Březen 6, 20205 r Tenká pinzeta by se tam nevešla? Jinak asi nezbude nic jiného, než vytáhnout a rozebrat. Vytahoval jsem loni takhle zaseklou sim z telefonu (resp. dvě nacpané do jedné díry) a je to opravdu chuťovka.
Březen 6, 20205 r Ja bych to spis zkusil udelat z 0.5mm pruzinoveveho dratu takovy dratek a na konci ohnout 1.5mm na plocho to tam vlozit dostat to za tu simku a jemne potahnut...jinak sa zeptam na co vyuzivate vestavenou sim? mam ji tam ( druhu k memu cislu ) ale kdyz vejdu do auta z telefonem prihlasi se na telefon a bere si vse z tama jen kdyz zapomenu telefon tak se prihlasi tato. Tak me to moc nedava smysl...
Březen 6, 20205 r před 4 hodinami, bojler napsal: Tenká pinzeta by se tam nevešla? Jinak asi nezbude nic jiného, než vytáhnout a rozebrat. Vytahoval jsem loni takhle zaseklou sim z telefonu (resp. dvě nacpané do jedné díry) a je to opravdu chuťovka. Pinzeta se tam nevejde bohužel. Na rozebrání si netroufám, tak pokud někoho seženu nechám to udělat.
Březen 6, 20205 r před 4 hodinami, bojler napsal: Tenká pinzeta by se tam nevešla? Jinak asi nezbude nic jiného, než vytáhnout a rozebrat. Vytahoval jsem loni takhle zaseklou sim z telefonu (resp. dvě nacpané do jedné díry) a je to opravdu chuťovka. Děkuji za tip, jestli někde seženu ten drátek tak to zkusím. J
Březen 6, 20205 r Když tam opatrně strkáš tu svoji kartu - cítíš pružný odpor? Jestli by nestačilo uvolnit tu pojistku jemným zatlačením a pak by ten zbytek možná šel lépe ven...
Březen 6, 20205 r před 2 hodinami, Martin Bednář napsal: Když tam opatrně strkáš tu svoji kartu - cítíš pružný odpor? Jestli by nestačilo uvolnit tu pojistku jemným zatlačením a pak by ten zbytek možná šel lépe ven... to zacvaknutí cítím, ale karta se tam zasune jenom kousek- viz foto výše.
Březen 6, 20205 r Jednim nebo druhym cvaknutim bys mel ten zbytek uvolnit ze zapadky a pak zkusit vydolovat ze slotu. Jestli citis tu zapadku, tak je velka sance to uvolnit a vyndat. Odkud jsi? Upraveno Březen 6, 20205 r od Martin Bednář
Březen 6, 20205 r Před hodinou, Martin Bednář napsal: Jednim nebo druhym cvaknutim bys mel ten zbytek uvolnit ze zapadky a pak zkusit vydolovat ze slotu. Jestli citis tu zapadku, tak je velka sance to uvolnit a vyndat. Odkud jsi? Litomyšl, ale dojedu kamkoli J
Březen 12, 20205 r Tak se mi to podařilo dneska vyřešit. Byla tam strčená nějaká mini simka. Instaloval jsem novou a už mi vše funguje. Jenom mě mrzí, že autorizovaný servis si s tím nedokázal poradit. Děkuji všem za rady, které mi samozdřejmě pomohly. J
Březen 12, 20205 r Mam dotaz ma to smysl tam davat sim ? Umi to i neco mimi hotspot ? Nemam celosklo mam tam nejakej smartgate ale sim jsem tam zkousel a defakto mi nic nefungovalo aniz bych to nepripojil na wifi a nebo kabelem
Březen 12, 20205 r Navic kromě hotspotu to asi neumí. Ale za mě když mi to nabízí tak jsem rád, že to funguje. J
Březen 13, 20205 r Vzal jsem starou Simku a na hranu jsem aplikoval trochu vteřinového lepidla. Potom jsem to strčil do slotu a čekal až lepidlo zaschne. Vytanul jsem to spolu s mikro sim, která zzam byla zasunuta. Pro radu jsem si zašel do jedný suprový nálevny piva. Už se těším jak tam bývalému kolegovi poručím štamprle za radu. J
