Leden 9, 20205 r Dotaz da se nekde stahnout novejsi Firmware ? Popripade ma to smysl to aktualizovat ?
Leden 10, 20205 r Poslední software: 1433 - lze následně přepnout do nového skinu, jen je nutné upravit menu climatroniku k úplně funkčnosti(dle verze jednotky a množství updatu, lze usuzovat, že i panel přístrojů podporuje toto nové menu).
Leden 11, 20205 r a má to smysl ? tohle se mi zdá takové zasekané proto bych chtěl zkusit udělat novější soft
Leden 12, 20205 r Většině lidí se nové menu líbí mnohem víc + dle fotek z jednotky MIB by mělo jít na tvém voze aktivovat řada dalších funkcí, například i air-care...
Leden 19, 20205 r Da se na S3FL rozjet mapa na cocpitu s tim, ze na hlavni obrazovce (Columbus) jede neco jineho? Napr. video? Na kodiaqu mi rikal kolega, ze to nejde (kdyz vypne navigaci na columbu, tak se mu ztrati i z cocpitu...
Leden 21, 20205 r Dobrý den, moc sem nepíšu, ale musím se podělit o svoji zkušenost s uživatelem Ferda25. Mám to do Strakonic docela daleko tak jsem váhal, zda se mám vypravit nebo ne, ale nakonec jsem se odhodlal a napsal. Musím říct, byl jsem mile překvapen jednáním, kterým Ferda25 přistupuje k práci, je to opravdu mistr ve svém oboru, neznám nikoho, kdo by to měl takhle v malíku jako on Vše v mém autě nastavil, dokonce opravil paměť sedaček, což v originál servisu nedokázali (chtěli měnit motorky pro pohyb sedadel), takže super. Nakonec jako třešničku na dortu mi přeinstaloval jednotku MiB 2 na MiB 2.5 a já jsem si mohl namontovat LCD Columbus 9,2”. Vše funguje na jedničku a musím podotknout, že i když se jednotka hodně bránila, nevzdal to a nakonec opravdu vše dokončil. Ještě jednou mu chci touto cestou poděkovat a pokud někdo váháte zda se do Strakonic vypravit tak neváhejte, je to opravdu člověk, který se jen tak nevidí. Zasílám pár fotek nového Columbuse, omlouvám se kvalitu fotek, fotil jsem narychlo.
Leden 21, 20205 r V čem prosím spatřuješ hlavní výhodu MIB 2.5 a větší display Columba? Jsem v podobné situaci, ale říkám si, jaké jsou plusy jako takové. Díky.
Leden 21, 20205 r No hlavně ten LCD, to je jíná třída, barvy jsou nádherný, nejsou tam duchové jako u staršího LCD, dále to menu je mnohem hezčí než to staré, vše funguje svižně, žádné trhání. Jinak to hezčí menu umí Ferda25 i na starším LCD s MiB 2. Pokud někdo nechce měnit LCD tak to menu umí změnit, měl jsem to před výměnou a super.Sent from my iPhone using Tapatalk
Únor 5, 20205 r Možná se budu opakovat ale můžu se zeptat co je za potřebí když mám columbus a chtěl bych to předělat na to celosko?? Upraveno Únor 5, 20205 r od Marak1
Únor 5, 20205 r Ja se spis zeptam Marak1 na duvod predelavani ...bude to pak umet neco noveho ? To sklenene je strasne nachylne na otisky prstu..jedine co me chybi na columbovi r.v. 2016 je ze nema tu vzdalenou komunikaci z mobilem ( jestli to dela radio nebo jina jednotka v aute) myslim kde se auto nachazi zda je zamcene atd ...to me tam chybi a to kdyby nekdo umel dodelat do auta ktere jeste nema sos tlacitko
Únor 5, 20205 r To bohužel nelze, Škoda to nechce povolit - https://forum.skodahome.cz/topic/139713-po%C4%8Det-z%C3%A1jemc%C5%AF-o-%C5%A1koda-connect/?tab=comments#comment-2247843 Mne by zase lákal Wireless Android Auto :-))
Únor 25, 20205 r V 20. 11. 2019 na 19:39, ferda25 napsal: Nové mapy pro Columbus: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/P184_N60S5MIBH3_EU.7z Ahoj, mám columbusa celosklo HW: H54 SW: 1240 Mapy: 2018 čo je najlepšie? aktualizovať tieto mapy alebo prve aktualizovať celý columbus? mapy sa inštalujú z SDkarty a celý software columba si viem aktualizovať aj sám? Keď je auto v záruke ? som nováčik..
Únor 26, 20205 r A je nejaky problem s Columbom?Lebo inak nieje dovod ho aktualizovat.Mapy stiahnut zo Skodaupdate portalu a nahrat do Columba.
Únor 26, 20205 r před 1 hodinou, Patrik1971 napsal: A je nejaky problem s Columbom?Lebo inak nieje dovod ho aktualizovat.Mapy stiahnut zo Skodaupdate portalu a nahrat do Columba. nie problém nie je žiadny našťastie, len som taký že sa snažím mať všetko aktualne hlavne kvoli tomu vydávajú tie aktualizácie či už kvoli novým funkciám alebo opravám chýb či rýchlosti
Únor 26, 20205 r Ahoj me Ferda25 nahraval aktualizace columba je tam jine menu pridane funkce atd ale mam ten starsi typ co jde dat do tvojeho by ti rekl on
Březen 4, 20205 r Zdravim, nějak mi nejde spustit SIM ve slotu pro |SIM kartu. Jedná se o S3 r.v. 2016 prostě sim tam nejde vložit dle návodu. Kouká 2/3 ze slotu ven. Jednou jsem ji i rozeznal na displeji ale psalo to , že SIM je nefunkční. V telefonu funguje bez problemu. Děkuji za každou radu J. Upraveno Březen 4, 20205 r od JirkaC
Březen 4, 20205 r Tak jsem to nafotil. Opravdu dál zasunout to nejde a při zasunutí cejtim tsakový docvaknutí. J Upraveno Březen 4, 20205 r od JirkaC
Březen 5, 20205 r Jasně, takhle to chápu, ale bohužel ji tam dál nezastrčím. Odpoledne na to kouknu J. Upraveno Březen 5, 20205 r od JirkaC
Březen 5, 20205 r Tak je tam nějeký zbytek Simky. Bohužel se mi ho nepodařilo ze slotu vytahnout. Zajel jsem do autorizáku a vytahnout to nedokážou. Nic jinýho jsem nečekal. Ta budu pátrat po nějakým šikulovy, který by to uměl vytagnout. J.
Březen 5, 20205 r Ukázalo, ale psalo, že je sim nefunkční. Uvidím jestli to někdo dokáže za rozumnej peníz vytahnout.
Březen 6, 20205 r Jehlou jsem to zkoušel, ale marně.Vysavač bude pravděpodobně slabý.Je to tam totiž nějak zašprajcovaný. J
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.