Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je škoda, že tady nejde udělat něco jak je na fórech android, kde je část pořád na začátku a tam se dají měnit informace. Zde by to bylo ideálně je k´dování a bylo by tam vše co se dá změnit a jak to funguje. Takže je to vcelku problém.

Vloženo

No ještě bych to doplnil o to, že řada věcí má společný jmenovatel v podobě MQB a tedy občas napříč modely. Ne všude, ale velmi často je diskuse na stejné téma rozdrobená po jednotlivých sekcích.

Vloženo (editace)

Hosi a co to otocit.... udelat u nas na Morave nejaky kodovaci sraz S3 kde by jsme pozvaly kluky co koduju pres den by jsme si nechaly polecit auta vecer objednat posezeni ve sklepe u vina bud samy nebo vzit aj baby ,decka a domluvit jim tu nejaky program ubytovani ... stalo by to za to ? A i lidem co to koduju by sa vyplatilo sem dojet kdyz by delaly vic aut...kdyby jo staci rict neco by jsme tu domluvily...ze srdce slovacka vas zve Milan

a i lidi co proti sobe tady utoci by si spolu mohly dat poharek vina vyrikat si to  a zakopat valecnu sekeru ....

Editováno: , autor: milanfrolka
Vloženo

Člověk, co se tím živý na full-time/osvč tam pojede jedině, že mu zaplatíš cestu (náklady), čas na cestě = penězům, které by si tím mohl vydělat a ubytování + stravu, u zaměstnance/hobíka je to dost podobné, ikdyž ten to dělá pro zábavu

Vloženo

Kdysi,když byly škoda fóra sloučené,resp.bylo jen jedno,jsme jezdili na srazy přes půl republiky,dodělávky se dělaly na srazech za "kup mi pivo".

Jiná doba

• Pozitivní 4
  • Negativní 1
Vloženo
V 30. 5. 2019 na 10:16, MrMysakovich napsal:

Luhačovice - Strakonice? ? Nereálné... 

Kabel mám, všechno ok teď, auto nechcípá a už to ani nic nepíše (nechápu jak to zmizlo) každopádně nevím jestli jsem udělal dobře a jestli není lepší to dát přes tu voltáž.. Každopádně jak sem psal, to nastavení mi tam prostě u 19 (CAN) chybí, mám tam jen tři varianty a auto start stop voltage limit chybí...

Vsetín > Strakonice a dokonce i zpět reálné, co víc zatím 2x...

Udělej si výlet, projeď auto, ohul si muziku v autě, odpočiň si při ŕizení a hlavně navštiv někoho kdo ví co dělá, jak psali kluci?

Aleši gratulace k nové káře?, s Ferdou máte bojový úkol, mrkněte zda-li budou zadní lampy pasovat z faceliftu  na předfacelift, díky??

Vloženo

Odpocin si pri rizeni? Kristova noho, diky za kazdy den bez nej :-)

Me by zajimala moznost doplneni personalizace, ale jako ty brzdy, zrejme opet zustane bez odpovedi..

• Líbí se mi 1
  • Negativní 1
Vloženo
před 23 minutami, bojler napsal:

Me by zajimala moznost doplneni personalizace, ale jako ty brzdy, zrejme opet zustane bez odpovedi..

Ahoj, pár stránek zpátky jsem tady zkoušel popsat a vysvětlit, jak super tyy brzdy jsou, no a dozvěděl jsem se od mnoha diskutujících, že ten problém S3 nemá :) Tak už se mi moc nechce si zbytečně plácat játra...

Vloženo

Jde o brzdění vždy, když má auto natlakované brzy, třeba kvůli koliznímu asistentovi nebo když brzdí tempomat (ACC) a asi budou i další případy. Nejsnáz to poznáš s ACC a DSG, když má auto zastavit plynule samo, třeba v koloně. 

Vloženo
před 3 hodinami, bojler napsal:

iv00vi: predpokladam podle popisu, ze v autech byla vzdy DSG, je to tak? jde tedy o brzdeni v nizkych rychlostech?

Jestli myslíš úpravu brzd, tak brzy jsou ostřejší a subjektivně má hydraulický brzdový asistent rychlejší nástup. Má to souvislost tuším s odvzdušněním ABS, ale fakt nevím, více Ferda.

S tím řízením je to těžko, všechny nás to baví spolu s auty??? Osobně, pokud jedu na dovču nebo na výlet, nikam nespěchám takže si to užívám, čumím na auta, krajinu, slečny a dámy na chodnících?? a odpočívám, uhýbám teď v létě bikerům a jiným střelcům, prostě pohodka?

Vloženo
V 31. 5. 2019 na 11:14, bojler napsal:

Mně např. není jasné, jak se změna u brzd projeví. Lineární nástup, vyšší účinnost, nebo něco jiného?

Komunikativni a prijemny clovek, za kterym maji jezdit rodinky na vylet pres celou republiku, je schopen dat za takovouto otazku minus. Radeji bez dalsiho komentare...

• Pozitivní 5
  • Negativní 2
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Vsechny MR2019 maji po nastartovani vychoze Normal. Karoq, Octavia, Superb, Kodiaq, vsechny.

Pokud mas, tak si tu hodnoty vycti ze starsiho superba ktery tu pamet ma a prekopci si to do noveho :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...