Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jestli by byl někdo šikovný a ochotný nakódovat mi na superb 2016 tyto položky:

zavírání zadních dveří z místa řidiče + z ovladače

svícení zadních světel s denním

vypnutí start/stop

odblokování video obrazu za jízdy

Jsem z UL kraje ale klidně bych po dohodě dojel např. do Prahy ...  

sladiss@gmail.com

děkuji

Vloženo

Mám dotaz jak to máte na supu s osvětlením interieru ve dne ?

Mě to lehce svití a docela mi to zdá jako nesmysl protože to svití zbytečně dá se nějak vypnout aby to svítilo pouze večer ?

Vloženo (editace)

Malý OT, ten asistent je zcela k ničemu. Buď křičí pár desítek minut po začátku jízdy, ale když skutečně nevidím na oči a usínám, tak jako by neexistoval. navíc bych řekl, že v tom modelu ho určitě máš, jen je asi vypnutý a nebo prostě jen nefunguje.

Editováno: , autor: lvy
Vloženo
před 7 hodinami, vesely.m napsal:

Zdar borci, mám SIII L&K 2017 a nenašel jsem asistent únavy, jde to dokódovat? Díky

Podivej se do nastaveni vozu -> asistenti a tam bys ho mel mit moznost zapnout/vypnout.

Tve auto by ho mit melo z vyroby, nicmene to je naprosto k nicemu a vubec to nefunguje.

Vloženo
před 5 hodinami, M_ike napsal:

Podivej se do nastaveni vozu -> asistenti a tam bys ho mel mit moznost zapnout/vypnout.

Tve auto by ho mit melo z vyroby, nicmene to je naprosto k nicemu a vubec to nefunguje.

Není to tam. Já jen pokud to jde dokodovat. Díky M. 

Vloženo
před 17 hodinami, M_ike napsal:

On byl do listopadu 2017 za priplatek, teprve pak presel do zakladni vybavy.

Vloženo

Zdravím pánové, 

Ze zahraničních fór vyplývá, že kombinace MIB3 s Amundsen neumí zobrazit mapu s navigací ve virtuálním kokpitu. Nikde jsem si nevšiml, že by se to tu řešilo, MIB3 je ještě relativně nová věc v SIII. Umíte to někdo případně nakódovat?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...