havrann Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) Zdravím, asi to každý zná, když naplníte kufr maličkostmi, nákupem, taškami a pak se pro ně nedá natáhnout? Protože kufr je sice obrovský ale taky hodně hluboký, tak jsem to vyřešil následovně a svépomocí začal jsem přesným oměření kufru, pak jsem přemýšlel jaký zvolit materiál, jaký koberec, panty, vruty a další nářadí k nařezání mareriálu a přilepení koberce za materiál jsem nakonec zvolil klasickou dřevotřísku tl. 18 mm dřevotřísku jsem k sobě svrtal vruty a vrchní díl jsem rozdělil na 3 díly všechny díly jsem okobercoval a otestoval funkčnost přidělanými panty další krokem bylo oříznout původní podlahu abych se dostal k rezervnímu kolu nejhorší pak bylo tu druhou podlahu tam narvat a na konec ukázka jak se to povedlo celková hmotnost je 20 KG to se ještě dá uvézt Editováno: 2. Květen 2015, autor: havrann 1 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 to jsem ještě neviděl, každej řeší, jak mít co největší kufr a tady vznikla konstrukce, aby byl co nejmenší a co nejnepraktičtější tak trochu Kocourkov toto, přitom stačí používat hlavu při umíťování zavazadel do kufru a tahle zrůdnost nemusela vzniknout. škoda, že to není v karkůlce, to by se dalo pochopit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Tak toto som tiež ešte nevidel. Ako nápad dobré, ale príde mi to zbytočné. Ja mám v kufry plastovú bedničku, do ktorej dám nákup a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Zaujimave ... A za prevedenie palec hore .... Akurat tych 20kg navyse vozit mi pride dost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrann Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 mě šlo o to, když se něco zakutálí až k sedačce, tak se proto nedá natáhnou a když tak hodně špatně nebo pro to pomalu vlézt až dovnitř vím není to profi výroba ale dolu se schovají věci které se tak často nepotřebují a nahoře je krasně čisto a pořádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Jenom poznámka. Proč vozit sebou pořád v kufru věci které se tak často nepotřebují? To je 20kg navíc dřevotřísky a další kila pod ní. Každé kilo navíc znamená taky zbytečně větší spotřebu. Jinak provedení OK ale pro mě zbytečnost. Hlavní je že to vyhovuje tobě a jsi s výsledkem spokojen. Možná jsi měl koupit spacebacka, tam je ten kufr kratší a k sedačkám by jsi dosáhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Zbytečná opičárna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Všetko pekné, len nedostať defekt, to potom kam dám tú konštrukciu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrann Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 ale dostaneš, ten vrchní díl poskládáš a dostaneš se k rezervě je to na fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) Provedení nevypadá výbec špatně a těch 20kg není taková hrůza, vozí se spousta jiných zbytečností... Editováno: 1. Květen 2015, autor: albatroscz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Třeba manželka ... nicméně mě to zaujalo pro možnost lůžkové úpravy : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Havrann, nie si nahodou nabytkar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrann Vloženo 2. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 nápad pochází z octavie, tam se to vyrábí sériově a možná to váží podobně a nikomu to nevadí, samozřejmě originál vypadá lépe a nábytk jsem kdysi vyráběl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 (editace) Za mne palec nahoru, jsi muj clovek, kdybych kupoval hatchback O3 tak jsem mel v planu udelat naprosto stejne reseni. Jen malinko nizsi. Nevim proc tomu rikate zrudnost Kombiky maji dvojitou podlahu bezne !!! nebo je v priplatkove vybave.Mam rad v kufru uklizeno, takze deka, drobne naradicko, destnik, skladaci prepravka atp .... šup do mezipodlahy. Manzelka ma Clio s dvojitou podlahou a vyuzila ji beze zbytku prostoru a kufr vypada jak kdyz v nem nic neni Osobne bych uprostred volil demontovatelnou prepazku kvuli pruhybu abych moh pouzit tenci desku. A delal bych to z OSB desky Jeste se zeptam kde si koupil ten potahovy material ?? Editováno: 2. Květen 2015, autor: bicista 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Havrann, trafil som teda dobre, lebo vidiet ze podstiva praca, len jedna vec co by mi vadilo a to ze si netrafil farbu koberca, tam kde predavaju auto hi-fi maju vzorkovniky materialov na potah subwooferov a da sa najst presne taky aby ladil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrann Vloženo 2. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 taky mě to naštvalo, jezdil jsem po všech prodejnách koberců a tenhle byl ze všech nejvíce podobný,pak jsem to přiložil do kufru a má nádech do modra v obchodě vypadal víc do černa ale už to tak nechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 (editace) Nevadi, hlavne ze bol napad a plni ucel. Uz by som tam videl namontovany a pekne schovany zosilnovac, mozno aj nejaky plochy subwoofer Este taka otazka na nabytkara, drevotrieska a vlhkost? Nebola laminovana? Editováno: 2. Květen 2015, autor: Temik.sk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) No není nad české kutilství. Potřeba vyvolala řešení, které není možno koupit originální, a to hodnotím kladně. Osobně mi vadí jen ta zbytečně velká hmotnost ( Rapid ale aspoň bude vzadu sedět níž ) a nemožnost dvojitou podlahu v případě potřeby lehce demontovat či uložit na dno kufru. Chtělo by to spíš řešit uložením nového víka na nějaké vodící lišty na bocích. A víko samotné nějakou lehkou, ale pevnou konstrukcí s originálním kobercem kufru navrchu. Editováno: 3. Květen 2015, autor: miklisek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrann Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Nevadi, hlavne ze bol napad a plni ucel. Uz by som tam videl namontovany a pekne schovany zosilnovac, mozno aj nejaky plochy subwoofer Este taka otazka na nabytkara, drevotrieska a vlhkost? Nebola laminovana? taky mě to napadlo, nějak toho využít ale to origoš rádio nemá výstup na subwoofer a nechce se mi to zatím řešit přes nějaký převodník, dřevotřísce by vzdušná vlhkost neměla vadit je celá natřená lepidlem, určitě ji vadí kdyby na ni tekla voda to se snad v kufru nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 ti záviděj že jsi šikovnej, náhodou to překlopení dovnitř je super... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 pro mne by to bylo zbytecne, ale ocenuju kvalitu prace. mas to hezky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Hezké, jen tam šoupnout matračku ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Pěkná práce,ale pro mne zbytečná.Při mé výšce 2 m ani jako lůžková úprava,pokud to autor projektu využije proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Já bych hlavně v takovým autě nechtěl jet jako spolujezdec na zadnich sedadlech. Někdo nedobrzdí a místo ledvin budu mít třísky, nic pro mě, vzadu vozím dečko a mám ho rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 nápad pochází z octavie, tam se to vyrábí sériově a možná to váží podobně a nikomu to nevadí, samozřejmě originál vypadá lépe a nábytk jsem kdysi vyráběl presne tak mam o2 lc tamto je original.je to ale vyrobene z velmi tenkeho materielu tak tam nemozes nic tazke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.