lulinak Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 mnojo kurna ono se to po vylnuti zase znovu aktivuje, ufffff, po startu vypinam automaticky Stat/Stop, ale tohle pokazdy hledat v menu nebudu, chjo za chvili to bude proti nasi vuli i zatacet a troubit...... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 podruhé když jsem vjel prudce do kruhové křižovatky ve které byli nějaké květináče. Takže do OIII nebudu objednávat, škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Kdybych měl možnost volby, tak bych za něj asi nepřiplácel - u OIII celých 9 tisíc. Ale když je u FIII v sérii, tak s ním problém nemám. U OIII spíš rovnou adaptivní tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 ted mi prisel nejakej ofiko dopis od skodovky ve kterym sondujou zpetnou vazbu prave na tyto ruzne asistenty, jak jsou nastavenee, jestli reaguji kdy maji apod., tak snad i diky tomu dojde k nejakemu poladeni aby to zabiralo jen kdyz to opravdu ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Moja dnešná skúsenosť: na križovatke T prechachtal kolmo na mňa bus a striekal kaluže vody, asistent reagoval prudkým pribrzdením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 (editace) Mě teda asistent neukázal ještě nikdy nic a je zapnutý. Poprvé jsem ho zkoušel na dálnici, jel jsem 140 a dojel jsem auto, co jelo tak 110, trošku jsem se na něj nalepil a nic. Čekal jsem, že když je mezi námi mezera cca 7-8m, že to aspoň pípne. Ale jak tak koukám, co zde píšete, možná je to lepší, že o něm nevím:) Jinak když jsem auto přebíral, nechal jsem se poučit o Frontu a pán říkal, že u Citiga to snímá laserem vše a u Fabie to funguje jako radar na kovové věci... Editováno: 18. Únor 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Nedávají na ten zaměstnanecký operák nějakou druhou jakost? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 A máš MaxiDot ?, tam to ukazuje nebezpečný odstup. Mě za 3 měsíce už pípal 6x, pokaždé bych ještě nebrzil, odstup byl velký. Užitečná funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Maxidot je, ale prostě nic. Koukal jsem i na YT na nějaké video s Leonem a polák taky z toho nebyl moudrej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Myslím že to reaguje pouze na kovové věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 A dalších milión detailů, které normální člověk vůbec netuší, pokud se tím nebude zaobírat:) Kurňa, nový auto je nový auto, ale když člověk vidí, jak ty auta jsou pořád chytřejší a na druhou stranu nechápavě hloupnou... Měl jsem si koupit asi toho P807 co jsem chtěl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Já chtěl koupit místo ní Golfa VI Variant TDi. Do čtvrt mega jich je mraky, ale přes 100 tkm vždy na hrbu. Do města je vhodnější toto, hlavně je to nové. Zrovna v pondělí jsem čekal v autosalonu, pán si objednával O3. Prodejce se ptal, jestli chce FA za 9tis. Prý, co to je. No když Vám do cesty vběhne zajíc nebo někdo skočí do silnice auto zastaví. Úplně špatně, na příčné a živé objekty to nefunguje. Jen to dopočítává rozdíl zpomalení obou aut a podle algoritmu se to ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Dneska mi to zaflekoval před přechodem, kde se přiznám, jsem prehlidnul ženskou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Dva lidi a každý tvrdí jiné zkušenosti:))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Spíš jsem rád, že v autě funguje aspoň tohle :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubošC Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Já to mám přesně jak Losky83, stejně jsem zkušebně najížděl zezadu na auta, nikdy žádná signalizace, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 (editace) Návod tvrdí toto POZOR ■ Dbejte všeobecných pokynů k používání asistenčních systémů » strana 112, v odstavci Úvod k tématu. ■ Systém nereaguje na objekty pohybující se vozovkou napříč nebo v protisměru. Zaflekovat před přechodem ..., mě se to tedy neozval i když k situaci už došlo. Pak tomu člověk má rozumět http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Fabia_NJ/11-2015/Manual/Fabia/A06_Fabia_OwnersManual.pdf Editováno: 18. Únor 2016, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 On zas ten FA tak paranoidní není. Reaguje až v krajních situacích, třeba přiblížení ve vyšší rychlost bez toho aby ses dotkl brzdy. Samožrejmě ze občas to vyhodnotí špatně a spustí planý poplach, třeba objízdíš auto odbočujíci v levo trochu více natěsno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Ono najizdet na auto není to správné, protože auto před tebou jede stabilně a ty jsi ten kdo zrychlí, tohle má reagovat na předmět, který rychle změní, zpomalí, rychlost a přitom zpravidla ty jedeš stejně.. Pak má 3 stupně, bílá velká indikace na maxidotu, žlutá velká indikace na maxidotu a pak červená velká indikace na maxidotu.. Malá autíčka v místě celkového nájezdu km znamenají že není dodržena bezpečná vzdlalesnot mezi vozy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 On zas ten FA tak paranoidní není. Reaguje až v krajních situacích, třeba přiblížení ve vyšší rychlost bez toho aby ses dotkl brzdy. Samožrejmě ze občas to vyhodnotí špatně a spustí planý poplach, třeba objízdíš auto odbočujíci v levo trochu více natěsno.Pravda, ve městě por mě zcela běžné, kort ve špičce když specham.. To píská každou chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Koukám, že jsem rád, že to nic nedělá Když koukám, jak to občas nečekaně brzdí atd, tak si říkám, zda to spíš tu nehodu pak nezpůsobí Návod něco tvrdí, ale pak praxe je jiná, tak si v tom pak vyberte. Evidentně ví jen hrstka lidí, jak to vlastně funguje a jestli vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 On zas ten FA tak paranoidní není. Reaguje až v krajních situacích, třeba přiblížení ve vyšší rychlost bez toho aby ses dotkl brzdy. Samožrejmě ze občas to vyhodnotí špatně a spustí planý poplach, třeba objízdíš auto odbočujíci v levo trochu více natěsno. To při objíždění auta se mi také nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Zatím mi to jen pískalo. Brzdilo jen jednou, to mě možná zachránilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Ale houby. Funguje to uplne normalne, jak by clovek cekal, ze to bude fungovat... uz jen cekam, kdy se debata prenese do prepinani svetel, abychom pak pres parkovaci sensory skoncili zase u vrzani. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Zpět k tématu! Nepatřičnosti jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.