Přejít na obsah

OCT II RS 125kW netáhne a padá do nouzáku


Jirzi - R1

Doporučené příspěvky

Ahoj,

moje RS  mi teď nějak přestalo táhnout,nemá to vůbec takový nástup, hlavně v nízkých otáčkách jak by mělo.Prostě to nejede. Když sem to zkoušel na rovince tak to táhlo asi do  160km/h a pak to spadlo do nouzáku. Od té doby mi to spadlo asi 2x za cestu, při předjiždění. Setkal se někdo s tímto problémem? Musím to nechat načíst, ale sem zvědavý jestli se s tím už někdo setkal...

 

Díky za vaše názory a poznatky  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To může být řada věcí, nicméně diagnostika ti asi ukáže chybu regulace turbodmychadla - nízký tlak počítám. Ale může to být leccos, třeba pytlík nasátej do filtrboxu ;) Diagnostika je nutností. Ale moc dlouho s tím nejezdi, nebo se ti zanese filtr pevných částic.

Editováno: , autor: SuperbMike
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na diagnostice zjisteno, nizka hodnota nasavaneho vzduchu, nevim uz jak presne to bylo ve Vag naspsano. Kazdopadne to vypada ze to utika na tlakovove trubce na prave strane co jde od intercooleru. Tam to fouka pryc, ale musim to dnes rozhodit, je tam spatny pristup, a zkontrolovat vizuelne jestli tam to je opravdu ona a neni tam jeste treba prodrene to gumove kolinko co jde primo od intercooleru na tuto tlakovou trubku. Kazdopadne tam to fouka a turbo nema dostatecny tlak a proto to haze do nouzaku. Jak to nema vykon tak to nedokonale spaluje tak se pricpava dpf a spousti se regenerace a proto take obcas ten nepravidelny chod motoru na volbobeh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...