Březen 13, 20205 r Jojo, taky jsem měl tak trochu obavu. Opravdu jsem tam toho lepidla dal dosti málo. J
Březen 13, 20205 r Já si furt myslím, že vysavač by si s tím poradip, ale zkoušet to kvůli tomu nebudu [emoji23]
Březen 18, 20205 r Zdravím všechny Prosím poraďte mi s aktualizaci map. Koupil jsem superba 2016 s columbusem, který má pouze sloty 2x SD a USB. V prvním SD slotu je vložena SD karta s navigaci a bez ni navigace nefunguje. Navštívil jsem stránky škoda, aktualizace infotainmentu, zadal WIN a stáhnul novou mapu (13GB) a rozbalil zip. V ZIPU je pouze složka „maps“ s podsložkami, vypadá to stejně jako na originální SD kartě vložené v Autě. Tak jsem vzal druhou novou SD a na ní nahrál obsah nových map. Vyměnil jsem karty a piše mi to "Vložte datový nosič s platnými navigačními daty" Zkoušel jsem to několikrát a na různé SD se stejným výsledkem. Upraveno Březen 18, 20205 r od Doffi
Březen 18, 20205 r 1) Mas Amundsen, nikoliv Columbus 2) To co jsi stahl, prehraj na originalni SD karte na ktere mas mapy (tzn. ta kterou jsi z auta vyndal) Nelze pro mapy pouzit libovolnou SD kartu, musi byt originalni.
Březen 20, 20205 r Dík moc. Napsal si to jasně, věcně a už je mi to všechno jasné. Než jsem to tady napsal měl jsem totiž předtím asi 20 minutový hovor se škoda auto infolinka a ženská mi nebyla schopna ani říct, že to funguje jen s originální SD. Přitom jsem ji řekl, že jsem to zkoušel asi na 3 různé SD a že jsem si koupil v datartu novou 32GB kartu aby se mi tam vlezla aktuální mapa a ona mi jen řekla, že to je divné, že to nefunguje. Takže dík a už budu vědět. :-)
Březen 20, 20205 r Jak bylo řečeno, stačilo se kouknout do vlákna Amundsen, kde to bylo již vysvětleno, a to již v roce 2016. Ušetřil by sis hodně času.
Březen 20, 20205 r Doffi, taky jsem tam volal a škoda času. Ani v autorizáku nepomohli.Musel jsem si poradit sám. Opět mě to utvrdilo, že do autorizáku je to škoda času a peněz. J.
Březen 23, 20205 r Columbus a DAB, ako ste na tom so signálom na SVK? Mne nájde zopár staníc a všetky sú ticho. Napríklad Towercom Anténa rock nájde a ostane ticho, po chvíli preladí na FM frekvenciu Anténa rock. To všetko s priamou viditeľnosťou a vzdialenosťou 5km od Zobora kde by mal byť 5kW DAB vysielač.
Březen 23, 20205 r Mne to na octavii funguje, nie su ticho, ale casto sa prepina DAB/FM. Je to pocut na trochu rozdielnom zvuku. Funguje mi to hlavne v BA a aj okolo Nitry a BB. Na vychode mi to tusim nechyta nic.
Duben 5, 20205 r Zdravím, jak mam nahrat a kde stahnu novy software 1433? Ted mam hw H50 a sw 702. VCDS 19.6.2 mam na dodatečné potvrzeni instalace. Diky za rady
Duben 14, 20205 r Dobrý den, prosím o radu. Máme Škoda Superb III 2015 v něm autorádio s TV Tunerem. Bohužel s příchodem DVBT-2 se stalo nepoužitelné. Jak máme postupovat? Je zde nutno navštívit servis? HW: H50 Software: 0318 Případně jak se bude návštěva servisu cenově pohybovat pokud jste již řešili. Druhý dotaz - jak zjistim jestli mám aktuální mapy? Případně je potřeba něco aktualizovat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.