000 kc az 180000 kc. Berte dobre chovani od polaku a rychlej usmrtite teto pandemie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Kolegové! Přeji vám hodně zdraví, miru a dobrý odpočinek v tomto bláznivém světě, stejně jako Krasne Velikonoce! :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Aj tobě ... zrovna dneska jsme si říkali jak by to bylo fajn si zajet do Gutů, nebo Sedliště na placek? 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Díky, Tobě také pěkné Velikonoce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 V hospode nemuzeme byt ale muzeme udelat se e-sraz . Setkame ze v tomto vlakne na hodinku X a kecame stejne jako v hospode. Takovou mame dneska realitu. @Skodzinek Tobe taky :) hlavne ve zdravi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Děkuji, i vám pěkné velikonoce :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Jj, to už tu bylo, Clintuv piratsky klub měli e-sraz na WhatsApp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 @Malta K piratu uz nechodim. Chtel bych aby takovy e-sraz byl uplne normalni - stejny jako v Gutech nebo Sedlisti. V clintove jsou lide kteri maji divni pohled na svet. Par osob tamhle hodilo a uz nechodi - v tomto ja. Pamatuji, to bylo asi 10 let zpatky mozno i 11. Na fcp meli jsme bandu, ktera kazdeho dne, mezi 19:15 a 19:35 hlasila se na foru a kecali jsme. Pokece se koncil ruzne. Pry nejdelsi koncili se az v 2:00. My jsme o vsem kecali. Tam sedelo cely stat. Mi se moc libili a hodne dobre to vzpominam E-sraz na Whatsapp jsem jeste nemel. Pro mne to novinka. Rad bych to skusel. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 18 godzin temu, Malta napisał: Aj tobě ... zrovna dneska jsme si říkali jak by to bylo fajn si zajet do Gutů, nebo Sedliště na placek? Tohle je jeden z mých největších snů. Když to konečně uděláme, budu mohl si být jistý, že je vše znovu normální :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 před 20 hodinami, TOMUS napsal: V clintove jsou lide kteri maji divni pohled na svet. Par osob tamhle hodilo a uz nechodi Tak to prostě je, že si občas názorově lidé nesednou a to potom stačí jen málo k tomu, aby se znesvářili natolik, že už spolu nechtějí komunikovat. Navíc tam to je občas opravdu hodně přes hranu... Jinak odhaduji, že především pro vás Polské přátele já tato situace v těchto dnech ještě těžší.. A tak přeji Všem hezké velikonoce jak jen to podle možností půjde. Mám ovšem obavy, že se jen tak brzy přes hranice bude moct vydat jen málokdo, abychom se mohli setkat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 @stanmar tam je specyfická skupina lidi. To je můj komentař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Ano, s tím souhlasím, a dodávám, že většina je jinak normální. Však se s nimi znám osobně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 1 godzinę temu, stanmar napisał: Mám ovšem obavy, že se jen tak brzy přes hranice bude moct vydat jen málokdo, abychom se mohli setkat. Budeme trpělivě čekat. Potěšení pak bude trojnásobné :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 a placek bude mooc chutnat!!! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.