Září 12, 20204 r Zdravim, vie mi niekto poradit ako najodujem zapinanie rias pri dennom svieteni? Prikladam obrazok
Září 12, 20204 r Denní světla + zadní světla bez SPZ: SIII (8)-Leuchte24SL HRA65-Lichtfunktion C 24, not active→Daytime running lights (10)-Leuchte23SL HLC10-Dimmwert CD 23, 0→100 (8)-Leuchte24SL HRA65-Lichtfunktion C 24, not active→Daytime running lights (10)-Leuchte24SL HRA65-Dimmwert CD 24, 0→100
Září 14, 20204 r Ahoj někdo od Trutnova nebo Semil kdo by dokodoval různé věci na supu 3 sportline mr2017 děkuji
Září 14, 20204 r před 8 hodinami, Tomtomy22 napsal: Ahoj někdo od Trutnova nebo Semil kdo by dokodoval různé věci na supu 3 sportline mr2017 děkuji ahoj co by si chtel,???
Září 14, 20204 r před 50 minutami, sabross napsal: ahoj co by si chtel,??? Vypnutí start stop. odblokovani TV za jízdy pamet výhrevu sedaček polozka dotankování na maxi dotu xds otacky ventilátoru klimatizace Aby šel kufr zavírat i přes stlačitko “Rasy” v předních světlech Rozšíření dcc aircare Upraveno Září 14, 20204 r od Tomtomy22
Září 14, 20204 r A fakt chces dat toto vsetko spravit niekomu,kto sa tu vcera zaregistroval???? Predpokladam,ze par poloziek z toho urco ani nevie.......
Září 14, 20204 r před 3 minutami, Patrik1971 napsal: A fakt chces dat toto vsetko spravit niekomu,kto sa tu vcera zaregistroval???? Predpokladam,ze par poloziek z toho urco ani nevie....... Teď na to koukam ze je to také nový člen, ale těžko říct třeba něco taky umí. Kdybych to neměl tak daleko tak bych zajel radši k ferdej :( ale stejně to tak asi dopadne ze si budu muset udělat výlet k němu ať mám jistotu ze to bude vše fungovat jak má.
Září 14, 20204 r před 28 minutami, Patrik1971 napsal: A fakt chces dat toto vsetko spravit niekomu,kto sa tu vcera zaregistroval???? Predpokladam,ze par poloziek z toho urco ani nevie....... Uz zacinas s hysterii dohanet Alese. Jako kdyby tady registrace byla neceho podminkou. Neco z toho treba umet nebude, ale ne kazdy musi mit nutne obsesi jet pouze a vyhradne do Strakonic.
Září 15, 20204 r Prehanas,.....ja som bol trebars uz aj v Bratislave,ale nikdy by som si nedal robit nic na aute od niekoho,kto ma trebars tu nulove referencie,vcera sa registroval a hned chce nieco ako kseft ponuknut.To si kludne potom mozem kupit kabel radsej a robit to sam.
Září 15, 20204 r před 23 hodinami, Tomtomy22 napsal: Vypnutí start stop. odblokovani TV za jízdy pamet výhrevu sedaček polozka dotankování na maxi dotu xds otacky ventilátoru klimatizace Aby šel kufr zavírat i přes stlačitko “Rasy” v předních světlech Rozšíření dcc aircare vidim že je to všude stejne kazdy chce jenom vydělat pulku věci ti mužu udělat pres aplikaci carista mam to taky a znam plno lidi co si to dělaji pres tuto apku
Září 15, 20204 r Tak to jsi kouzelník, že jen z těchto informací víš, že to na autě půjde vůbec aktivovat. Jen pro aktivaci air-caru potřebuješ ověřit zda je to vůbec možné, nebo zda bude nutné přehrát jednotku. To Ti žádná "apka" neřekne.
