Červen 1, 20169 r v piatok preberam auto, chcel by som cim skorej tam dokodovat nejake veci, kto by bol ochotny? najlepsie co najsikovnejsi a najblizsie od Bratislavy
Červen 1, 20169 r Autor napiš igorovi, ten je z BA. hxigor@gmail.com Upraveno Červen 1, 20169 r od kokta7
Červen 2, 20169 r Autor uz mam potvrzenou funkcnost i od KarlaM a ten ma take Style snad jde přeci o to jestli máš xenony + ty ledky v žebrování.
Červen 2, 20169 r No prave. Vybava Style svitici rasy nema. Takze jde to pouze dokodovat, nebo to nepujde, pac tam 'neco' od vyroby chybi?
Červen 2, 20169 r Pokud máš u Style výbavu DLA (Dynamic Light Assist) svítící řasy tam jsou, normálně svítí s potkávacími, s denním svícením jen po adaptaci.
Červen 2, 20169 r Moje vybava Style svitici rasy nema. Takze jde to pouze dokodovat, nebo to nepujde, pac tam 'neco' od vyroby chybi?
Červen 2, 20169 r Já myslím, že to Ferda řekl jasně. Pokud to nesvítí v noci, adaptace nepomůže. Chybí tam HW. Já mám sice Style, ale současně příplatkové DLA, které již tento HW má. Upraveno Červen 2, 20169 r od KarelM
Červen 2, 20169 r Na druhou stranu ferda nerekl, ze to je problem, ale ze to pujde :-) Ale nejspis to nepujde, sice tam rasy jsou, ale pod nimi asi nebudou led.
Červen 2, 20169 r Autor však tam musíte mít svítící žebrování, jinak nic moc nenastavíte. Upraveno Červen 2, 20169 r od kokta7
Červen 2, 20169 r to je zas kvalitní debata Takže pro všechny, kterým na to rozum nestačí - Pokud máte DLA, tím pádem vám svítí ty čárky současně s xenony, tak to lze dokódovat i k dennnímu svícení. Výbavy už bych do toho už nemotal. Upraveno Červen 2, 20169 r od janmatejicek
Červen 2, 20169 r Lidi, proboha - je snad samozřejmé, že doaktivovat toto SVÍCENÍ jde v případě, že řasy SVÍTÍ i běžně při potkávacím světle. Nenapadlo mě, že někdo bude chtít rozsvítit pouze pochromované plasty, tam to samozřejmě nepůjde stejně jako u O3. Než se začnu ptát, musím i trochu přemýšlet, pak tu vznikají takové debaty a dohady.
Červen 2, 20169 r Dle mého lze z mé informace dovodit vše potřebné...i to, že pokud to v noci nesvítí, že to nepůjde....pro skalní příznivce určitě existuje cesta(nové světlomety).
Červen 2, 20169 r Michal: Ja tohle tema nechci rozmelnovat, ale mam dojem, ze tam nejsou pochromovane plasty. Ty rasy maji barvu pruhledneho plastu a dat pod ne zarovku, ledku, treba by svitily. Ne ze bych to chtel. Spis me zajimalo, jestli jejich rozsviceni neni pouze otazkou soft upravy. Coz neni.
Červen 2, 20169 r Martine můžeš mít klidně pravdu ještě jsem neměl možnost zkoumat, z čeho jsou ty nesvítící žebra, zatím jsem řešil každého "s"
Červen 2, 20169 r Jsou tam průhledné proužky-plasty, ale vypadá to jako světlovodič, v jeho přední části je zřejmě umístěna LED, jejíž světlo se tím plastem šíří a budí to dojem svítícího proužku. Tak to mám aspoň já. Upraveno Červen 2, 20169 r od KarelM
Červen 2, 20169 r Nasel jsem neco malo ke svetlometum zde, od strany 17. pps_sk_107_skoda_superb_3_part2_rus.pdf
Červen 2, 20169 r Takže pouze varianta s DLA má ty svíticí proužky (řasy). Samozřejmě se naskýtá otázka, jestli i v nižší verzi jsou proužky osazeny světlovodičem s ledkou, které jsou pouze deaktivovány (i pro potkávací světla) nebo tam je jen holý plast. Mrkni se do adaptací a mělo by to být poznat.
Červen 2, 20169 r Autor no u oktavie tam je žárovka, vím že lidi si to mění za ledky aby to vypadalo podobněji k tomu činskému led pásku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.