toxikcz Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Zdravim,mám fabii RS 2006 . Mam problem s alarmem ze se samovolne spouští a houka,nevíte nekdo jestly jde deaktivovat vagem?popřípadne jak deaktivat manualne? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Zkus napřed odpojit čidlo hlídání interiéru. Možná to spouští falešný poplach. Najdeš ho pod osvětlovací lampičkou interiéru (pokud máš střešní okno, tak pod ovládáním střešního okna). Měla by u něj jít nastavit citlivost ve třech stupních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxikcz Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ok stresni okno mam,jdu se na to podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxikcz Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 jj je tam + 0 - . Bylo to na nule tak jsem to dal na minus a jsem zvedavej co v noci bude rikat vratnej v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Pokud nepomůže změna citlivosti, tak zkusit odpojit úplně. Pokud ani to nepomůže, tak postupně překontrolovat (vyřadit) ostatní čidla (spínače). Hlídá se víko motorového prostoru, víko zavazadlového prostoru, dveře, spínací skříňka, vnitřní prostor vozidla a pokles napětí v palubní síti vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.