Září 16, 20204 r Zdravím všechny, neporadil by mi někdo, prosím, s dokódováním funkce manévrovacího brždění přes VCDS? S3/04/2017. Podle VIN kódu by tato funkce měla jít dokódovat, ale v Přispůsobení MAS12843-Funkce manévrovacího brždění je v Uložená hodnota - Podmínky nejsou správné nebo nastala sekvenční chyba. díky. R.
Září 16, 20204 r Superb 3 podporuje tuto funkci až od 05/2017 od 11/2016 do 05/2017 nutné přehrát jednotku a celou ji opětovně nastavit + v případě PDC jednotky je nutné ještě provést kódování i dalších jednotek ve voze na adresách 03 a 17.
Září 18, 20204 r Zdravím všechny Superbáky,zajímalo by mě,která funkce se vyplatí nebo je v oblíbenosti nejčastěji dokodována?Možná otázka zrovna na Ferdu,kterou funkci nejčastěji koduje nebo doporučuje na Superbu III 2016.Vzhledem ke vzdálenosti se chystám k Rolbařovi,který je udajně také šikovný a mám to k němu 15minut cesty.Chtěl bych nakodovat funkci vyklápění zrcátek až po nastartování motoru ale zase bych ho nerad obtěžoval jen s jednou věcí. Díky
Září 24, 20204 r Ještě možnost zavřít kufr i zevnitř a pro mě důležité vypnutí pípání při pohybu víka kufru, ať mi to nebudí děti.
Září 24, 20204 r Před hodinou, Delphin napsal: Ještě možnost zavřít kufr i zevnitř a pro mě důležité vypnutí pípání při pohybu víka kufru, ať mi to nebudí děti. Díky,že jde vypnout pípání jsem ani nevěděl a jak říkáš,tohle malá ocení :D
Říjen 6, 20204 r Zdravím, 1) Niekde som tu na fóre čital že je možné dokódovať núdzové brzdenie pri parkovaní od nejakého konkrétneho roku. Je to možné na modelu 11/2016 ( modelový rok 2017 - L&K ) - mám vyššie parkovacie senzory ( sleduje mi aj výšku pod podvozkom - neviem či to je klasická výbava pri superboch, ale pri Octávii som to ešte nevidel ) + automatické parkovanie a zadnú cúvaciu kameru. Je možné to dokódovať, alebo je nutná výmena jednotky? 2) Je možné dokódovať viac farieb do ambientného podsvietenia? Rožšíriť zoznam z 10 na 30 ako to má VW? Videl som superb, ktorý to mal rožšírené na 30 farieb, akurát neviem či tam treba vymeniť aj farbické led pásiky ambientného podsvietenia. A ak áno, je tu niekto kto by to dokázal spraviť ( najlepšie Slovensko ) ? - Ďakujem moc. Upraveno Říjen 6, 20204 r od Spidmax
Říjen 17, 20204 r V 9. 10. 2020 na 15:16, palvis napsal: nema niekto navod ako nakodovat ambientne podsvietenie fialovu farbu 2015 rok dik Jednotka 09 login: 31347 Adaptace na červenou: (31)-Int. light; 2nd generation-Rotwert Farbe X, H (32)-Int. light; 2nd generation-Gruenwert Farbe X, H (33)-Int. light; 2nd generation-Blauwert Farbe X, H X= číslo slotu barvy H= poměr barev RGB
Říjen 22, 20204 r Zdravím, nevíte o někom z okolí Ostravy, popřípadě i dále, kdo zvládně základní úpravy na S3 MY 2021 L&K? Za chvíli ho mám doma a chtěl bych si tam určo vypnout start/stop a pak nějaké cerepetičky co tam pujdou dokódovat. Ferdu mám jaksi z ruky, tak někdo osvědčený kdo je blíže :) Dík.
Říjen 23, 20204 r Ferda25 chtěl bych nakodovat nějake veci a psal SZ ale zatim odpověd žadna...ozvi se děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.