Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

Tak jsem se byl dneska s kolegou kouknout na jednu fábii a musím říct,že nafocené to má dobře,ale ve skutečnosti ojebaná ze všech stran :D

Je zvláštní,že má auto 111tkm. a před prodejem vyměnil komplet rozvody+olej+filtry.Běžně před prodejem vše vyměním :D

Na servisku mi ani neodpověd,potom mi řekl,že vlastně ani neví zda jí auto má.Žeby záměrně ztracena? Auto mělo 6 let firma,poté někdo půl roku a on měsíc (údajně nevyhovuje přítelkyni),navíc bylo z auto Esa.Chybí plato v kufru,vím že drobnost,ale někdo sežral?

Celkově takové zvláštní pocity z toho auto  :kol-32:

 

 

Viz.

 

 

http://auto.bazos.cz/inzerat/57004349/Skoda-Fabia-12-HTP-51KW-2008-ambition.php

 

 

 

PS: Opravdu bych si nekoupil HTP Malto,pro mě to není :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vsak to koupil pred mesicem ze s tim bude jezdit tak vse dal do poradku no ale pak nastala zmena ze to auto nechce tak ho prodava. Tak nevidim duvod proc by to nebylo udelano a pokud jeste ma od toho faktury ze mu to nekdo delal tak bych tomu veril. A serviska se klidne muze ztratit u predchoziho majitele ten co ho mel pul roku nejezdil do servisu na kontroly predepsane jak maji tak ji ani nedaval s tim autem. Sam mam jeste nekde servisku z feliny co jsem mel :) ale z autem jsem ji nedaval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera den blbec ... byli jsme na Kometě, že hráli jak při rozbruslení, konec konců výsledek tomu i odpovídal, kdy po debaklu 0:6 těsně před koncem, dali aspoň ten čestný. (jediné pozitivum, bylo že Hadamczyk vyslyšel pokřik celé arény "Lojzo vypadni" :kol-46: a postavil se k tomu čelem). Dal jsem si tam klobásu,... co mi udělala cestou domů s trávicím traktem, tu snad ani nebudu popisovat, díkybohu za tu benzínku co byla cestou :kol-28:. Další kolo pak bylo ještě o půl třetí ráno. A vrcholem bylo když jsem se dnes odpoledne vrátil z přesčasu a uviděl tu spoušť na zadním nárazníku a části blatníku, kterou mi udělali na parkovišti včera v Brně (včera za tmy a dnes brzy ráno taky za tmy jsem to neviděl) fuck

post-3505-0-62626900-1454779602_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...