Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

v piatok preberam auto, chcel by som cim skorej tam dokodovat nejake veci, kto by bol ochotny? najlepsie co najsikovnejsi a najblizsie od Bratislavy

• Autor

napiš igorovi, ten je z BA.

hxigor@gmail.com

Upraveno od kokta7

Da sa nakódovat to riasenie aj na

mojom S3?Výbava Style.Ďakujem.

Fakt? Ja mel za to, ze to je problem hardware a ne software...

• Autor

uz mam potvrzenou funkcnost i od KarlaM a ten ma take Style

snad jde přeci o to jestli máš xenony + ty ledky v žebrování.

Pokud svítí "řasy" v noci není problém ve dne rozsvítit obě... :)

No prave. Vybava Style svitici rasy nema. Takze jde to pouze dokodovat, nebo to nepujde, pac tam 'neco' od vyroby chybi?

Pokud máš u Style výbavu DLA (Dynamic Light Assist) svítící řasy tam jsou, normálně svítí s potkávacími, s denním svícením jen po adaptaci.

Moje vybava Style svitici rasy nema. Takze jde to pouze dokodovat, nebo to nepujde, pac tam 'neco' od vyroby chybi?

Já myslím, že to Ferda řekl jasně. Pokud to nesvítí v noci, adaptace nepomůže. Chybí tam HW. Já mám sice Style, ale současně příplatkové DLA, které již tento HW má.

Upraveno od KarelM

Na druhou stranu ferda nerekl, ze to je problem, ale ze to pujde :-)

Ale nejspis to nepujde, sice tam rasy jsou, ale pod nimi asi nebudou led.

• Autor

však tam musíte mít svítící žebrování, jinak nic moc nenastavíte.

Upraveno od kokta7

to je zas kvalitní debata :D

Takže pro všechny, kterým na to rozum nestačí - Pokud máte DLA, tím pádem vám svítí ty čárky současně s xenony, tak to lze dokódovat i k dennnímu svícení. Výbavy už bych do toho už nemotal.

Upraveno od janmatejicek

Lidi, proboha - je snad samozřejmé, že doaktivovat toto SVÍCENÍ jde v případě, že řasy SVÍTÍ i běžně při potkávacím světle. Nenapadlo mě, že někdo bude chtít rozsvítit pouze pochromované plasty, tam to samozřejmě nepůjde stejně jako u O3. Než se začnu ptát, musím i trochu přemýšlet, pak tu vznikají takové debaty a dohady.

Dle mého lze z mé informace dovodit vše potřebné...i to, že pokud to v noci nesvítí, že to nepůjde....pro skalní příznivce určitě existuje cesta(nové světlomety). 

Michal: Ja tohle tema nechci rozmelnovat, ale mam dojem, ze tam nejsou pochromovane plasty. Ty rasy maji barvu pruhledneho plastu a dat pod ne zarovku, ledku, treba by svitily. Ne ze bych to chtel.

Spis me zajimalo, jestli jejich rozsviceni neni pouze otazkou soft upravy.

Coz neni.

Martine můžeš mít klidně pravdu :kol-47:  ještě jsem neměl možnost zkoumat, z čeho jsou ty nesvítící žebra, zatím jsem řešil každého "s"

Jsou tam průhledné proužky-plasty, ale vypadá to jako světlovodič, v jeho přední části je zřejmě umístěna LED, jejíž světlo se tím plastem šíří a budí to dojem svítícího proužku. Tak to mám aspoň já. 

Upraveno od KarelM

Takže pouze varianta s DLA má ty svíticí proužky (řasy). Samozřejmě se naskýtá otázka, jestli i v nižší verzi jsou proužky osazeny světlovodičem s ledkou, které jsou pouze deaktivovány (i pro potkávací světla) nebo tam je jen holý plast. Mrkni se do adaptací a mělo by to být poznat.

• Autor

no u oktavie tam je žárovka, vím že lidi si to mění za ledky aby to vypadalo podobněji k tomu činskému led pásku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.