xronical Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Ahojte mam jeden problem a chcel by som vediet ci je to normalne. Ked otvorim kapotu a pozrem sa na nadrzku s olejom do serva je cela mastna cierna od oleja. Viem ze na tom zelenom viecku je dierka pre nejaky unik ale ja mam ten unik oleja velky a potom mi servo zacne hucat bzucat a co ja viem aky zvuk to este vyda....po doliati oleja je vsetko ok... Mozno cca 1x za mesiac musim doliat. Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tak když to někde teče u nádobky, tak vyměnit, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Přesně jak píše SUP vyměnit kór když ještě přesně víš odkud to teče .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 no tak objednal som nové víčko na nádobku vymenil ale stále ten problém pretrváva....prešiel som cca 90km a zas bol olej vonku cez tu malinku dierku vo víčku.... neviem kde môže byť problém. hadičky su ok lebo automechanik mi dával nový olej do serva a povedal že nie su prasknute ani nič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 pokud to opravdu teče tím otvorem, tak je podle mě něco špatně v čerpadle - nějak to tlakuje nadruhou stranu, a nebo jsi tam toho dal moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 no mal som normalne medzi min a max ale ked som otvoril nadržku tak bol ojel spenený ako ked sa cocacola otvorí a vyšumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 30. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Zistil som ze olej sa mi straca hlavne ked ma motor otacky cca 3000 a hore.napr na dialnici ked idem 130 tak fajn ale ked idem 150 a otacky su 3000 tak olej sa spení a tlaci ho cez veko.potom zacne hucat kvoli nedostatku oleja. Ps aky olej ide do serva. V servise mi tam dali nejaky othp Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Oleje do serva se dělí převážně podle barvy čirý (průmyslový), zelený a červený do aut. Do serva by měl být zelený, ale je dražší. Nicméně červeným vůbec nic nezkazíš, tedy rozhodně lepší, než aby jelo servočerpadlo na sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Nemůže byt třeba zaseknuty prepousteci ventil? Že by to tlakovalo do banky pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Znělo by to celkem logicky. Asi by se to projevilo tužším řízením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 (editace) Mě jelo čerpadlo uplne bez oleje asi 15km, než mě napadlo odkud muže ten zvuk byt a těžko to nešlo ;-). Nakonec mi vyrezlo řízení a prasklo gufero ;-) Editováno: 1. Září 2015, autor: Jany123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Prepacte chlapi dlho som tu nebol...no riadenie ide v pohode nemam pocit ze by bolo tuhsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 19. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Po dlhom čase ale predsa to tu napíšem Problém vyriešený. výmena servo čerpadla nepomohla, musel som vymeniť hrebenove servo riadenie. Olej sa už nepeni a servo nehuci. Dúfam, že to pomôže 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.