Martingeff Vloženo 7. Červen 2020 Vloženo 7. Červen 2020 Když není mlha tak funguje bez problému. Je to napsané i v návodu, že za mlhy, deště a sněžení se nemá ACC používat. Citovat
Patrik1971 Vloženo 7. Červen 2020 Vloženo 7. Červen 2020 (editace) Takze podla navodu potom nepouzivat nikdy a vobec:-) Neprehanat zase,za mlhy funguje prave skvelo a vidi aj to,co vodic nie. Ma problem v zime,ked napada na radar tazky a mokry sneh,ale uspesne eliminujem navoskovanim krytu radaru,co nefunkcnost velmi slusne eliminuje. Editováno: 7. Červen 2020, autor: Patrik1971 1 1 Citovat
Pawouk Vloženo 7. Červen 2020 Vloženo 7. Červen 2020 Logika je snad jasná, na ACC se nesmí spoléhat na 100%, proto se tím oznámením kryjí, aby nějaký chytrák nejel rychle v mlze bez dostatečné viditelnosti a právě se nespoléhal, že ACC to za něj vždy a na 100% vyřeší. Nevyřeší. Řešit to má vždy řidič. 2 Citovat
Martingeff Vloženo 7. Červen 2020 Vloženo 7. Červen 2020 (editace) Před hodinou, Patrik1971 napsal: Takze podla navodu potom nepouzivat nikdy a vobec:-) Neprehanat zase,za mlhy funguje prave skvelo a vidi aj to,co vodic nie. Ma problem v zime,ked napada na radar tazky a mokry sneh,ale uspesne eliminujem navoskovanim krytu radaru,co nefunkcnost velmi slusne eliminuje. Mně to ACC právě v mlze nefungovalo. V dešti ano. V zimě jsem to ještě nezkoušel - kupoval jsem auto letos v dubnu....???? Editováno: 7. Červen 2020, autor: Martingeff Citovat
misor1994 Vloženo 11. Červen 2020 Vloženo 11. Červen 2020 (editace) Presne ako pise Patrik. V hmle vidi aj to, co vodic nie. A Pawouk ma takisto pravdu. Je to len asistencny system, treba s nim takisto venovat soferovaniu rovnaku, ba mozno vacsiu pozornost. Editováno: 11. Červen 2020, autor: misor1994 Citovat
ferda25 Vloženo 3. Září 2020 Autor Vloženo 3. Září 2020 Aktivace ACC či posunutí na 210 km/h je možné i bez výměny radaru...tj. u Superba3 stačí nové páčky a plast pod volant. Jediné omezení, předface radar neumí prediktivní ACC. Citovat
denial Vloženo 18. Květen 2024 Vloženo 18. Květen 2024 (editace) Ked mam 2016 ACC do 160, tak treba vymenit kameru na 210 ? Ta druha ma vyssie rozlisenie alebo rychlejsi procesor ?? Editováno: 18. Květen 2024, autor: denial Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.